Zaktualizowałem aplikację w telefonie i mnie wylogowało. Przy próbie zalogowania blokuje mnie Steam Guard. Wyświetla mi się, bym potwierdził logowanie w mobilnej aplikacji (do której próbuję się zalogować

Polecam tam wybrać inną metode niż telefon wtedy pójdzie kod na email i po stronie web wszystko załatwisz.DonOnion pisze: 8 mar 2023, o 21:20 Mam taki problem.
Zaktualizowałem aplikację w telefonie i mnie wylogowało. Przy próbie zalogowania blokuje mnie Steam Guard. Wyświetla mi się, bym potwierdził logowanie w mobilnej aplikacji (do której próbuję się zalogować). Jest też opcja "I no longer have access to my authenticator". No to biorę ją, wyświetla mi się okienko do wpisania kodu, który zostanie wysłany na mój telefon. Kod przychodzi, wpisuję go, dostaję kolejny kod do odzyskiwania konta i ponownie wracam znów do pola, w którym mogą mi wysłać pierwszy kod na telefon. I tak w kółko.
Najprawdopodobniej shader pre-caching.wodny pisze: 9 mar 2023, o 07:45 Od jakiegoś czasu jak odpalam Steam to w zakładce Downloads nagle pojawiają się już zainstalowane gry. Pobierane są wartości od kilkuset kilobajtów do paru megabajtów. Czy ktoś miał coś podobnego? Próbowałem szukać odpowiedzi na Google, ale bez skutku.
Kojarzysz coś takiego jak "steam common redistributables"?
https://www.youtube.com/watch?v=5HR71EmthPYToxiczo pisze: 16 mar 2023, o 19:15 Steam wprowadził możliwość zmiany konta w aplikacji. Trzeba sie tylko raz zalogować i można dowolnie sie pomiędzy kontami przełączać![]()
To prawda obecnie wszystko zamulalewriczin pisze: 18 mar 2023, o 15:36 Kiedy człowiek myślał, że z klienta steama nie może się zrobić już większe g*$@o właśnie (poniewczasie) zauważyłem że achievmenty kompletnie zdechły.
Kompletnie tzn raz że wczoraj grałem sobie w Baba is You i trochę przeszedłem a nic mi się nogwego nie pojawiło, a dwa że w ogóle nie mam dostępu do żadnych achievek ze wszystkich gierek w biblotece
Używam klienta prawie codziennie i niczego takiego nie zauważyłem. Przed chwilą przeleciałem randomowych 20+ gier i panele osiągnięć otwierają się normalnie jak zawsze.lewriczin pisze: 18 mar 2023, o 15:36 Kiedy człowiek myślał, że z klienta steama nie może się zrobić już większe g*$@o właśnie (poniewczasie) zauważyłem że achievmenty kompletnie zdechły.
Kompletnie tzn raz że wczoraj grałem sobie w Baba is You i trochę przeszedłem a nic mi się nogwego nie pojawiło, a dwa że w ogóle nie mam dostępu do żadnych achievek ze wszystkich gierek w biblotece
Tak, akurat z tymi achievmentami to był chyba jakiś problem z serwerami który już ustąpił - no cóż, jeśli się jest notowanym przestępcą to bez zdziwienia że jest się też pierwszym na liście podejrzanych (tym bardziej że właśnie miałem chyba aż ze dwa updejty klienta wczoraj/dziś).Gottwald pisze: 18 mar 2023, o 17:47 Używam klienta prawie codziennie i niczego takiego nie zauważyłem. Przed chwilą przeleciałem randomowych 20+ gier i panele osiągnięć otwierają się normalnie jak zawsze.