Opinie o stronie

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

Armin pisze: 29 gru 2023, o 02:32 redakcja łowcow jest tak zajęta wymyślaniem coraz to nowszych klikbejtowych tytułow newsow oraz debilnych artykulow o grach, że w tym roku nawet nie złożyła życzeń na Boże Narodzenie

dla mnie tam *wyplumplum*, tak tylko zwracam uwagę ;]
Na tej stronie nie gada się o polityce
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 106 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

Boże co za rakowisko, normalnie jakbyście mieli totalnie gdzieś tą stronę przez co trolle czują się jak u siebie i robią jeszcze większy syf, który dobrze było widać pod każdym epicowym newsem z ostatnich tygodni (nawet przy newsach z wyprzedaży Steam). Skoro nie można 2 osobom wyłączyć czatu, to może lepiej zablokować całkiem komentarze pod newsami epica (bo przy braku reakcji, 'trolli' będzie więcej przybywać). Jasne, można wrzucić ich na czarną, ale to nie sprawi że przestaną odwalać, każdy nowy wejdzie w komentarze i zobaczy Urumoda i saucyflowera i sobie wyrobi opinię o stronie. Nie bez powodu pierwszy został wywalony z gry-online. Jakoś z drugiej strony nie widać ciągłej obrony, wychwalania pod niebiosy steama i gabena, a ta dwójka ma chyba płacone...
Oczywiście tylko kilka komentów bo nie chce mi się szukać wszystkich w tym całym bagnie. Ale oni tak non-stop.
Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali Nosterex za ten post (w sumie 5):
Boberek00ArminTomHaTyranneiWernwulf
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 375 razy
Podziękowania: 417 razy
Kontakt:

Robicie wszystko aby nie przestawali robić tego co robią. Wiecznie sie wykłucacie, wspominacie o nich, dajecie atencję, ktoś nawet im zrobił parodyjne konta. Czemu mieliby przestać trollować? Przecież im o to chodzi abyście się wkurzali i jak widać wychodzi im to świetnie
A admini ich nie banują bo generują ruch w komentarzach

Dodać na czarną i zapomnieć, najprostsze rozwiązanie
Ci użytkownicy podziękowali Toxiczo za ten post (w sumie 5):
Matteodarkwindbolesna prawdarob006Haazheel
Awatar użytkownika
Predator
Discord: Boberek00
Podziękował: 372 razy
Podziękowania: 157 razy

To wiele nie da

Ta dwójka pewnym sensie jest samo wystarczarna
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

Toxiczo pisze: 6 sty 2024, o 05:23 Robicie wszystko aby nie przestawali robić tego co robią. Wiecznie sie wykłucacie, wspominacie o nich, dajecie atencję, ktoś nawet im zrobił parodyjne konta. Czemu mieliby przestać trollować? Przecież im o to chodzi abyście się wkurzali i jak widać wychodzi im to świetnie
A admini ich nie banują bo generują ruch w komentarzach
Ten fragment kultowego serialu Miodowe Lata ładnie obrazuje to co napisałeś :D https://lol24.com/wideo/ale-numer/pierw ... rnetu-6234
Ci użytkownicy podziękowali Desolator za ten post (w sumie 2):
Povi^lewriczin
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 184 razy
Podziękowania: 307 razy

Cześć, z czystej ciekawości chciałem spytać, czy oficjalnym stanowiskiem redakcji ŁowcyGier.pl jest pytanie użytkowników o ich pochodzenie w przypadkach, gdy z bliżej nieokreślonych powodów zauważą w ich wypowiedziach coś... W sumie to nie wiem, niewystarczająco polskiego? Zabrakło zacytowania inwokacji z Pana Tadeusza czy zakończenia wypowiedzi słowami "Chwała Wielkiej Polsce"?

Jeżeli tak, to jak wygląda proces w przypadku potwierdzenia zagranicznego pochodzenia? Czy wiąże się to z dodatkowymi obowiązkami bądź restrykcjami związanymi z korzystania z konta na stronie ŁowcyGier.pl?

Dla zainteresowanych - wymiana komentarzy pochodzi z poniższego wątku

Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Haazheel pisze: 26 mar 2024, o 14:35 Cześć, z czystej ciekawości chciałem spytać, czy oficjalnym stanowiskiem redakcji ŁowcyGier.pl jest pytanie użytkowników o ich pochodzenie w przypadkach, gdy z bliżej nieokreślonych powodów zauważą w ich wypowiedziach coś... W sumie to nie wiem, niewystarczająco polskiego? Zabrakło zacytowania inwokacji z Pana Tadeusza czy zakończenia wypowiedzi słowami "Chwała Wielkiej Polsce"?

Jeżeli tak, to jak wygląda proces w przypadku potwierdzenia zagranicznego pochodzenia? Czy wiąże się to z dodatkowymi obowiązkami bądź restrykcjami związanymi z korzystania z konta na stronie ŁowcyGier.pl?

Dla zainteresowanych - wymiana komentarzy pochodzi z poniższego wątku

Obrazek
Sprawdź mem Trzaskowski Supraśl.
Ci użytkownicy podziękowali spooklevski za ten post:
MDA
Awatar użytkownika
Robin Hood

spooklevski pisze: 26 mar 2024, o 14:49 Sprawdź mem Trzaskowski Supraśl.
XD Jak samego mema znam i kojarzę, nawet miałem go wrzucić w odpowiedzi do posta, tak za nic nie przyszło mi do głowy, że to nawiązanie właśnie do tego, zwłaszcza że w pierwszej wypowiedzi podkreśliłem, że jestem fanem serii. My bad I guess, zwracam honor, choć zdanie podtrzymuję
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Nietypowe "zwracam honor", niemniej niech będzie :*
Awatar użytkownika
Robin Hood

Nietypowe, bo nie ukrywam, że nie po drodze mi z Twoimi komentarzami, no ale szkalujmy się za rzeczywiste opinie, a nie te mylnie zinterpretowane :E
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ostatnio zmieniony 6 maja 2024, o 11:31 przez Toxiczo, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Toxiczo pisze: 4 maja 2024, o 21:40 Pod newsem o dysmantle :?
https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/o ... a-3219-zl/

Obrazek
Obrazek
nie dzialają obrazki , nie wiem co tam pokazujesz a w komentarzach do tego newsa nie widze nic ciekawego
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Armin pisze: 6 maja 2024, o 10:13 nie dzialają obrazki
Naprawiłem, discord sobie postanowił zmienić adres do obrazków co wysłałem :roll:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 110 razy

Toxiczo pisze: 4 maja 2024, o 21:40 Pod newsem o dysmantle :?
https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/o ... a-3219-zl/
Jeśli dobrze pamiętam, to za tę sekcję odpowiada w całości Disqus i nie mamy nad nią żadnej kontroli. Czasami pojawiają się takie anomalie.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

https://lowcygier.pl/publicystyka/gry-z ... produkcji/
Łowcy, a jaki jest najlepszy plot twist w grach Waszym zdaniem? Koniecznie dajcie nam znać w sekcji komentarzy
W jaki sposób mamy to zrobić skoro komentarze są zablokowane? :trollface: Dlaczego po aktualizacji starych wpisów i wrzuceniu ich na główną nie odblokowujecie również komenatrzy?
Ci użytkownicy podziękowali Desolator za ten post:
Seyonne
Awatar użytkownika
Robin Hood

Skoro już o tym mowa, to czy moglibyście w jakiś sposób wyróżniać nowo dodane elementy listy? Czasami dodajecie je na początku, czasami na końcu, w przypadku przeróżnych "Top 10" czasem coś znajdzie się pośrodku, a fajnie byłoby dowiedzieć się, jak wyglądała oryginalna lista i co zostało do niej dodane.
Ci użytkownicy podziękowali Haazheel za ten post:
Seyonne
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Desolator pisze: 20 maja 2024, o 16:35 https://lowcygier.pl/publicystyka/gry-z ... produkcji/
Łowcy, a jaki jest najlepszy plot twist w grach Waszym zdaniem? Koniecznie dajcie nam znać w sekcji komentarzy
W jaki sposób mamy to zrobić skoro komentarze są zablokowane? :trollface: Dlaczego po aktualizacji starych wpisów i wrzuceniu ich na główną nie odblokowujecie również komenatrzy?
Hey, otworzyliśmy chwilę po tym, jak napisałeś. Czasem umknie, więc dzięki za info ;)
Haazheel pisze: 20 maja 2024, o 17:04 Skoro już o tym mowa, to czy moglibyście w jakiś sposób wyróżniać nowo dodane elementy listy? Czasami dodajecie je na początku, czasami na końcu, w przypadku przeróżnych "Top 10" czasem coś znajdzie się pośrodku, a fajnie byłoby dowiedzieć się, jak wyglądała oryginalna lista i co zostało do niej dodane.
Można o tym wspominać w boxie z info o aktualizacji. Poddam pod dyskusję, dzięki za sugestię.
Ci użytkownicy podziękowali Seyonne za ten post:
Haazheel
Awatar użytkownika
Robin Hood

Seyonne pisze: 21 maja 2024, o 09:49 Można o tym wspominać w boxie z info o aktualizacji. Poddam pod dyskusję, dzięki za sugestię.
Widzę, że w poście o najlepszych horrorach psychologicznych się przyjęło, oby tak dalej :)
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

W sumie to ostatecznie zrobiłem sobie samowolkę, ale na razie nikt nie protestuje, więc jest git :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Nie będzie już tygodniowego podsumowania branży? Lubiłem te artykuły, były fajnie skompresowane.
ODPOWIEDZ