Co ostatnio widzieliście?
- Discord: jojoPL1987#1944
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowania: 244 razy
- Kontakt:
Z tydzień temu Taxi 5. I muszę przyznać szczerze. Serdecznie nie polecam. To już nawet nie chodzi o to, że film jest słaby i nie śmieszny. Ale to, że próbuje bawić wręcz żenującymi sytuacjami. Jeśli lubicie poprzednie części to szczerze wątpię aby ta Wam się spodobała.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 42 razy
- Kontakt:
A też właśnie ostatnio oglądałem, tak jednym okiem przed snem daje radę, rewelka to nie jest, gniot też nie, takie rozrywkowe kino jak nie ma czegoś innego do obejrzenia.
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
Też obejrzałem tego freeguya i... takie to sobie,. Tak jak kolega wyżej wspomniał, brak tragedii, ale i komedia z tego raczej nieśmieszna. W tym temacie ciekawszy był chyba Boss level, niby tylko momentami nawiązuje do gier, ale lepiej się przy nim bawiłem.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
Squid game obejrzane zaraz po nim Alice in Borderland i to pierwsze mimo wszystko mi się bardziej podobało jako całość chociaż w Alice były ciekawsze gry.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Końcówka w Squid Game dość zaskakująca i skłaniająca do refleksji. Alice in Borderland nie oglądałem niestety.Armin pisze: 26 paź 2021, o 19:52 Squid game obejrzane zaraz po nim Alice in Borderland i to pierwsze mimo wszystko mi się bardziej podobało jako całość chociaż w Alice były ciekawsze gry.
- Kontakt:
Dwa filmy dokumentalne o tematyce kryminalnej :Morderca w żółtej pelerynie i Dom Tajemnie : Śmierć w Burari. Polecam dla osób,które interesują tematy zbrodni,zagadek kryminalnych itp.
- Kontakt:
Polecam film Lighhouse na Netflixie m.in. Trzymający w napięciu horror z klimatem. W rolach głównych Willem Dafoe i Robert Pattinson. Gwiazda nastolatek z Twilighta naprawdę pokazała tutaj inną twarz. Pozytyw!