Wlazłem na tę ich stronkę, jest download, próbuje mi jakiegoś exe ściągać. Nie uruchomiłem

Jak nie można jak sam kupowałem na numer z ukrainy, wystarczy znaleźć serwis do odbioru sms z tego czy innego kraju 'outside EU' i zniżka jest, co prawda ja dużych zakupów tam nie robiłem max na 30 zł to mi tam zniżka znikoma wpadała, ale nie rozumiem tego płaczu, skoro w takiej Enebie na dzień dobry masz prowizji 1 €, w kinguine masz i prowizje i opłate 'na poprawe działania serwisu' , w cdkeys tylko nie ma ale tam mało jest dobrych ofert.Monek22 pisze: 7 maja 2021, o 17:43 W GAMIVO nie da sie juz wybrac outside europe ;D przy wyborze trzeba potweirdzic numer telefonu , także jeden keyshop to wykreslenia z listy , teraz czekac az sie przy*ebią do reszty i nie bedzie juz zachwalania cen w keyshopach ,w 90% maja lepsze ceny na waleniu na podatkach ;D
Eneba dodaje ok 3 zł do podliczenia rachunku w momencie wyboru płatności - dokładnie tak samo jak GAMIVO. W kinguinie opłaty są jeszcze mniejsze (zwłaszcza jak płacisz kartą).darkhulk pisze: 13 lis 2021, o 18:45 Jak nie można jak sam kupowałem na numer z ukrainy, wystarczy znaleźć serwis do odbioru sms z tego czy innego kraju 'outside EU' i zniżka jest, co prawda ja dużych zakupów tam nie robiłem max na 30 zł to mi tam zniżka znikoma wpadała, ale nie rozumiem tego płaczu, skoro w takiej Enebie na dzień dobry masz prowizji 1 €, w kinguine masz i prowizje i opłate 'na poprawe działania serwisu' , w cdkeys tylko nie ma ale tam mało jest dobrych ofert.
Rozumiem obawy, ale bez paranoi. Przed pobraniem sprawdziłem sobie całą firmę, opinie itp. Pobrałem, zainstalowałem, nic złego się nie dzieje od tygodnia haha Sama gierka to typowa mobilka zawalona na każdym kroku mikrotransakcjami, ale całkiem ładna. 30 minut na autobattle, prędkość x2 i zapętlaniu bossa x17. Pochodziło w tle, kod rabatowy przyszedł, gierka kupiona. Dla mnie okej. Ostatnio dodali punkt w regulaminie o multikontach, więc na konto brata (z tego samego PC i launchera) nie przyszedł. Ot akcja promocyjna
Wprowadzili chyba przymusowy podatek z polski. Nie można zakupić spoza UE i wymaga weryfikacji telefonu. Ktoś to obszedł?Kashfinder pisze: 26 lis 2021, o 13:55 na Gamivo rozpoczęło się -90% do 1€, ale tym razem dolicza opłatę za PayPala większą niż ta zniżka. A mój kod z RAID Shadow Legends dalej nie doszedł
.
I w tym momencie -90% straciło całkowicie sensKashfinder pisze: 26 lis 2021, o 13:55 na Gamivo rozpoczęło się -90% do 1€, ale tym razem dolicza opłatę za PayPala większą niż ta zniżka![]()
Akurat podatek w tym przypadku ma marginalny wpływ na kwotę. Opłata za konkretną metodę płatności zabiera sens tej zniżceCeBeS486 pisze: 26 lis 2021, o 14:53
Wprowadzili chyba przymusowy podatek z polski. Nie można zakupić spoza UE i wymaga werefikacji telefonu. Ktoś to obszedł?
Dokładnie obecnie nie ma sensu płacenie ponad 3 zł kiedy gra wychodzi 30 groszy to jakaś kpinaNesus pisze: 26 lis 2021, o 14:55I w tym momencie -90% straciło całkowicie sensKashfinder pisze: 26 lis 2021, o 13:55 na Gamivo rozpoczęło się -90% do 1€, ale tym razem dolicza opłatę za PayPala większą niż ta zniżka![]()
Akurat podatek w tym przypadku ma marginalny wpływ na kwotę. Opłata za konkretną metodę płatności zabiera sens tej zniżceCeBeS486 pisze: 26 lis 2021, o 14:53
Wprowadzili chyba przymusowy podatek z polski. Nie można zakupić spoza UE i wymaga werefikacji telefonu. Ktoś to obszedł?
Racja. Skupiłem się na podatku bo zauważyłem że nie można wybrać spoza UE. Wprowadzili opłatę za PayPal. Wcześniej faktycznie jej nie było.Nesus pisze: 26 lis 2021, o 14:55I w tym momencie -90% straciło całkowicie sensKashfinder pisze: 26 lis 2021, o 13:55 na Gamivo rozpoczęło się -90% do 1€, ale tym razem dolicza opłatę za PayPala większą niż ta zniżka![]()
Miałem 29 groszy w ich portfelu i kupiłem sobie giftcard 1USD na Steam za 24 gr. Co zabawne, okazało się, że to 100AR$, ale równowartość kwoty na PLN taka sama. Na zwykłym, polskim Steam aktywowało się bez problemu. Więc jedyny sposób na brak prowizji to płatność balansem :/muniek1555 pisze: 26 lis 2021, o 15:15 Oczywiście cofnąłem sposób płatności i komunikat że użyłem kod zniżkowy mimo że anulowałem transakcję. Brawo beznadziejne GAMIVO !! A druga sprawa to tych opłat nie idzie obejść czy wybiorę Paypal, czy Visa czy Przelewy24 cały czas zabierają po 2,70 no już bo kupię jak gra kosztuje 25 groszy
https://www.gamivo.com/pl/search/collection/one-euromuniek1555 pisze: 26 lis 2021, o 15:15 Oczywiście cofnąłem sposób płatności i komunikat że użyłem kod zniżkowy mimo że anulowałem transakcję. Brawo beznadziejne GAMIVO !! A druga sprawa to tych opłat nie idzie obejść czy wybiorę Paypal, czy Visa czy Przelewy24 cały czas zabierają po 2,70 no już bo kupię jak gra kosztuje 25 groszy