W jakiej walucie najbardziej się opłaca kupować na Fanatical?
Kurcze, przegapiłem killera 28.
Fanatical - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Zastanawiam się jak Oni patrzą na VPNa? Ja stawiam na euro ale te dysproporcje czasem mnie irytują (w końcu Polska najbogatsza w całej Europie

Czy lepiej robić nowe konto czy śmiganko do US i powrót będzie dla nich do przełknięcia

- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Gitbolesna prawda pisze: 8 lut 2024, o 19:40 Z tego, co pamiętam, to do vpn nie mieli wątów, ale w razie używania zaznaczali, że jak gra się nie aktywuje z powodu regionu, to zostajesz z tym sam.

- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
He? Ostatnim razem jak próbowałem przez vpna to albo w ogóle miałem blokadę strony, albo moja transakcja lądowała zawsze "do sprawdzenia". Z wynikiem negatywnym.bolesna prawda pisze: 8 lut 2024, o 19:40 Z tego, co pamiętam, to do vpn nie mieli wątów, ale w razie używania zaznaczali, że jak gra się nie aktywuje z powodu regionu, to zostajesz z tym sam.
Więc może coś się w tym temacie zmieniło, ale zawsze wydawało mi się że fanatical tępił vpny i to ostro.
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Kiedyś im nie przeszkadzało, teraz mają problem. Tak jakby którakolwiek z kluczykowni czy to bardziej czy mniej legalna odprowadzała ten vat.lewriczin pisze: 8 lut 2024, o 20:24He? Ostatnim razem jak próbowałem przez vpna to albo w ogóle miałem blokadę strony, albo moja transakcja lądowała zawsze "do sprawdzenia". Z wynikiem negatywnym.bolesna prawda pisze: 8 lut 2024, o 19:40 Z tego, co pamiętam, to do vpn nie mieli wątów, ale w razie używania zaznaczali, że jak gra się nie aktywuje z powodu regionu, to zostajesz z tym sam.
Więc może coś się w tym temacie zmieniło, ale zawsze wydawało mi się że fanatical tępił vpny i to ostro.
- Podziękował: 48 razy
- Podziękowania: 40 razy
U mnie zawsze działa, czasem trzeba serwer zmienić, bo wykrywa, że jesteś na VPN.lewriczin pisze: 8 lut 2024, o 20:24He? Ostatnim razem jak próbowałem przez vpna to albo w ogóle miałem blokadę strony, albo moja transakcja lądowała zawsze "do sprawdzenia". Z wynikiem negatywnym.bolesna prawda pisze: 8 lut 2024, o 19:40 Z tego, co pamiętam, to do vpn nie mieli wątów, ale w razie używania zaznaczali, że jak gra się nie aktywuje z powodu regionu, to zostajesz z tym sam.
- Kontakt:
Czyli tak jak mówię - vpn tępią, a że czasem jeszcze trafisz na jakiś serwer którego nie ma na ichniej czarnej liście to inna sprawa. Ostatnim razem jak szukałem to takiego nie znalazłem, ale powodzenia.Bury Zenek pisze: 9 lut 2024, o 06:52 U mnie zawsze działa, czasem trzeba serwer zmienić, bo wykrywa, że jesteś na VPN.
- Podziękował: 48 razy
- Podziękowania: 40 razy
Na NORD VPN ciężko, ale PIA łatwo. Dzięki.lewriczin pisze: 9 lut 2024, o 15:23Czyli tak jak mówię - vpn tępią, a że czasem jeszcze trafisz na jakiś serwer którego nie ma na ichniej czarnej liście to inna sprawa. Ostatnim razem jak szukałem to takiego nie znalazłem, ale powodzenia.Bury Zenek pisze: 9 lut 2024, o 06:52 U mnie zawsze działa, czasem trzeba serwer zmienić, bo wykrywa, że jesteś na VPN.
https://www.fanatical.com/en/blog/2024- ... t-pc-deals
Jutro kolejny Bundlefest, oby trzymał poziom ostatnich bundli
- Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post (w sumie 4):
- muniek1555 • bolesna prawda • Armin • MDA
- Podziękował: 215 razy
- Podziękowania: 122 razy
- Kontakt:
Dobra wiadomość, ostatnio paczki z Fanatical są świetnepioytyr pisze: 18 lut 2024, o 21:17 https://www.fanatical.com/en/blog/2024- ... t-pc-deals

https://www.fanatical.com/en/blog/chang ... wn-bundles
Ciekawe, czyli wychodzi na to, że jak będą np. najtańsze BYOB to możecie wziąć choćby12 gier zamiast 10 i za te 2 dodatkowe płacicie cenę trzeciego tieru (czyli najniższą). Albo jak wybierzecie ilość gier między 2 a 3 tierem, to płacicie za te dodatkowe tyle co przy 2 tierze.
Kiedyś było tak, że trzeba było wybrać dokładnie tyle gier, ile jest wymagane do konkretnego tieru.
Ciekawe, czyli wychodzi na to, że jak będą np. najtańsze BYOB to możecie wziąć choćby12 gier zamiast 10 i za te 2 dodatkowe płacicie cenę trzeciego tieru (czyli najniższą). Albo jak wybierzecie ilość gier między 2 a 3 tierem, to płacicie za te dodatkowe tyle co przy 2 tierze.
Kiedyś było tak, że trzeba było wybrać dokładnie tyle gier, ile jest wymagane do konkretnego tieru.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Akurat z tym 3 tierem to już jakiś czas było.
Ale z tym t2 dobry ruch i zdecydowanie plus dla nich, mimo że z cenami odlatują coraz bardziej, niestety.
Ale z tym t2 dobry ruch i zdecydowanie plus dla nich, mimo że z cenami odlatują coraz bardziej, niestety.
- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 2):
- MDA • pioytyr
- Kontakt:
Też mi się przypomina że w którymś BYOBie można było przekroczyć limit T3 i płaciło się wciąż tyle samo za każdą gierkę. Ale nie był to standard, bo pamiętam że w innym próbowałem tego samego i już nie zadziałało. Więc dobrze że to w końcu ustandaryzują i to dla wszystkich tierów.
A to nawet nie wiedziałem, że już wcześniej się dawało kupić ponad 10 gier, pewnie czasem bym to wykorzystywał w najtańszych BYOB.
Aha, i do Prestige Collection dodali jak coś parę nowych gier, ale tylko 2 są jako tako opłacalne - Traveller's Rest i One Lonely Outpost
Aha, i do Prestige Collection dodali jak coś parę nowych gier, ale tylko 2 są jako tako opłacalne - Traveller's Rest i One Lonely Outpost