Modercja postów na Disqus
Wolność słowa, nie wiąże się z wolnością od konsekwencji. Twoje słowo jest wolne, możesz gadać co chcesz, nie znaczy to natomiast, że każdy będzie to tolerował. A w konsekwencji nie wszystkie społeczności mniejsze czy większe będą chciały twojego udziału w nich.q123AS pisze: 29 sty 2023, o 21:00 No widzę że prawda zabolała i dostałem bana na disqusie pod newsem o atomic heart. Fajna wolność słowa![]()
No i w twoim przypadku z tego, co widzę, to jednak forma wywołuje kontrowersje, a nie treść. Da się, naprawdę, mieć poglądy inne od reszty i wciąż być kulturalnym człowiekiem.
Chłopaki nie karmcie trolla
- Ci użytkownicy podziękowali Toxiczo za ten post (w sumie 4):
- xardas • zuku7 • Hardkor • eldawido159
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 30 razy
@q123AS - ty naprawdę nie rozumiesz w czym tkwi twój problem. Wolność słowa nie oznacza prawa do mówienia dowolnej głupoty. Nikt ci nie każe kochać Ukraińców. Jednak zrozum dzieciaku, że Rosja zaatakowała suwerenny kraj. Rosja zabija tysiące zwykłych ludzi. Do tego dochodzą niewyobrażalne tortury. To co robią teraz Rosjanie jest nadzwyczajnym bestialstwem. I nie ma dla tego żadnego, najmniejszego nawet usprawiedliwienia. Jeśli tego nie rozumiesz, to jesteś równie zły jak Rosjanie.
- Ci użytkownicy podziękowali alistair80 za ten post (w sumie 2):
- badylek • Jedrz
No ale co mnie to obchodzi? To jest problem ukraińców, a nie mój.alistair80 pisze: 30 sty 2023, o 19:12 @q123AS - ty naprawdę nie rozumiesz w czym tkwi twój problem. Wolność słowa nie oznacza prawa do mówienia dowolnej głupoty. Nikt ci nie każe kochać Ukraińców. Jednak zrozum dzieciaku, że Rosja zaatakowała suwerenny kraj. Rosja zabija tysiące zwykłych ludzi. Do tego dochodzą niewyobrażalne tortury. To co robią teraz Rosjanie jest nadzwyczajnym bestialstwem. I nie ma dla tego żadnego, najmniejszego nawet usprawiedliwienia. Jeśli tego nie rozumiesz, to jesteś równie zły jak Rosjanie.
HEHE BO WIECIE, JAK NIE JEST ZA KRAINĄ U, TO NA 100% RUSKI TROLL/RUSEK, HIHI./s Proponuję wymyślić coś nowego.joshep666 pisze: 30 sty 2023, o 19:33 Ale jesteście, pomylił vkontakte z łowcami gier i już batem... Każdemu rosjaninowi może się zdarzyć![]()
No tak średnio, nadal ani żadnego wyjaśnienia, do kiedy ten ban, ani żadnej informacji o jego zdjęciu, że o przeprosinach nie wspomnę.Seyonne pisze: 30 sty 2023, o 19:44 Sprawa została wyjaśniona, nie ma już potrzeby ciągnąć dalej wątku, tym bardziej, że do niczego nowego już nie dojdziemy, więc proponuję zakończyć ten temat tu i teraz.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
True, mi poleciał ban na FB bo śmiałem skrytykować ich "promocje" z eurortv". W sumie niewielka strata, mniej spamu na tablicy się wyświetla, a portale z promocjami subskrybuje już lepsze i aktualniejsze 

- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Nie do końca chodzi o moderację, ale szkoda mi zakładać nowy temat dla jednego pytania.
Otóż - coś się musiało "ostatnio" zmienić, bo chodzi mi o tę czerwoną chmurkę: Kiedyś jak się na nią kliknęło, to można było zobaczyć kto nam odpowiedział albo dał upvote. No i się zerowało. Teraz za to przenosi od razu na stronę główną Disqus, a liczba w tej chmurce ciągle rośnie (i mnie drażni
)
Rozumiem, że to jakiś beznadziejny pomysł Disqus'a i nic się nie da z tym zrobić z kontem założonym tylko na Łowcach?
Otóż - coś się musiało "ostatnio" zmienić, bo chodzi mi o tę czerwoną chmurkę: Kiedyś jak się na nią kliknęło, to można było zobaczyć kto nam odpowiedział albo dał upvote. No i się zerowało. Teraz za to przenosi od razu na stronę główną Disqus, a liczba w tej chmurce ciągle rośnie (i mnie drażni

Rozumiem, że to jakiś beznadziejny pomysł Disqus'a i nic się nie da z tym zrobić z kontem założonym tylko na Łowcach?
- Ci użytkownicy podziękowali Niriles za ten post (w sumie 3):
- bolesna prawda • Tyrannei • kon315
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
U mnie to działa prawidłowo, problem leży raczej po Twojej stronie. Sprawdź na innej przeglądarce albo wyczyść pamięć podręczną na obecnej.Niriles pisze: 3 lut 2024, o 15:21 Kiedyś jak się na nią kliknęło, to można było zobaczyć kto nam odpowiedział albo dał upvote. No i się zerowało. Teraz za to przenosi od razu na stronę główną Disqus, a liczba w tej chmurce ciągle rośnie (i mnie drażni)
- Podziękował: 117 razy
- Podziękowania: 258 razy
Mam to samo od bardzo dawna (w Operze, innych przeglądarek nie próbowałem). Działa to poprawnie, jeśli przeglądam stronę na telefonie (i w razie czego w ten sposób obchodzę ten "błąd"), natomiast na kompie mam właśnie sytuację, którą opisałeś. Na początku było irytujące, ale już nawet o tym zapomniałem, bo chyba nie da się niczego z tym zrobić.Niriles pisze: 3 lut 2024, o 15:21 Nie do końca chodzi o moderację, ale szkoda mi zakładać nowy temat dla jednego pytania.
Otóż - coś się musiało "ostatnio" zmienić, bo chodzi mi o tę czerwoną chmurkę:
disq.jpg
Kiedyś jak się na nią kliknęło, to można było zobaczyć kto nam odpowiedział albo dał upvote. No i się zerowało. Teraz za to przenosi od razu na stronę główną Disqus, a liczba w tej chmurce ciągle rośnie (i mnie drażni)
- Ci użytkownicy podziękowali Tyrannei za ten post (w sumie 2):
- bolesna prawda • kon315