Ale z tego co widzę jest to mały odsetek. Nadał bardzo dużo osób płaci na bazarze PP więc zakładam że mogło się tak niektórym stać. ale jest to mały procent. I nie wiem czy nie wynika z tego że część ludzi nie podawała danych osobistych, więc tutaj też bym wykreślił te osoby z tego już małego procenta, którym nie słusznie pobanował PP konta.lactoral pisze: 30 kwie 2021, o 17:12 Jest taka sprawa, że ludziom PP pobanowało konta i oni już tak nie zapłacą.
GAMIVO.COM - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowania: 63 razy
- Kontakt:
Wiesz za co banuje PP za wszystko ja się pomyliłem z hasłem i zablokowałem sobie konto. To pracownik poprosił mnie o wszystko, Czyli skan dowodu osobistego – wyciąg z konta i tak dalej. Gdy dostali wszystko, czego sobie żądali to dostałem informacje, że konta mi nie odbanują.
Odwołałeś się od tej decyzji? Przecież to nie możliwe że Ci nie odbanowali konta kiedy przekazałeś dane zgodne z tym co masz na PayPalu. Przecież na pewno miałeś rachunek przypięty do konta. Po raz pierwszy słyszę o takiej sytuacji. Ja bym nie odpuścił im bo to musiał być błąd.lactoral pisze: 3 maja 2021, o 03:22 Wiesz za co banuje PP za wszystko ja się pomyliłem z hasłem i zablokowałem sobie konto. To pracownik poprosił mnie o wszystko, Czyli skan dowodu osobistego – wyciąg z konta i tak dalej. Gdy dostali wszystko, czego sobie żądali to dostałem informacje, że konta mi nie odbanują.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Jak juz o tym piszecie to potwierdzam ze oni ostatnio nie tylko banuja konta (ja stracilem 15letnie konto, uzywane od 3 lat wylacznie do bazaru i hb, domyslam sie tylko ze moze nie spodobal sie tytul jakies gry ktory dla ulatwienia niepotrzebnie podawalem) nie podajac powodu ani nie odpowiadajac merytorycznie na zadne pytania ale dodatkowo czarnolistuja (chyba na zawsze) wszystko to co miales u nich przypisane czyli numer konta bankowego i dane karty. Wczesniej jednak prosza cie o skan dowodu i inne informacje osobiste dajac nadzieje ze to pomoze odblokowac konto a dopiero po koncowym wyludzeniu tych danych natychmiast je blokuja razem z pieniedzymi na saldzie ktore oddaja za 6 miesiecy. Nie ma szans nic wyjasnic.Refty pisze: 3 maja 2021, o 12:10Odwołałeś się od tej decyzji? Przecież to nie możliwe że Ci nie odbanowali konta kiedy przekazałeś dane zgodne z tym co masz na PayPalu. Przecież na pewno miałeś rachunek przypięty do konta. Po raz pierwszy słyszę o takiej sytuacji. Ja bym nie odpuścił im bo to musiał być błąd.lactoral pisze: 3 maja 2021, o 03:22 Wiesz za co banuje PP za wszystko ja się pomyliłem z hasłem i zablokowałem sobie konto. To pracownik poprosił mnie o wszystko, Czyli skan dowodu osobistego – wyciąg z konta i tak dalej. Gdy dostali wszystko, czego sobie żądali to dostałem informacje, że konta mi nie odbanują.
Takze trzeba byc ostroznym z nimi.
Jestem trochę zszokowany. Może przez to że generuję zysk to się do mnie nie przyczepili. Robię dużo płatności używając Paypala. Płacę na Pyszne.pl, eBayu, w sklepach zagranicznych, które słabo znam czy keyshopach. Również na bazarze robię transkacje i do tej pory żadnych problemów. A tych transakcji przez lata zrobiłem dosyć dużo i to nawet nie na samym bazarze zaznaczając płatność dla znajomego. Jestem ciekaw jaka to skala o której piszecie i co było dokładną przyczyną banowania kontAlamar pisze: 3 maja 2021, o 14:21 Jak juz o tym piszecie to potwierdzam ze oni ostatnio nie tylko banuja konta (ja stracilem 15letnie konto, uzywane od 3 lat wylacznie do bazaru i hb, domyslam sie tylko ze moze nie spodobal sie tytul jakies gry ktory dla ulatwienia niepotrzebnie podawalem) nie podajac powodu ani nie odpowiadajac merytorycznie na zadne pytania ale dodatkowo czarnolistuja (chyba na zawsze) wszystko to co miales u nich przypisane czyli numer konta bankowego i dane karty. Wczesniej jednak prosza cie o skan dowodu i inne informacje osobiste dajac nadzieje ze to pomoze odblokowac konto a dopiero po koncowym wyludzeniu tych danych natychmiast je blokuja razem z pieniedzymi na saldzie ktore oddaja za 6 miesiecy. Nie ma szans nic wyjasnic.
Takze trzeba byc ostroznym z nimi.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
W GAMIVO nie da sie juz wybrac outside europe ;D przy wyborze trzeba potweirdzic numer telefonu , także jeden keyshop to wykreslenia z listy , teraz czekac az sie przy*ebią do reszty i nie bedzie juz zachwalania cen w keyshopach ,w 90% maja lepsze ceny na waleniu na podatkach ;D
- Kontakt:
Od ich decyzji nie ma odwołania do teraz pamiętam, co otrzymałem w wiadomości z PP działanie na szkodę firmy Paypal, gdy się zapytałem o jakim szkodliwym działaniu jest mowa to otrzymałem odpowiedź, że oni nie muszą nic wyjaśniać i ich decyzja ze zbanowaniu konta jest ostateczna. Nie ujawniłem wrażliwych, danych, które zostały zasłonięte paskami papieru.Refty pisze: 3 maja 2021, o 12:10Odwołałeś się od tej decyzji? Przecież to nie możliwe że Ci nie odbanowali konta kiedy przekazałeś dane zgodne z tym co masz na PayPalu. Przecież na pewno miałeś rachunek przypięty do konta. Po raz pierwszy słyszę o takiej sytuacji. Ja bym nie odpuścił im bo to musiał być błąd.lactoral pisze: 3 maja 2021, o 03:22 Wiesz za co banuje PP za wszystko ja się pomyliłem z hasłem i zablokowałem sobie konto. To pracownik poprosił mnie o wszystko, Czyli skan dowodu osobistego – wyciąg z konta i tak dalej. Gdy dostali wszystko, czego sobie żądali to dostałem informacje, że konta mi nie odbanują.
PS. Refty zablokuj sobie konto i zobacz jak cię potraktują.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
O kurde faktycznie, no to bye bye gamivo bo jak oprócz tych swoich opłat przyłożą jeszcze 23% to za chwilę wszystko się taniej okaże dostępne w zwykłym steam store na zwykłej wyprzy.Monek22 pisze: 7 maja 2021, o 17:43 W GAMIVO nie da sie juz wybrac outside europe ;D przy wyborze trzeba potweirdzic numer telefonu , także jeden keyshop to wykreslenia z listy , teraz czekac az sie przy*ebią do reszty i nie bedzie juz zachwalania cen w keyshopach ,w 90% maja lepsze ceny na waleniu na podatkach ;D
Szkoda bo był moją ulubioną kluczykownią.
- Ci użytkownicy podziękowali lewriczin za ten post (w sumie 3):
- MDA • bolesna prawda • eldawido159
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Śpieszmy się kochać keyshopy tak szybko ich ceny przestają być konkurencyjne .... chociaż sprzedają "indyjskie" i inne takie klucze bez region locków kupione po 1 USD sztuka.
- Ci użytkownicy podziękowali MerlinPL za ten post (w sumie 3):
- MDA • bolesna prawda • eldawido159
Czy ktoś z Was orientuje się, kiedy/ w jakich godzinach można spodziewać się Flash Sale?
Dzisiaj o 6 był flash na wszystko -12%.. planowałem coś kupić po powrocie z miasta, wróciłem 3h później i już było po promocji.....
Dzisiaj o 6 był flash na wszystko -12%.. planowałem coś kupić po powrocie z miasta, wróciłem 3h później i już było po promocji.....

Ostatnio zmieniony 8 maja 2021, o 14:25 przez pincup, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
To za to dostałeś ten ban. Sorry. W banku też zasłoń "wrażliwe dane" to zobaczysz jak tam Cię potraktują.lactoral pisze: 7 maja 2021, o 17:55Nie ujawniłem wrażliwych, danych, które zostały zasłonięte paskami papieru.
- Ci użytkownicy podziękowali MDA za ten post:
- bolesna prawda
- Kontakt:
Ujawniłem takie dane, które były potrzebne do zidentyfikowania posiadacza rachunku bankowego inne dane nie są im potrzebne.
Jeśli ktoś ujawnia wszystkie swoje dane, a za jakiś czas dostanie informacje, że dlaczego nie spłaca swojego kredytu w sumie 20 tysięcy złotych to sam sobie winny.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania sam PP wyjaśnił dlaczego mnie zbanowali.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 787 razy
Bomber Crew (PC/Steam) za 18 groszy: https://www.gamivo.com/product/bomber-crew
z kodem: BOMBERCREW-GAMIVO
z kodem: BOMBERCREW-GAMIVO
- Podziękował: 58 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Gamivo wysyła w swoim mailu poniższe info:

Pograj w Raid Shadow Legends, zdobądź 10 LVL, dostań 5 EUR zniżki na Gamivo.
Regulamin promocji: https://www.gamivo.com/page/plarium-rsl-competition
Ktoś z Was skorzystał z tego ?
Można później bez problemu próbować kupić coś np. za 5,01 EUR i zbić cenę do 0,01 EUR ?

Można później bez problemu próbować kupić coś np. za 5,01 EUR i zbić cenę do 0,01 EUR ?

- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 127 razy
- Kontakt:
Patrzę tam w regulaminie promocji ale nie ma ograniczeń na co można ten cash wydać niestety chyba na wszystko ale to by nie miało sensu chyba że liczba kodów ograniczona i tylko parę ich jest. Nic i tak nie mam co robić teraz to ściągnę i zobaczę najwyżej stracę chwilę czasu xD
Ja parę dni temu wbiłem 10 poziom w tej gierce, ale kodu póki co nie dostałem (mają na to tydzień).
A samo wbicie tego 10 poziomu jest jak coś bardzo łatwe i zajmuje ~0,5h, wystarczy walki ustawić na auto, szybkość na 2x i to się samo przechodzi.
A samo wbicie tego 10 poziomu jest jak coś bardzo łatwe i zajmuje ~0,5h, wystarczy walki ustawić na auto, szybkość na 2x i to się samo przechodzi.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Można kupić wszytko. Jeśli koszyk będzie miał wartość mniejszą niż 5€ to reszta przepadnie, jak większą to różnice należy dopłacić dowolną metodą płatności. Multi-konta nie działają. Nie jest to doładowanie salda, tylko kupon rabatowy na minus 5€. Takie Dying Light Platinum Edition za ~19 zł brzmi fajniegrrozzny pisze: 13 lis 2021, o 14:10 Gamivo wysyła w swoim mailu poniższe info:
Można później bez problemu próbować kupić coś np. za 5,01 EUR i zbić cenę do 0,01 EUR ?![]()

- Podziękował: 58 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Dzięki za infoNesus pisze: 13 lis 2021, o 16:14 Można kupić wszytko. Jeśli koszyk będzie miał wartość mniejszą niż 5€ to reszta przepadnie, jak większą to różnice należy dopłacić dowolną metodą płatności. Multi-konta nie działają. Nie jest to doładowanie salda, tylko kupon rabatowy na minus 5€. Takie Dying Light Platinum Edition za ~19 zł brzmi fajnie![]()