Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
To jest właśnie rak cyfrowych licencji.
A tak w ogóle, komuś może też usunęli? Tego dnia aktywowałem akurat całą trylogię, tylko za Chiny nie kojarzę, skąd to mogło być...
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
takNiriles pisze: 14 lut 2023, o 18:16 haha.jpg
No to szybko zauważyli problem -.- Ciekawe kto to przetwarzał przez 8 lat ;D
A tak w ogóle, komuś może też usunęli? Tego dnia aktywowałem akurat całą trylogię, tylko za Chiny nie kojarzę, skąd to mogło być...
viewtopic.php?p=478891#p478891
- Discord: jojoPL1987#1944
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowania: 244 razy
- Kontakt:
Ja mam aktywowane Deponia Retail 3 grudnia 2015 i... licencji nie straciłem.Niriles pisze: 14 lut 2023, o 18:16 haha.jpg
No to szybko zauważyli problem -.- Ciekawe kto to przetwarzał przez 8 lat ;D
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Oho, nawet nie zauważyłem, a Kingdom Come: Deliverance dostało pełną, czeską wersję językowa
Tego mi w tej grze najbardziej brakowało, teraz to już wrócę do niej na 100%

- Załączniki
-
- KCD.JPG (28.44 KiB) Przejrzano 2835 razy
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
około 15gb do pobraniaNesus pisze: 14 lut 2023, o 23:38 Oho, nawet nie zauważyłem, a Kingdom Come: Deliverance dostało pełną, czeską wersję językowaTego mi w tej grze najbardziej brakowało, teraz to już wrócę do niej na 100%

- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
Czeski, ale super, jako, że za dziecka oglądałem czeską TV, teraz ich często spotykam w marketach, na pływalni, nie mam większego problemu ze zrozumieniem czeskiego, chyba zainstaluję i sprawdzę jak to brzmi.
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 239 razy
- Kontakt:
T-thanks Randy, I guess...

Podstawka -90% = 25,99zł, więc pod tym względem pewnie OK.
Ja zrobiłem na 100% 1, 1E, 2 i PS i fabuła i zmiany w 3 na pewno nie zachęcają do powtórzenia, czekam na jakąś rewolucję w 4. Mam nadzieję że kompletnie wymienią scenarzystów czy kompletnie przemodelują UI. I zmienią filozofię za lootem, bo ta formuła dla mnie wyczepała się najdalej w połowie B2.
Silnik też błaga o zmiany. Dynamiczna pogoda, porzadny gore, interakcje z otoczeniem i jego deformacja/niszczenie itd.
Jak ktoś nie grał w nic w serii i ma czas na jedną część, to kompletna edycja 2 to chyba wciąż najatrakcyjniejsza opcja.

Podstawka -90% = 25,99zł, więc pod tym względem pewnie OK.
Ja zrobiłem na 100% 1, 1E, 2 i PS i fabuła i zmiany w 3 na pewno nie zachęcają do powtórzenia, czekam na jakąś rewolucję w 4. Mam nadzieję że kompletnie wymienią scenarzystów czy kompletnie przemodelują UI. I zmienią filozofię za lootem, bo ta formuła dla mnie wyczepała się najdalej w połowie B2.
Silnik też błaga o zmiany. Dynamiczna pogoda, porzadny gore, interakcje z otoczeniem i jego deformacja/niszczenie itd.
Jak ktoś nie grał w nic w serii i ma czas na jedną część, to kompletna edycja 2 to chyba wciąż najatrakcyjniejsza opcja.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Mi pokazuje 73,72 zł, nie wiem, co tam robiłeś, ale coś ci nie pykło.
Zero Time Dilema chyba pierwszy raz od kilku lat za 14 zł
https://store.steampowered.com/app/3112 ... e_Dilemma/
Zero Time Dilema chyba pierwszy raz od kilku lat za 14 zł
https://store.steampowered.com/app/3112 ... e_Dilemma/
O ekstra, pierwsze podejście miałem w niemieckiej wersji, bo historycznie była najbardziej poprawna z tych co były do wyboru, trzeba będzie zrobić 2gie przejścieNesus pisze: 14 lut 2023, o 23:38 Oho, nawet nie zauważyłem, a Kingdom Come: Deliverance dostało pełną, czeską wersję językowaTego mi w tej grze najbardziej brakowało, teraz to już wrócę do niej na 100%

- Kontakt:
Musieli ustalić zły poziom przeceny w chwili robienia screenshota. Potem już była poprawiona.
Za to w przypadku Mafii jest jak zwykle kuriozalna sytuacja gdzie produkt osobno jest tańszy w zestawie gdzie tylko go brakuje. Po dodaniu do koszyka nadal jest 99,60zł, więc to nie tylko tymczasowy błąd wyświetlania.

Powinien być jaki skrypt z migającymi światełkami który ostrzega że to zły deal, bo zakładam że są ciućmoki które w takich sytuacjach w pośpiechu kupują uzupełnianie kolekcji, gdzie taniej wychodzi normalnie.
Już pomijam kwestię miłego gest dodatkowych paru % za uzupełnienie kolekcji. I jeśli gra ma -65% to w przypadku posiadania już całej serii mogło by być -70%, ale to gest poniżej 2K...
Ofc taniej na Bazarze czy gg, ale nie każda gra jest przebundlowana więc często oficjalne sklepy to jedyna rozsądna droga.
Za to w przypadku Mafii jest jak zwykle kuriozalna sytuacja gdzie produkt osobno jest tańszy w zestawie gdzie tylko go brakuje. Po dodaniu do koszyka nadal jest 99,60zł, więc to nie tylko tymczasowy błąd wyświetlania.

Powinien być jaki skrypt z migającymi światełkami który ostrzega że to zły deal, bo zakładam że są ciućmoki które w takich sytuacjach w pośpiechu kupują uzupełnianie kolekcji, gdzie taniej wychodzi normalnie.
Już pomijam kwestię miłego gest dodatkowych paru % za uzupełnienie kolekcji. I jeśli gra ma -65% to w przypadku posiadania już całej serii mogło by być -70%, ale to gest poniżej 2K...
Ofc taniej na Bazarze czy gg, ale nie każda gra jest przebundlowana więc często oficjalne sklepy to jedyna rozsądna droga.
- Kontakt:
Tak, to jest punkt mojego postu.
W przypadku otwartych zestawów jest większe dużo większe pole do zastosowania promocji dopasowanych pod użytkowników. Podobnie jak z bundlami w których jest kilkanaście pozycji bez tierów w tych czasach - taki zestaw jest w praktyce jest potencjalnie atrakcyjny dla znacznie mniejszej ilości fanów, bo odsetek osób z dość gołymi kontami (wśród osób zainteresowanych serią) cały czas się zmniejsza.
Jak już wspomniałem tutaj to nie ma dużego znaczenia ponieważ gra lata w sprzedaży w wielu miejscach, ale w innych sytuacjach to bardzo miły gest i mnie osobiście wielokrotnie zachęcił do dokupienia czegoś, nawet jeśli w kolejce do ogrania miałem już inne rzeczy.
Podobnie szkoda że nie ma takiego zestawu dla serii Borderlands. Nawet jeśli dodatkowy rabat za uzupełnienie brakującej rzeczy to 2% ceny, to samo w sobie fajna rzecz, seria niedługo skończy 15 lat.
Jest jakieś rozszerzenie do steama które będzie ukrywać itemki na markecie które nie mają żadnych ofert sprzedaży?