Nie dawaj bezpośrednich linków, bo i tę metodę uwalą.
Swuadrons strasznie słabo, ale Phoenix Point ok, w końcu się doczekałem.
Ale kupon pewnie znowu będzie po tygodniu jak nic lepszego nie będzie w dodatkach.
Nie dawaj bezpośrednich linków, bo i tę metodę uwalą.
Dobrze wiedzieć, w takim razie może jednak wezmę paczkę, bo Call of the Sea miałem na liście do sprawdzenia.
Get Choice for $6 for 3 monthsOne week only!
Jak zwykle od poczotku istnienia humbla zero kuponów od nich...Armin pisze: 14 cze 2022, o 22:52 właśnie mialem pisać - sprawdzcie w kuponach na stronie humbla - bo dostałem 6$ za miesiąc przez 3 miesiące, zaplacilem już i faktycznie pobralo te 6$
zobaczymy z nowym czojsem czy też bedzie za 6$
Sprawdź spam czy coś, oni to wysyłają dosłownie każdemu, wierzyć się nie chce że żaden kupon Ci się jeszcze nie skapnął. Albo ktoś od nich przegląda ŁG i stwierdził że bogatym nie wysyłają.pelikulas pisze: 14 cze 2022, o 22:56Jak zwykle od poczotku istnienia humbla zero kuponów od nich...Armin pisze: 14 cze 2022, o 22:52 właśnie mialem pisać - sprawdzcie w kuponach na stronie humbla - bo dostałem 6$ za miesiąc przez 3 miesiące, zaplacilem już i faktycznie pobralo te 6$
zobaczymy z nowym czojsem czy też bedzie za 6$
Ja na jednym koncie jakiś czas temu taktycznie spauzowałem, żeby sprawdzić czy to tym sposobem się dostaje kupony i też nic nie dostałempelikulas pisze: 14 cze 2022, o 22:56 Jak zwykle od poczotku istnienia humbla zero kuponów od nich...
To tak, jak u mnie. Tylko wpada przy spauzowaniu choica. Właśnie dałem pauzę i $4 wpadły.olafwiking pisze: 14 cze 2022, o 23:36 Od długiego czasu nie dostaję mailowo kuponów, tylko wpada przy spauzowaniu choica...
"Get Choice for $6 for 3 months One week only!"
"Dodge the heat all summer with some PC gaming when you come back to Humble Choice for $6 (USD) per month for the next 3 months. (Half the regular price!)"
"Single use coupon. Coupon is redeemable to sign up to Humble Choice at $6 USD per month for 3 months (reg. $11.99 USD per month) before any applicable taxes and fees. Regional pricing may vary. Coupon expires on June 21, 2022 at 9:59am PT. This price is locked in for 3 months, and this offer will be void if your plan is canceled or skipped. Gifts are not eligible. This coupon may not be combined with other identical coupons in the same transaction, and may not be combined with other Humble Bundle coupons. Discount will be automatically applied at time of checkout. Coupon has no cash value. Void where prohibited or restricted by law. Coupon may not be reproduced, copied, purchased, traded or sold. Unauthorized transfer of coupon and internet distribution strictly prohibited. Users in Russia and China are not eligible."
Ja tak zaraz zrobiłem jak zobaczyłem że ludzie taniej w ojro mają, i mam też co miesiąc lepsze zniżki za anulowanie niż inni za pauzę, jeszcze się nie zdażyło żebym nie miał maila ze zniżką od czasu zmiany classica na zwykły.Hildunio pisze: 15 cze 2022, o 09:05 chyba pora zrezygnować z classic monthly bo płacenie w dolarach coraz bardziej nieopłacalne (a wręcz głupie) a posiadanie tego planu i tak nie daje żadnych korzyści
Ciesz się, że choć takie dostajesz. Mi nigdy nie wpadł ten mityczny kupon za pauzę. ; polafwiking pisze: 14 cze 2022, o 23:36 Od długiego czasu nie dostaję mailowo kuponów, tylko wpada przy spauzowaniu choica...