Tez nie moge na 1.7 wersji, ale jest juz do sciagniecia 1.8 wiec podejrzewam, ze tam bedzie wszystko hulalo.muniek1555 pisze: 9 lip 2022, o 10:14 Mam pytanko czy ktoś kto używa IdleMastera do kart ma od kilku dni taki problem jak ja że nie można się zalogować do programu. W ogóle nie reaguje przycisk zaloguj się.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Ci użytkownicy podziękowali Perkozzz za ten post:
- muniek1555
Chyba nie świadczy o mnie dobrze to, że mam wszystkieMaikeru pisze: 8 lip 2022, o 09:25 To tak, by zgrabnie zmienić temat, to jest fajna promocja na 35-lecie gier o Larrym Zboczuszku
https://store.steampowered.com/sale/lei ... ersarysale

Ja używam i u mnie jest tak samo. Próbowałem na wersjach 1.7 i 1.8 i na obu nicmuniek1555 pisze: 9 lip 2022, o 10:14 Mam pytanko czy ktoś kto używa IdleMastera do kart ma od kilku dni taki problem jak ja że nie można się zalogować do programu. W ogóle nie reaguje przycisk zaloguj się.
- Ci użytkownicy podziękowali Toxiczo za ten post:
- muniek1555
- Podziękował: 215 razy
- Podziękowania: 122 razy
- Kontakt:
Dzięki serdeczne za informacjęPerkozzz pisze: 9 lip 2022, o 11:40Tez nie moge na 1.7 wersji, ale jest juz do sciagniecia 1.8 wiec podejrzewam, ze tam bedzie wszystko hulalo.muniek1555 pisze: 9 lip 2022, o 10:14 Mam pytanko czy ktoś kto używa IdleMastera do kart ma od kilku dni taki problem jak ja że nie można się zalogować do programu. W ogóle nie reaguje przycisk zaloguj się.

- Podziękował: 215 razy
- Podziękowania: 122 razy
- Kontakt:
Dzięki serdeczne za informacjęToxiczo pisze: 9 lip 2022, o 11:40Chyba nie świadczy o mnie dobrze to, że mam wszystkieMaikeru pisze: 8 lip 2022, o 09:25 To tak, by zgrabnie zmienić temat, to jest fajna promocja na 35-lecie gier o Larrym Zboczuszku
https://store.steampowered.com/sale/lei ... ersarysale![]()
Ja używam i u mnie jest tak samo. Próbowałem na wersjach 1.7 i 1.8 i na obu nicmuniek1555 pisze: 9 lip 2022, o 10:14 Mam pytanko czy ktoś kto używa IdleMastera do kart ma od kilku dni taki problem jak ja że nie można się zalogować do programu. W ogóle nie reaguje przycisk zaloguj się.

- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Ja mam idle_master_extended_v1.7, przed chwilą się zalogowałem i działa normalniemuniek1555 pisze: 9 lip 2022, o 10:14 Mam pytanko czy ktoś kto używa IdleMastera do kart ma od kilku dni taki problem jak ja że nie można się zalogować do programu. W ogóle nie reaguje przycisk zaloguj się.

- Ci użytkownicy podziękowali kmpt za ten post:
- muniek1555
- Podziękował: 117 razy
- Podziękowania: 258 razy
Ubishit uderza znów - ze Steama usunęli właśnie Silent Huntera 5, Assassin's Creed Liberation HD, Space Junkies i Anno 2070 razem z DLC; wszystkie gry były na liście tytułów, którym od września wyłączą serwery i w których odetną dostęp do instalowania i grania w dodatki.
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Ja chyba ostatniego tylko nie mam więc wieszToxiczo pisze: 9 lip 2022, o 11:40Chyba nie świadczy o mnie dobrze to, że mam wszystkieMaikeru pisze: 8 lip 2022, o 09:25 To tak, by zgrabnie zmienić temat, to jest fajna promocja na 35-lecie gier o Larrym Zboczuszku
https://store.steampowered.com/sale/lei ... ersarysale![]()

- Podziękował: 170 razy
- Podziękowania: 125 razy
- Kontakt:
Jak to się robi? Póki co siedzę na Idle Daddy, bo szybszy od ASF, ale wróciłbym z chęcią na IMa.franas pisze: 9 lip 2022, o 20:59 Również nie działa mi klasyczne logowanie, ale idzie bezproblemowo przy użyciu ciasteczek.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Dostałem ostatnio kilka nagród społeczności, ale punkty nie wpadły mi na konto. Za zakup gry podczas summer sale naliczyło mi normalnie. Orientuje się ktoś o co chodzi? Nie żeby jakoś mocno mnie to uwierało, ale akurat brakuje mi trochę pkt. do upgrade'u gabloty :p
Edit:
Dzięki zapomniałem o tym opóźnieniu
Edit:
Dzięki zapomniałem o tym opóźnieniu

Ostatnio zmieniony 11 lip 2022, o 15:17 przez kmpt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 40 razy
- Podziękowania: 91 razy
O ile pamiętam to obdarowany punktami dostaje je na konto z opóźnieniem (tydzień albo dwa).kmpt pisze: 11 lip 2022, o 14:31 Dostałem ostatnio kilka nagród społeczności, ale punkty nie wpadły mi na konto. Za zakup gry podczas summer sale naliczyło mi normalnie. Orientuje się ktoś o co chodzi? Nie żeby jakoś mocno mnie to uwierało, ale akurat brakuje mi trochę pkt. do upgrade'u gabloty :p
- Podziękował: 91 razy
- Podziękowania: 259 razy
- Kontakt:
Dokładnie 14 dni. Jak byk jest napisane w mailu, nawet dwa razy xD Najpierw:
A kawałek niżej, już ciut mniejszą czcionką:Po 14 dniach od otrzymania nagrody otrzymasz również punkty Steam. Za poniższe nagrody zostanie Ci przyznane łącznie XXX pkt.
Nie musisz już nic więcej robić. Twoje punkty Steam zostaną Ci przyznane automatycznie za 14 dni.
Sprawdzałem sobie najniższe ceny dodatków do Wargame Red Dragon i zauważyłem że dla tej gry wydawca podniósł ceny dla Polski i nie tylko. Ale ciekawe że nie dla wszystkich, czy to jest jakiś trend do zrównywania cen w stronę Euro/Dolara?
https://steamdb.info/app/1575820/
Czy po prostu tylko przypadek z tym wydawcą?
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
pare miechów temu valve z aktualizowało kurs dla polski , do jakos 4.55 , pewnie poprostu wiekszość wydawców ma w *zadzitrata* i nie aktualizuje cen i zostawia po starym ~~3.6 czy ile tam mieliśmy , bo wiekszosc ma w d upie takie male państewkoRefty pisze: 13 lip 2022, o 01:29 Sprawdzałem sobie najniższe ceny dodatków do Wargame Red Dragon i zauważyłem że dla tej gry wydawca podniósł ceny dla Polski i nie tylko. Ale ciekawe że nie dla wszystkich, czy to jest jakiś trend do zrównywania cen w stronę Euro/Dolara?
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
To chyba dobrze? Przecież jeśli przeliczają nam 1 euro na 3,6 zł zamiast na 4,55 zł to cena jest niższa dla nas.Monek22 pisze: 13 lip 2022, o 02:38pare miechów temu valve z aktualizowało kurs dla polski , do jakos 4.55 , pewnie poprostu wiekszość wydawców ma w *zadzitrata* i nie aktualizuje cen i zostawia po starym ~~3.6 czy ile tam mieliśmy , bo wiekszosc ma w d upie takie male państewkoRefty pisze: 13 lip 2022, o 01:29 Sprawdzałem sobie najniższe ceny dodatków do Wargame Red Dragon i zauważyłem że dla tej gry wydawca podniósł ceny dla Polski i nie tylko. Ale ciekawe że nie dla wszystkich, czy to jest jakiś trend do zrównywania cen w stronę Euro/Dolara?
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
No dobrze , w 90% raczej dopiero przy nowych premierach zobaczymy zmiane , bo tak jak napisałem , większość nie będzie zmieniała już cen starych tytułów ,ale zdarzą się tacy wydawcy co to zrobią , sugerowany przelicznik też nie oznacza że gry będą po nim , niektórzy wydawcy mogą nas łagodniej potraktować , ale np ostatni przykład The Quarry 60 euro po kursie 4.55 = 273zł i piękna marketingowa cena dla nas 269 , dobrze ze nie 279^^Noir pisze: 13 lip 2022, o 12:06To chyba dobrze? Przecież jeśli przeliczają nam 1 euro na 3,6 zł zamiast na 4,55 zł to cena jest niższa dla nas.Monek22 pisze: 13 lip 2022, o 02:38pare miechów temu valve z aktualizowało kurs dla polski , do jakos 4.55 , pewnie poprostu wiekszość wydawców ma w *zadzitrata* i nie aktualizuje cen i zostawia po starym ~~3.6 czy ile tam mieliśmy , bo wiekszosc ma w d upie takie male państewkoRefty pisze: 13 lip 2022, o 01:29 Sprawdzałem sobie najniższe ceny dodatków do Wargame Red Dragon i zauważyłem że dla tej gry wydawca podniósł ceny dla Polski i nie tylko. Ale ciekawe że nie dla wszystkich, czy to jest jakiś trend do zrównywania cen w stronę Euro/Dolara?
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Warto dodać że część zakupów jest po dziennym kursie. Dotyczy to np. walut premium w grach mmo. Dostajemy wtedy od Valve rachunek w euro. I pomimo tego że cała płatność idzie przez Steam to i tak płacimy po aktualnym średnim kursie bankowym z danego dnia.
- Podziękował: 117 razy
- Podziękowania: 258 razy
Nie jestem pewien, czy to się nadaje na forum i zrozumiem, jeżeli zostanie usunięte, ale skoro przy walutach i cenach jesteśmy, czeski deweloper gry Factorio podniósł cenę tytułu w Rosji z 10 dolców do 170 (nawet nie chce mi się liczyć, ile to teraz będzie w bublach rublach). Można sobie poprawić humor, czytając negatywy powystawiane w apoplektycznym szale przez tych mongołów.