WRG GAMES BUNDLE -99% 0,85zł
https://store.steampowered.com/bundle/7 ... es_bundle/
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 73 razy
ahaRoyKeane pisze: 8 maja 2021, o 21:37W Argentynie, polecam się na przyszłość.Michał1989 pisze: 8 maja 2021, o 20:51 Gdzie można jeszcze załapać się na tani klucz do Rome: Total War Collection na Argentynę ? xd
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Tyle że jeśli przez przypadek w swej skrajnej nieostrożności masz jedną z tych dwóch gierek to możesz się teraz tylko podrapać po jajach z wrażenia.Xanthi pisze: 8 maja 2021, o 21:43 WRG GAMES BUNDLE -99% 0,85zł
Lepiej któryś bundel z tą grą kupicXanthi pisze: 8 maja 2021, o 21:43 WRG GAMES BUNDLE -99% 0,85zł

https://store.steampowered.com/app/3955 ... e_Dwarves/
- Podziękował: 106 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
To taką grę można chyba z konta usunąć.lewriczin pisze: 8 maja 2021, o 21:56Tyle że jeśli przez przypadek w swej skrajnej nieostrożności masz jedną z tych dwóch gierek to możesz się teraz tylko podrapać po jajach z wrażenia.Xanthi pisze: 8 maja 2021, o 21:43 WRG GAMES BUNDLE -99% 0,85zł
- Kontakt:
Problem w tym że - podobno - ten numer już nie działa.
Przyznam się szczerze że nie czułem się jeszcze wystarczający przyparty do muru aby to sprawdzić osobiście, ale delikwent się zarzekał (a przysłuchujący się hive mind nie zaprzeczał) że steam tak pogrzebał że teraz możesz niby usunąć gierkę z konta a i tak w sklepie gdy spróbujesz właśnie tego typu pakiet kupić to ci i tak wykryje i zabroni.
EDIT: sprawdziłem to i owo na alciku i wygląda na to że po usunięciu giery można dorzucić do koszyka jak dawniej.
Dziwne. Tamta dyskusja w dodatku na reddicie wyglądała na serious business.
Ale za doprowadzenie transakcji do końca (płatność) głowy nie daję.
Ja kupiłem 2-pack, a potem patrzę jeszcze We Are Dwarves (nie posiadam) jest to chciałem dokupić i nie mogę, mówi że mam, ale usunięte.lewriczin pisze: 9 maja 2021, o 01:08
Problem w tym że - podobno - ten numer już nie działa.
Przyznam się szczerze że nie czułem się jeszcze wystarczający przyparty do muru aby to sprawdzić osobiście, ale delikwent się zarzekał (a przysłuchujący się hive mind nie zaprzeczał) że steam tak pogrzebał że teraz możesz niby usunąć gierkę z konta a i tak w sklepie gdy spróbujesz właśnie tego typu pakiet kupić to ci i tak wykryje i zabroni.
EDIT: sprawdziłem to i owo na alciku i wygląda na to że po usunięciu giery można dorzucić do koszyka jak dawniej.
Dziwne. Tamta dyskusja w dodatku na reddicie wyglądała na serious business.
Ale za doprowadzenie transakcji do końca (płatność) głowy nie daję.

- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
No to to akurat dobre i logiczne bo nie pozwalają Ci kupić 2gi raz czegoś co już kupowałeś. Szkoda że Ubisoft nie jest tak i uczciwy, musisz odpalać Uplay i sprawdzać czy masz gierkę bo na przeglądarce w sklepie możesz zawsze kupić.
Słabe w tym sensie, że normalnie jak jest bundle, to usuwają ceny posiadanych gier i zostawiają tylko cenę gier nieposiadanych.TheLastJedi pisze: 9 maja 2021, o 12:00 No to to akurat dobre i logiczne bo nie pozwalają Ci kupić 2gi raz czegoś co już kupowałeś. Szkoda że Ubisoft nie jest tak i uczciwy, musisz odpalać Uplay i sprawdzać czy masz gierkę bo na przeglądarce w sklepie możesz zawsze kupić.

Normalnie jak posiadasz grę to masz inną blokadę, że już ją kupiłeś.

Tutaj wydawca po prostu zablokował możliwość kupna bundle (nawet obniżenia ceny, jeśli któryś z tytułów posiadałeś) osobom, które już nabyły którąś z ich gier z bundla. Typowy zabieg "promocja dla nowych klientów", gdzie starzy niech się walą.

- Kontakt:
Jeszcze lepiejGoodLuke pisze: 9 maja 2021, o 10:18 Ja kupiłem 2-pack, a potem patrzę jeszcze We Are Dwarves (nie posiadam) jest to chciałem dokupić i nie mogę, mówi że mam, ale usunięte

Ale w każdym razie, przynajmniej to dowodzi że coś jest na rzeczy. "Nie możesz dokupić bo masz, chociaż jest usunięte". Ja prdl...
...a potem świadomie z konta usunąłeś.TheLastJedi pisze: 9 maja 2021, o 12:00 No to to akurat dobre i logiczne bo nie pozwalają Ci kupić 2gi raz czegoś co już kupowałeś.
No to co, nie możesz się rozmyślić? I teraz kupić hurtem kilka gierek (w tym tę co kiedyś usunąłeś) w paczce bo taniej?
Bullshit.
To jest trochę przegięcie w drugą stronę. Choć można powiedzieć że Ubisoft traktuje ciebie jako osobę dorosłą która wie co robi - a to że w takich serwisach nikt ci nie zagląda w metrykę i możesz kupować jako 10 letni dzieciak to już inna sprawa.Szkoda że Ubisoft nie jest tak i uczciwy, musisz odpalać Uplay i sprawdzać czy masz gierkę bo na przeglądarce w sklepie możesz zawsze kupić.
Uczciwe byłoby ewentualne wyraźne ostrzeżenie, być może z koniecznością dodatkowego potwierdzenia i tyle.
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 62 razy
- Kontakt:
Nie wiem czy coś się zmieniło, ale w UBI szlo aktywować klucz do gry znajdującej się już w bibliotece, co skutkowało, że pojawiała się druga pozycja na e-półce tej samej gry xDlewriczin pisze: 9 maja 2021, o 12:53Jeszcze lepiejGoodLuke pisze: 9 maja 2021, o 10:18 Ja kupiłem 2-pack, a potem patrzę jeszcze We Are Dwarves (nie posiadam) jest to chciałem dokupić i nie mogę, mówi że mam, ale usunięte![]()
Ale w każdym razie, przynajmniej to dowodzi że coś jest na rzeczy. "Nie możesz dokupić bo masz, chociaż jest usunięte". Ja prdl...
...a potem świadomie z konta usunąłeś.TheLastJedi pisze: 9 maja 2021, o 12:00 No to to akurat dobre i logiczne bo nie pozwalają Ci kupić 2gi raz czegoś co już kupowałeś.
No to co, nie możesz się rozmyślić? I teraz kupić hurtem kilka gierek (w tym tę co kiedyś usunąłeś) w paczce bo taniej?
Bullshit.
To jest trochę przegięcie w drugą stronę. Choć można powiedzieć że Ubisoft traktuje ciebie jako osobę dorosłą która wie co robi - a to że w takich serwisach nikt ci nie zagląda w metrykę i możesz kupować jako 10 letni dzieciak to już inna sprawa.Szkoda że Ubisoft nie jest tak i uczciwy, musisz odpalać Uplay i sprawdzać czy masz gierkę bo na przeglądarce w sklepie możesz zawsze kupić.
Uczciwe byłoby ewentualne wyraźne ostrzeżenie, być może z koniecznością dodatkowego potwierdzenia i tyle.
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
No to powodzenia w byciu dorosłym z 2k+ gier rozrzuconych po różnych launcherach i pamiętaniu czy już masz czy nie i czy promkę braćlewriczin pisze: 9 maja 2021, o 12:53
To jest trochę przegięcie w drugą stronę. Choć można powiedzieć że Ubisoft traktuje ciebie jako osobę dorosłą która wie co robi - a to że w takich serwisach nikt ci nie zagląda w metrykę i możesz kupować jako 10 letni dzieciak to już inna sprawa.

- Podziękował: 14 razy
- Podziękowania: 121 razy
- Kontakt:
Playnite tego nie ogarnie?TheLastJedi pisze: 9 maja 2021, o 21:32No to powodzenia w byciu dorosłym z 2k+ gier rozrzuconych po różnych launcherach i pamiętaniu czy już masz czy nie i czy promkę braćlewriczin pisze: 9 maja 2021, o 12:53
To jest trochę przegięcie w drugą stronę. Choć można powiedzieć że Ubisoft traktuje ciebie jako osobę dorosłą która wie co robi - a to że w takich serwisach nikt ci nie zagląda w metrykę i możesz kupować jako 10 letni dzieciak to już inna sprawa.
Uczciwe byłoby ewentualne wyraźne ostrzeżenie, być może z koniecznością dodatkowego potwierdzenia i tyle.![]()
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Quest Hunter wyszło z EA i jest teraz w promocji na steamie za 28,79 zł:
https://store.steampowered.com/app/487000/Quest_Hunter
https://store.steampowered.com/app/487000/Quest_Hunter
Siemasz ,mam pytanie dotyczące Control na steamie. Dostępna jest tylko wersja ultimate, czyli control + dlc. Czy jak kupię zwykłą edycję control to aktywuje się wersja bez dodatków, czy ta ultimate edition?
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Oczywiscie ze bez dodatkówlilbartas pisze: 12 maja 2021, o 20:15 Siemasz ,mam pytanie dotyczące Control na steamie. Dostępna jest tylko wersja ultimate, czyli control + dlc. Czy jak kupię zwykłą edycję control to aktywuje się wersja bez dodatków, czy ta ultimate edition?
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 34 razy
Cześć, nie chcę zakładać specjalnie nowego tematu/wątku,
poszukuje pomocy przy zrobieniu tych 3 achievementow w grze TEKKEN 7 (niestety zeby zrobic je samemu nie mam cierpliwosci poniewaz dobiera mi graczy z 500w i nie mam zadnych szans)

poszukuje pomocy przy zrobieniu tych 3 achievementow w grze TEKKEN 7 (niestety zeby zrobic je samemu nie mam cierpliwosci poniewaz dobiera mi graczy z 500w i nie mam zadnych szans)

Ostatnio zmieniony 25 maja 2021, o 21:33 przez astronauta22, łącznie zmieniany 1 raz.