Ja w idle masterze idluje gry pojedynczko, bo wnerwialo mnie jak on te gry zaczol zmieniac co chwile... odkad zaczol mi ponownie dzialac przez 3 dni wyidlowalem chyba 10 gierMerlinPL pisze: 2 lip 2021, o 07:38 Powiem tak: na pewno nie jest to wina WinAutha bo cały czas używam go do potwierdzania do przerzucania karty z alt konta na główne i działa.
Czasami (ale to wręcz sporadycznie ) pojawi mi się taki błąd jak u lewriczin ale tylko wtedy gdy Steam jest przeciążony.
Za to mam problem z IdleMasterem. Coś namieszali i ... nie mogą się z niego wylogować żeby zmienić konto. Robiłem to co zalecali czyli usywałem wszystkie pliki programu z C ale to nic nie dało. Uruchomienie i to samo.
Wylogowałem się ze Steama i zalogowałem alta, to samo zrobiłem w przeglądarce a IdleMaster i tak loguje się na konto główne. Nawet odpalenie drugiej wersji oraz nowszej wersji w drugim katalogu nie pomogło.
I lipa muszę na alcie dropić asf a asf to syf bo zamiast idlować całość to idluje gry pojedynczo (znaczy przez 3 godziny idą wszystkie ale potem pojedynczo). To jest tak zjeb. że szkoda słów. Nigdzie nie ma żadnej konfiguracji, tutki w necie to dno, autor asf też ma wżeby wyjaśnić jak krowie na rowie jak się to. g. konfiguruje.
W IMemie normalnie można idlować nawet 500 gier równocześnie a potem po kilku godzinach skipować (uruchamiać IM już w trybie idluj jedną grę i klikać następna, następna aż do końca, zamknąć IM, uruchomić i tak w kółko). Za każdym takim okrążeniem pięknie nam spadnie ilość pozostałych kart.
A w asf? Nosz k. 20 gier idluje już tydzień.
I tyle, nic innego nie ma. Idle Daddy nie działa lub idluje pojedyczno. Hour Boostr był super ale przestał działać. Single Boostr działa ale też pojedynczo.
Co do idle mastera - wykasuj wszystkie jego pliki - on chowa kanfigi gdzies w "users" do tego wyczysc rejestr... moze wtedy zaskoczy... potem pobierz nowy i wypakuj go na innym dysku niz zasze do folderu ktory nazwiesz jakos inaczej...
Nie wiem jak idluje asf ale ja ni m robilem alty zawsze i chyba lecial mi wsie gry naraz...