Ja przenosilem folder steama bez reinstalu nieraz... przenioslem na inny dysk i odpalalem exe i reszte sobie sam sprawdzal co zainstalowane co nie...lewriczin pisze: 5 lip 2022, o 15:21 Potrzebowałbym przenieść cały folder steama (razem z instalką) na inną partycję. Z tego co czytam w helpie, to podobno wystarczy zrobić to "na żywca" bez reinstalacji - zrobił tak ktoś, kiedyś? Miło by było gdybym miał wszystkie ściągnięte gry dalej zainstalowane czy inne ustawienia zostały bez zmian.
Bonusowe pytanie - jako że family sharuję, wszystkie zadeklarowane do sharingu i ustawienia kompy też zostaną?
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Wie ktoś czy zapisy gry/achievementy przeniosą się wraz ze zmianą platformy z xbox game passa na steam?
Aktualnie gram sobie w Hadesa w game passie i mam jeszcze ponad 2 miesiące do końca abonamentu dlatego nie chce narazie kupywać gierki, ale jeśli za pare miesięcy kupię ją na steam to boje się że wszystko stracę i będzie trzeba wbijać progress od nowa. Wie ktoś jak to działa?
Aktualnie gram sobie w Hadesa w game passie i mam jeszcze ponad 2 miesiące do końca abonamentu dlatego nie chce narazie kupywać gierki, ale jeśli za pare miesięcy kupię ją na steam to boje się że wszystko stracę i będzie trzeba wbijać progress od nowa. Wie ktoś jak to działa?
Niestety cross-save jest tylko między tymi platformami: Epic, Steam oraz Nintendo Switch. Gdzie z tego co rozumiem między Epiciem oraz Steamem można przekopiować save-y, a mechanizm cross-save w grze jest wykorzystywany pomiędzy wymienionymi platformami PC a Switchem.Jacobsky pisze: 5 lip 2022, o 17:47 Wie ktoś czy zapisy gry/achievementy przeniosą się wraz ze zmianą platformy z xbox game passa na steam?
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 105 razy
- Kontakt:
Świetna wiadomość.EdmundBA pisze: 5 lip 2022, o 19:53 Re-Volt niedługo na Steamie
https://store.steampowered.com/app/2873 ... 1100__1100
Brakuje mi jeszcze StuntGP i chyba jeszcze jednej podobnej gry i byłby dla mnie komplet.
- Podziękował: 498 razy
- Podziękowania: 72 razy
//EDIT Po restarcie Steam wszystko wróciło do normy
To normalnie, że główna strona sklepu Steam jest po chińsku? Odpalam przez niemodyfikowany Launcher Steam i takie kwiatki.

To normalnie, że główna strona sklepu Steam jest po chińsku? Odpalam przez niemodyfikowany Launcher Steam i takie kwiatki.
W takim razie zastanawiam się czy jeszcze nie kupić gierki na steam sale za te 50 zł skoro granie w game passie mija się z celem jak cały progress przepadnie.. Ale dzięki za informacjeRefty pisze: 5 lip 2022, o 19:03Niestety cross-save jest tylko między tymi platformami: Epic, Steam oraz Nintendo Switch. Gdzie z tego co rozumiem między Epiciem oraz Steamem można przekopiować save-y, a mechanizm cross-save w grze jest wykorzystywany pomiędzy wymienionymi platformami PC a Switchem.Jacobsky pisze: 5 lip 2022, o 17:47 Wie ktoś czy zapisy gry/achievementy przeniosą się wraz ze zmianą platformy z xbox game passa na steam?

- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2416 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
https://store.steampowered.com/app/485030/PLANET_ALPHA/ - dodaje kopię Worms Armageddon do biblioteki
- Discord: simonstillwater
- Podziękował: 292 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:
Steam Inventory Helper na przeglądarce
- Ci użytkownicy podziękowali xarlo12 za ten post (w sumie 5):
- wodny • MDA • Maikeru • TheLastJedi • eldawido159
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
https://www.steamcardexchange.net/index ... undtoplistDarien pisze: 7 lip 2022, o 19:07 To odbiegając czy jest może jakaś strona która segreguje animowane tła steam bądź profile gier według ceny?![]()
- Podziękował: 170 razy
- Podziękowania: 125 razy
- Kontakt:
Czy da się jakoś przyspieszyć ASF? Mam jedno konto i do tej pory leciałem na Idle Masterze, ale pech chciał, że program się zbiesił, odmówił współpracy i to akurat na 2 dni przed końcem wyprzedaży.
Śmignąłem więc na ASF, ale ten jest strasznie powolny. 3 gry, 13 kart i mielił to 2 dni (finalnie odpuściłem sobie dwie ostatnie karty i kupiłem gry z niewielką dopłatą), przy okazji oszukując co do czasu ukończenia [15.20 dziś odpalam i mam estimated time 1 godzina, 13 minut, a po 17.30 ledwie 1 z 3 kart wydropiło). Gdyby IM działał, zrobiłby mi to w ciągu nocy, albo góra w półtora dnia.
Tak więc czy jest jakaś szansa na przyspieszenie dropu?
Śmignąłem więc na ASF, ale ten jest strasznie powolny. 3 gry, 13 kart i mielił to 2 dni (finalnie odpuściłem sobie dwie ostatnie karty i kupiłem gry z niewielką dopłatą), przy okazji oszukując co do czasu ukończenia [15.20 dziś odpalam i mam estimated time 1 godzina, 13 minut, a po 17.30 ledwie 1 z 3 kart wydropiło). Gdyby IM działał, zrobiłby mi to w ciągu nocy, albo góra w półtora dnia.
Co do ASF to nie wiem ale za to mogę ci polecić Idle Daddy na androida, mnie osobiście szybko dropi karty.loginnuss pisze: 7 lip 2022, o 21:36 Czy da się jakoś przyspieszyć ASF? Mam jedno konto i do tej pory leciałem na Idle Masterze, ale pech chciał, że program się zbiesił, odmówił współpracy i to akurat na 2 dni przed końcem wyprzedaży.
- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
Zapraszam serdecznie do kontynuowania trwającej tu dyskusji w specjalnie do tego celu stworzonym wątku
viewtopic.php?f=11&t=21770
Zaraz skończę przenosić wszystkie posty, a kolejne wiadomości w ramach tej dyskusji będą już z tego wątku usuwane.
Z góry dzieki!

Zaraz skończę przenosić wszystkie posty, a kolejne wiadomości w ramach tej dyskusji będą już z tego wątku usuwane.
Z góry dzieki!
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
To tak, by zgrabnie zmienić temat, to jest fajna promocja na 35-lecie gier o Larrym Zboczuszku 
https://store.steampowered.com/sale/lei ... ersarysale

https://store.steampowered.com/sale/lei ... ersarysale