Nie mogę się zalogować do bazaru i skontaktować z kupującym

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcowego Bazaru
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Witam, wina po mojej stronie. Nie mogę się zalogować do bazaru przez steama, ze względu na autoryzację dwustopniową. A nie mam przy sobie telefonu z aplikacją, wylogowalo tez mnie na kompie... :/Jeszcze tylko jeden dzień, jedna noc i będzie... Ktoś kupił grę, wpłacił, dostałem powiadomienie na maila, a ja nie mogę mu nic napisać, na stronie również wyłączył wiadomości od użytkowników... może ktoś jest w stanie przez bazar albo steama jakoś mu dać znać, że żyję? Już drugi dzień czeka...

https://bazar.lowcygier.pl/user/MadnessMadam

memberlist.php?mode=viewprofile&u=67993

https://steamcommunity.com/id/MadnessMadam/

Z góry dzięki... :/
Załączniki
IMG_20220203_015816.jpg
IMG_20220203_015816.jpg (49.07 KiB) Przejrzano 4060 razy
Ostatnio zmieniony 3 lut 2022, o 14:47 przez marrccin, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

wyslalem mu na bazarze link do tego tu tematu
Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post (w sumie 2):
Seyonnemarrccin
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz

Witam,

Z tej strony kupujący.
Dopiero po zakupie zobaczyłam, że od dłuższego czasu nie byłeś zalogowany na bazarze i wczoraj wysłałam ci zaproszenie na Steam w poszukiwaniu jakiegokolwiek kontaktu.
Nie do końca wiem jak postąpić w takiej sytuacji wydaje mi się, że jest kilka wyjść ale w niektórych wymagana jest ingerencja administracji bazaru(?).
1. Mogę anulować zamówienie, ze zwrotem wysłanych już pieniędzy.
2. Dociągnąć transakcje do końca poza bazarkiem - tu nie wiem jak ją zakończyć na bazarze z twojej strony. Czy administracja bazarku mogłaby ją dociągnąć za ciebie do końca?
3. Dociągnąć transakcje poza bazarem ale anulować ją na bazarze.
Oczywiście nie mam zamiaru wystawiać żadnych negatywnych opinii, takie sytuacje się zdarzają.

Administracje proszę także o wypowiedzenie się na temat podpunktu nr 2.

Przepraszam za wyłączone wiadomości prywatne ale zwyczajnie o ile z bazarku korzystam tak kompletnie nie zaglądam na forum itp także i tak pewnie bym ich nie odczytała.
Włączyłam możliwość wysyłania wiadomości (na 90% to chyba dobrze to zrobiłam...).

Jeśli chodzi o problem z logowaniem na Steam napisz do supportu, pomogą ci.

Z góry dzięki. :)
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Nie widzę problemu w tym, byście dokończyli transakcję, przesyłając klucz poprzez prywatną wiadomość na forum. Po potwierdzeniu, że wszystko jest ok, zamknę ją ręcznie na bazarku :)
Ci użytkownicy podziękowali Seyonne za ten post (w sumie 2):
marrccinMadnessMadam
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Kontakt:

Witam. Spokojnie, damy radę jutro powinienem się do wszystkiego moc zalogować. Wysłałem też w nocy przez wiadomość PayPal kod z gra z krótkim wyjaśnieniem. Zaraz wychodzę do pracy na noc. Jutro jadę do domu gdzie został mój poprzedni telefon na którym jest aplikacją do logowania Steama... Wszystko będzie okej, tylko o tą zwłokę przez moje niedopatrzenie chodzi... :(
Ci użytkownicy podziękowali marrccin za ten post:
Seyonne
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz

Potwierdzam.
Klucz otrzymałam ale nie potrzebujemy ingerencji administracji.
Sprzedawca w najbliższym czacie będzie w stanie dokończyć ją ze mną sam po prostu bał się, że nie poczekam. :)
Mówiąc szczerze to i tak chciałam poczekać jakoś z tydzień bo stwierdziłam, że może jest coś poważnego na rzeczy ze względu na ilość wystawionych kluczy. :gwizdany:
Ci użytkownicy podziękowali MadnessMadam za ten post (w sumie 2):
Seyonnemarrccin
ODPOWIEDZ