Program do ruszania postacią w Robloxie

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 49 razy
Podziękowania: 63 razy
Kontakt:

Czasami gram w Tycoony w Robloxie i jak wiadomo trzeba czekać, aby pieniądze zarobić z tym nie mam problemu, ale gdy postać się nie rusza to po jakimś czasie zostaje wyrzucona z gry. Jakie polecacie programy, aby postać sama chodziła.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Jedyne co mi przychodzi na myśl to coś ciężkiego na spacji, tylko nie jestem pewien czy to zadziała. Ewentualnie jakieś macro co będzie klikać klawisz "W" co np. 2min, tylko po paru godzinach byłbyś na drugim końcu mapy. XD
Przypomniałem sobie jeszcze, że kiedyś było coś takiego jak anty AFK - czyli taki mały programik który blokował to wyrzucenie z gry za AFK ale nie mam pojęcia czy to działa jeszcze.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Zaznajom się z AutoITv3, możesz użyć tego skryptu (copy paste bo składnia poprawna dla jezyka).
Niektóre antywiry mogą dać false positive z racji jak AutoIT współdziała z WinAPI.

Kod: Zaznacz cały

While 1 ;nieskonczona petla
	Send("{UP}") ;wcisnij strzalke w gore
	Sleep(1000) ;poczekaj sekunde
	Send("{DOWN}") ;wciskij strzalke w dol
	Sleep(60000) ;poczekaj minute
WEnd ;koniec petli
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 25 razy
Kontakt:

Proszę iść gdzieś indziej, to temat ocierający się o bana.
Do bieda gier jest AutoClicker polecam tego z sourceforge z ponad milionem pobrań.

Roblox nie wiem jak dziś, ale do niedawna. Dziurawy jak nóż do sera :P Synapsy się widzę wypaliły. Jądro chyba nie.
A sprawdź mi czy to jakieś tam murgee ogarnie click without mouse, mi się nie chce :P

No i beka, artykuł na oficjalnej stronie Microsoftu https://www.msn.com/en-us/news/technolo ... ps_enabled
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Dyzion proszę o jakieś konkrety, bo przeczytałem regulamin i moje pytanie. Nie łamie regulaminu..
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Dziękuje wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia.
ODPOWIEDZ