Nie odpowiem ci bezpośrednio na pytanie, ale...
Z tym będzie ciężko ponieważ one są niedostępne na rynku i tym samym dla części osób bez wartości. Nie wiem czy wiesz - ale można (z użyciem gemów) generować pakiety kart także do gier zbanowanych. Co więcej - czasami możesz dostać (booster) pakiet kart od zbanowanej gry. Swego czasu pisałem nawet do Steam czy to nie jest aby pomyłka - w końcu tych kart nie idzie sprzedać. Odpisali, że nie.
Jedyne czego możesz się doszukać - to sprawdzenie na rynku Steam pozostałości cen za które ktoś chciał daną kartę sprzedać.
-- Listę zbanowanych gier możesz sobie sprawdzić tutaj:
https://steam-tracker.com/apps/banned
-- Do wyceny kart używam tego (ale tu nie ma zbanowanych):
https://steam.tools/cards/
-- Przykład: gra jest zbanowana ze Steam

- Snap012132.png (357.12 KiB) Przejrzano 17378 razy
-- Ale pakiet kart nadal sobie mogę wykreować

- Snap012133.png (268.12 KiB) Przejrzano 17378 razy
Większa cena danej karty może się wiązać z kilkoma czynnikami:
- ludzie nie wiedzą, że można tworzyć do nich pakiety.
- mało kto je tworzy (gra już nie jest w obiegu) więc i dropów pakietów do niej będzie o rząd wielkości mniej.
- nie można ich sprzedać więc ludzie np. mielą je na gemy.
- część osób (jak ty) chce jednak ukończyć odznakę czy też powodem jest "niech mi się to już nie kolebocze w ekwipunku" ponieważ te "martwe" karty jednak trochę przeszkadzają.
Nie znam strony (być może prócz wszelkich serwisów typu "Steam level up"), które by te karty skupowały - a jeśli już - to pewnie robią to za bezcen.
U mnie te karty po prostu leżą ponieważ jak pisałem czasami wpada mi pakiet kart z takiej martwej gry. Ja osobiście wysyłam wszystkie te badziewia na inne konto Steam by mi się nie walały po ekwipunku. Docelowo co jakiś czas zbierze się jednak jakiś pakiet i mogę wykreować odznakę. Więc nawet jeśli się wszystkiego pozbędziesz... pewnego poranka możesz obudzić się z nowym pakietem niewymienialnych i niezbywalnych kart
-- Używając rozszerzeń Steam (do przeglądarek) pokroju SIH - Steam Inventory Helper - można sobie je łatwo odsiać.

- Snap012134a.png (548.25 KiB) Przejrzano 17378 razy