Każdy może oddać 3 głosy, dalej diabełki ![Diabeł ]:->](./images/smilies/nowe-emotki/icon_evil.gif)
![Diabeł ]:->](./images/smilies/nowe-emotki/icon_evil.gif)
Bo to są gry z gatunku Survival, a my głosujemy na Survival Horrory.McSnake pisze: 18 sie 2020, o 19:59 Skoro w artykule : https://lowcygier.pl/publicystyka/gry-s ... ali-na-pc/ możemy znaleźć "ocean&islands" survivale pokroju "The Raft" i "Stranded Deep", to czemu nie można na nie głosować?
Ja się przywiązuję do prawie wszystkich horrorów ;p Najbardziej do serii Silent Hill i większości gierek na podstawie twórczości Lovecrafta.eldawido159 pisze: 28 sie 2020, o 16:06 Nie no jednak mam przywiązanie do Residenta. Kiedyś z ojcem ją ogrywałem, jak jeszcze byłem w gimnazjum <3
Nawet ci się nie dziwie. Sam jak grałem w Silent Hilla to nie mogłem się oderwać. Cudowna graArkestrax pisze: 28 sie 2020, o 21:13Ja się przywiązuję do prawie wszystkich horrorów ;p Najbardziej do serii Silent Hill i większości gierek na podstawie twórczości Lovecrafta.eldawido159 pisze: 28 sie 2020, o 16:06 Nie no jednak mam przywiązanie do Residenta. Kiedyś z ojcem ją ogrywałem, jak jeszcze byłem w gimnazjum <3