@Angrenbor
No, to najwyżej aktywuje mi obie gry, trudno. O te legalne źródła chodziło mi właśnie, że nie chcę z keyshopów czy z Allegro kluczyków. Mam od wielu lat obraz, że jak kupię na Allegro, to gość ma ten kluczyk zapewne z jakieś strony z Rosji, a nie chciałbym kupować gry, która była przeznaczona na rynek np rosyjski.
Jak widzę, że gra jest w pudełku "Extra Klasyka" to jest to raczej pewniak, że gra skierowana na nasz rynek.
Nie pomyślałbym nawet, że kluczykownie stały się bardziej "legitne". Jeśli tak, to dobrze. O tego Warcrafta z ubezpieczeniem to chodzi właśnie o grę z keyshopa czy z Allegro?
Na Gamivo za 60zł
https://www.gamivo.com/product/warcraft ... rrency=PLN
W opisie jest klucz na platformę Battlenet, więc oferta git, w tej cenie, za starą wersję gry IMHO. Pewnie języka polskiego tam nie uświadczę? Tylko angielski jest do wyboru w opcji przy kupnie.
@Skapiradlo
Rozumiem o co Ci chodzi
Ktoś sprzedaje używany zestaw, który defacto można aktywować na Battlenet i o tym nie wie, tak?
@elherejo
Ok, teraz zauważyłem post, także muszę pomyśleć nad innym źródłem. Mam nadzieję, że z Metro nie będzie przypadku, że nagle będzie chciało aktywować kod do wersji Redux, którą już mam.