Na tej stronie nie gada się o polityceArmin pisze: 29 gru 2023, o 02:32 redakcja łowcow jest tak zajęta wymyślaniem coraz to nowszych klikbejtowych tytułow newsow oraz debilnych artykulow o grach, że w tym roku nawet nie złożyła życzeń na Boże Narodzenie
dla mnie tam *wyplumplum*, tak tylko zwracam uwagę ;]
Opinie o stronie
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 258 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 106 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Boże co za rakowisko, normalnie jakbyście mieli totalnie gdzieś tą stronę przez co trolle czują się jak u siebie i robią jeszcze większy syf, który dobrze było widać pod każdym epicowym newsem z ostatnich tygodni (nawet przy newsach z wyprzedaży Steam). Skoro nie można 2 osobom wyłączyć czatu, to może lepiej zablokować całkiem komentarze pod newsami epica (bo przy braku reakcji, 'trolli' będzie więcej przybywać). Jasne, można wrzucić ich na czarną, ale to nie sprawi że przestaną odwalać, każdy nowy wejdzie w komentarze i zobaczy Urumoda i saucyflowera i sobie wyrobi opinię o stronie. Nie bez powodu pierwszy został wywalony z gry-online. Jakoś z drugiej strony nie widać ciągłej obrony, wychwalania pod niebiosy steama i gabena, a ta dwójka ma chyba płacone...
Oczywiście tylko kilka komentów bo nie chce mi się szukać wszystkich w tym całym bagnie. Ale oni tak non-stop.

Oczywiście tylko kilka komentów bo nie chce mi się szukać wszystkich w tym całym bagnie. Ale oni tak non-stop.

Robicie wszystko aby nie przestawali robić tego co robią. Wiecznie sie wykłucacie, wspominacie o nich, dajecie atencję, ktoś nawet im zrobił parodyjne konta. Czemu mieliby przestać trollować? Przecież im o to chodzi abyście się wkurzali i jak widać wychodzi im to świetnie
A admini ich nie banują bo generują ruch w komentarzach
Dodać na czarną i zapomnieć, najprostsze rozwiązanie
Dodać na czarną i zapomnieć, najprostsze rozwiązanie
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Ten fragment kultowego serialu Miodowe Lata ładnie obrazuje to co napisałeśToxiczo pisze: 6 sty 2024, o 05:23 Robicie wszystko aby nie przestawali robić tego co robią. Wiecznie sie wykłucacie, wspominacie o nich, dajecie atencję, ktoś nawet im zrobił parodyjne konta. Czemu mieliby przestać trollować? Przecież im o to chodzi abyście się wkurzali i jak widać wychodzi im to świetnie

Cześć, z czystej ciekawości chciałem spytać, czy oficjalnym stanowiskiem redakcji ŁowcyGier.pl jest pytanie użytkowników o ich pochodzenie w przypadkach, gdy z bliżej nieokreślonych powodów zauważą w ich wypowiedziach coś... W sumie to nie wiem, niewystarczająco polskiego? Zabrakło zacytowania inwokacji z Pana Tadeusza czy zakończenia wypowiedzi słowami "Chwała Wielkiej Polsce"?
Jeżeli tak, to jak wygląda proces w przypadku potwierdzenia zagranicznego pochodzenia? Czy wiąże się to z dodatkowymi obowiązkami bądź restrykcjami związanymi z korzystania z konta na stronie ŁowcyGier.pl?
Dla zainteresowanych - wymiana komentarzy pochodzi z poniższego wątku

Jeżeli tak, to jak wygląda proces w przypadku potwierdzenia zagranicznego pochodzenia? Czy wiąże się to z dodatkowymi obowiązkami bądź restrykcjami związanymi z korzystania z konta na stronie ŁowcyGier.pl?

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Sprawdź mem Trzaskowski Supraśl.Haazheel pisze: 26 mar 2024, o 14:35 Cześć, z czystej ciekawości chciałem spytać, czy oficjalnym stanowiskiem redakcji ŁowcyGier.pl jest pytanie użytkowników o ich pochodzenie w przypadkach, gdy z bliżej nieokreślonych powodów zauważą w ich wypowiedziach coś... W sumie to nie wiem, niewystarczająco polskiego? Zabrakło zacytowania inwokacji z Pana Tadeusza czy zakończenia wypowiedzi słowami "Chwała Wielkiej Polsce"?
![]()
- Ci użytkownicy podziękowali spooklevski za ten post:
- MDA
XD Jak samego mema znam i kojarzę, nawet miałem go wrzucić w odpowiedzi do posta, tak za nic nie przyszło mi do głowy, że to nawiązanie właśnie do tego, zwłaszcza że w pierwszej wypowiedzi podkreśliłem, że jestem fanem serii. My bad I guess, zwracam honor, choć zdanie podtrzymuję
Ostatnio zmieniony 6 maja 2024, o 11:31 przez Toxiczo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
nie dzialają obrazki , nie wiem co tam pokazujesz a w komentarzach do tego newsa nie widze nic ciekawegoToxiczo pisze: 4 maja 2024, o 21:40 Pod newsem o dysmantle![]()
https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/o ... a-3219-zl/
![]()
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 110 razy
Jeśli dobrze pamiętam, to za tę sekcję odpowiada w całości Disqus i nie mamy nad nią żadnej kontroli. Czasami pojawiają się takie anomalie.Toxiczo pisze: 4 maja 2024, o 21:40 Pod newsem o dysmantle![]()
https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/o ... a-3219-zl/
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
https://lowcygier.pl/publicystyka/gry-z ... produkcji/
Dlaczego po aktualizacji starych wpisów i wrzuceniu ich na główną nie odblokowujecie również komenatrzy?
W jaki sposób mamy to zrobić skoro komentarze są zablokowane?Łowcy, a jaki jest najlepszy plot twist w grach Waszym zdaniem? Koniecznie dajcie nam znać w sekcji komentarzy

Skoro już o tym mowa, to czy moglibyście w jakiś sposób wyróżniać nowo dodane elementy listy? Czasami dodajecie je na początku, czasami na końcu, w przypadku przeróżnych "Top 10" czasem coś znajdzie się pośrodku, a fajnie byłoby dowiedzieć się, jak wyglądała oryginalna lista i co zostało do niej dodane.
- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
Hey, otworzyliśmy chwilę po tym, jak napisałeś. Czasem umknie, więc dzięki za infoDesolator pisze: 20 maja 2024, o 16:35 https://lowcygier.pl/publicystyka/gry-z ... produkcji/W jaki sposób mamy to zrobić skoro komentarze są zablokowane?Łowcy, a jaki jest najlepszy plot twist w grach Waszym zdaniem? Koniecznie dajcie nam znać w sekcji komentarzyDlaczego po aktualizacji starych wpisów i wrzuceniu ich na główną nie odblokowujecie również komenatrzy?

Można o tym wspominać w boxie z info o aktualizacji. Poddam pod dyskusję, dzięki za sugestię.Haazheel pisze: 20 maja 2024, o 17:04 Skoro już o tym mowa, to czy moglibyście w jakiś sposób wyróżniać nowo dodane elementy listy? Czasami dodajecie je na początku, czasami na końcu, w przypadku przeróżnych "Top 10" czasem coś znajdzie się pośrodku, a fajnie byłoby dowiedzieć się, jak wyglądała oryginalna lista i co zostało do niej dodane.
Widzę, że w poście o najlepszych horrorach psychologicznych się przyjęło, oby tak dalejSeyonne pisze: 21 maja 2024, o 09:49 Można o tym wspominać w boxie z info o aktualizacji. Poddam pod dyskusję, dzięki za sugestię.