Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Seyonne pisze: 7 cze 2022, o 18:50 Nie będziecie zadowoleni ;D

Nie dawaj bezpośrednich linków, bo i tę metodę uwalą.
Swuadrons strasznie słabo, ale Phoenix Point ok, w końcu się doczekałem.
Ale kupon pewnie znowu będzie po tygodniu jak nic lepszego nie będzie w dodatkach.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 375 razy
Podziękowania: 417 razy
Kontakt:

Mi się podoba

Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 34 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Dla mnie tylko Gamedec, ale polecam Call of the Sea.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

W sumie spoko sprawa z tym Gamedeciem, mogliby zamienić go ze Squadronsami (które co zabawne też są na Origin jak te z Prime). Call of the Sea też spoko, choć jest chyba nadal w GP i to raczej gra na raz.
Zobaczę jak ceny spadną na bazarku.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Pienkny bundel +6 do steama, 2 tylko powtorki...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 375 razy
Podziękowania: 417 razy
Kontakt:

pioytyr pisze: 7 cze 2022, o 19:03 Call of the Sea też spoko, choć jest chyba nadal w GP i to raczej gra na raz.
No już jakiś czas temu usunęli :gwizdany:

Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali Toxiczo za ten post:
pioytyr
Awatar użytkownika
Predator

Toxiczo pisze: 7 cze 2022, o 19:06
No już jakiś czas temu usunęli :gwizdany:

Obrazek
Dobrze wiedzieć, w takim razie może jednak wezmę paczkę, bo Call of the Sea miałem na liście do sprawdzenia.

Btw jak wygląda sprawa z tymi zniżkami za pauzę, jeśli oferują teraz 2$ a ja i tak zapauzuję to mogę potem jednak wziąć te 2$ zniżki? Aha, i jeśli zapauzuję to jest szansa, że dostanę jakiś specjalną zniżkę na maila, czy kiedy się je otrzymuje?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Phoenix Point jak dla mnie super :tak: Pamiętam, że było za niecałe 20 zeta w kiszopie, ale szybko zeszło i się nie załapałem. Jak przyślą mi kupon, to chętnie zakupię tę paczkę.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Warto było spauzować :trollface: Wychodzi 4 euro.
Obrazek

"Podobno" promocja trwa tydzień, tak napisali w tytule
Get Choice for $6 for 3 months 🔥 One week only!
Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
Jahman
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

właśnie mialem pisać - sprawdzcie w kuponach na stronie humbla - bo dostałem 6$ za miesiąc przez 3 miesiące, zaplacilem już i faktycznie pobralo te 6$

zobaczymy z nowym czojsem czy też bedzie za 6$

Obrazek
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Armin pisze: 14 cze 2022, o 22:52 właśnie mialem pisać - sprawdzcie w kuponach na stronie humbla - bo dostałem 6$ za miesiąc przez 3 miesiące, zaplacilem już i faktycznie pobralo te 6$

Obrazek
Jak zwykle od poczotku istnienia humbla zero kuponów od nich...
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 8 razy

5 euro, również dostałem. Zrezygnowałem z subskrypcji kilka dni temu, ale taką ofertą przekonali mnie do powrotu.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

pelikulas pisze: 14 cze 2022, o 22:56
Armin pisze: 14 cze 2022, o 22:52 właśnie mialem pisać - sprawdzcie w kuponach na stronie humbla - bo dostałem 6$ za miesiąc przez 3 miesiące, zaplacilem już i faktycznie pobralo te 6$

Obrazek
Jak zwykle od poczotku istnienia humbla zero kuponów od nich...
Sprawdź spam czy coś, oni to wysyłają dosłownie każdemu, wierzyć się nie chce że żaden kupon Ci się jeszcze nie skapnął. Albo ktoś od nich przegląda ŁG i stwierdził że bogatym nie wysyłają. :trollface:
Awatar użytkownika
Predator

pelikulas pisze: 14 cze 2022, o 22:56 Jak zwykle od poczotku istnienia humbla zero kuponów od nich...
Ja na jednym koncie jakiś czas temu taktycznie spauzowałem, żeby sprawdzić czy to tym sposobem się dostaje kupony i też nic nie dostałem :(
No ale ja subskrybuję choice parę miesięcy
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 3 razy

Od długiego czasu nie dostaję mailowo kuponów, tylko wpada przy spauzowaniu choica...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

olafwiking pisze: 14 cze 2022, o 23:36 Od długiego czasu nie dostaję mailowo kuponów, tylko wpada przy spauzowaniu choica...
To tak, jak u mnie. Tylko wpada przy spauzowaniu choica. Właśnie dałem pauzę i $4 wpadły.

Edit: Sprawdziłem na innym mailu, innego, starego, spauzowanego choice, którego już nie używam od X, X lat. Dostałem zapro:
"Get Choice for $6 for 3 months One week only!"
"Dodge the heat all summer with some PC gaming when you come back to Humble Choice for $6 (USD) per month for the next 3 months. (Half the regular price!)"
"Single use coupon. Coupon is redeemable to sign up to Humble Choice at $6 USD per month for 3 months (reg. $11.99 USD per month) before any applicable taxes and fees. Regional pricing may vary. Coupon expires on June 21, 2022 at 9:59am PT. This price is locked in for 3 months, and this offer will be void if your plan is canceled or skipped. Gifts are not eligible. This coupon may not be combined with other identical coupons in the same transaction, and may not be combined with other Humble Bundle coupons. Discount will be automatically applied at time of checkout. Coupon has no cash value. Void where prohibited or restricted by law. Coupon may not be reproduced, copied, purchased, traded or sold. Unauthorized transfer of coupon and internet distribution strictly prohibited. Users in Russia and China are not eligible."
Awatar użytkownika
VIP
Discord: povi
Podziękował: 157 razy
Podziękowania: 110 razy
Kontakt:

Miałem skip w tym miesiącu, wczoraj przyszła oferta na maila (konto które mam od początku, żadnych innych). Zapłacone 4 euro (niecałe 19 zł).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

chyba pora zrezygnować z classic monthly bo płacenie w dolarach coraz bardziej nieopłacalne (a wręcz głupie) a posiadanie tego planu i tak nie daje żadnych korzyści
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

Hildunio pisze: 15 cze 2022, o 09:05 chyba pora zrezygnować z classic monthly bo płacenie w dolarach coraz bardziej nieopłacalne (a wręcz głupie) a posiadanie tego planu i tak nie daje żadnych korzyści
Ja tak zaraz zrobiłem jak zobaczyłem że ludzie taniej w ojro mają, i mam też co miesiąc lepsze zniżki za anulowanie niż inni za pauzę, jeszcze się nie zdażyło żebym nie miał maila ze zniżką od czasu zmiany classica na zwykły.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 129 razy
Podziękowania: 287 razy
Kontakt:

olafwiking pisze: 14 cze 2022, o 23:36 Od długiego czasu nie dostaję mailowo kuponów, tylko wpada przy spauzowaniu choica...
Ciesz się, że choć takie dostajesz. Mi nigdy nie wpadł ten mityczny kupon za pauzę. ; p
Ci użytkownicy podziękowali Kadaj za ten post:
pelikulas
ODPOWIEDZ