Można zmienić lokalizację pobierania modów z workshop na inny dysk?
Przykładowo mam TW:WH2 na ssd, ale że po pobraniu modów pozostaje mi bardzo mało miejsca na dysku, więc chce je pobierać/przenieść na inny dysk, gdzie miejsca mam wystarczająco.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Ale to chyba całą gre TW:WH2 przeniesc gdzie indziej, bo to zapisuje mody do gry tam gdzie gra?Lisek445 pisze: 28 cze 2020, o 15:44 Można zmienić lokalizację pobierania modów z workshop na inny dysk?
Przykładowo mam TW:WH2 na ssd, ale że po pobraniu modów pozostaje mi bardzo mało miejsca na dysku, więc chce je pobierać/przenieść na inny dysk, gdzie miejsca mam wystarczająco.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
jak mogą być mody do gry osobno na innym dysku niż gra? no weź
a ja mam pytanie o dwie części gry This is Police, czy dwojka jest jakos fabularnie powiązana z jedynką czy może to zupelnie osobna gra? bo dwojka ma PL jedynka nie i od 2 bym sobie zaczął
a ja mam pytanie o dwie części gry This is Police, czy dwojka jest jakos fabularnie powiązana z jedynką czy może to zupelnie osobna gra? bo dwojka ma PL jedynka nie i od 2 bym sobie zaczął
Tu masz spolszczenie do jedynkiArmin pisze: 28 cze 2020, o 17:29 jak mogą być mody do gry osobno na innym dysku niż gra? no weź
https://grajpopolsku.pl/download/titp_steam/
- Podziękował: 74 razy
- Podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Jest powiązana, dwójka to bezpośrednia kontynuacja jedynki, więc IMO zepsujesz sobie wrażenia z gry.Armin pisze: 28 cze 2020, o 17:29
- Ci użytkownicy podziękowali WileTheBest za ten post (w sumie 2):
- Armin • Gaberus
Kiedy barany ze steama sie zabezpieczyły? W sensie chodzi o te no kupowanie emotek za punkty... Na początku wyprzedaży wystarczyło mieć gre w bibliotece żeby se kupić emotke lub tło. Teraz trzeba mieć przegrane w grze 2h żeby coś kupic. Ewidentne zabezpieczenie przed polskimi cebularzami, którzy kupuja gry, kupuja emotki i refunduja gry czy jak?
- Podziękował: 40 razy
- Podziękowania: 98 razy
- Kontakt:
Armillo za free przez jakiś czas https://store.steampowered.com/app/349520/Armillo/
- Ci użytkownicy podziękowali Szeryf1592 za ten post (w sumie 3):
- Furrak • TheLastJedi • Gaberus
- Discord: jojoPL1987#1944
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowania: 244 razy
- Kontakt:
Nie jestem pewien czy o to chodzi. Takie tła/emotki i tak się nie wystawi na rynku. Mają statuspelikulas pisze: 5 lip 2020, o 15:35 Kiedy barany ze steama sie zabezpieczyły? W sensie chodzi o te no kupowanie emotek za punkty... Na początku wyprzedaży wystarczyło mieć gre w bibliotece żeby se kupić emotke lub tło. Teraz trzeba mieć przegrane w grze 2h żeby coś kupic. Ewidentne zabezpieczenie przed polskimi cebularzami, którzy kupuja gry, kupuja emotki i refunduja gry czy jak?
. Jedynie na klejnoty można je przerobić.Niewymienialne, Niezbywalne
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Gra będzie przez miesiąc dostępna jako free to play, dopiero później jak twórca będzie mógł ustawić cenę, to gra będzie za darmo do przypisania do konta.Szeryf1592 pisze: 5 lip 2020, o 16:06 Armillo za free przez jakiś czas https://store.steampowered.com/app/349520/Armillo/
https://steamcommunity.com/app/349520/e ... 1636743011
- Ci użytkownicy podziękowali FotelSkrzypi za ten post:
- Gaberus
- Podziękował: 123 razy
- Podziękowania: 478 razy
- Kontakt:
Tak jak można było się spodziewać w ciągu ostatnich kilku dni, po tym co wieprze wstawiali na fejsbuku. Shadow Warrior 3 oficjalnie zapowiedziane.
https://store.steampowered.com/app/1036 ... Warrior_3/
https://store.steampowered.com/app/1036 ... Warrior_3/
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
może zagram w końcu w 1 i 2 bo zwlekałem z roznych względów, tylko już nie pamietam na ktorej platformie dawali za free dwójkę ;d
Popatrz na moj awatar to sobie przypomniszArmin pisze: 6 lip 2020, o 23:35 może zagram w końcu w 1 i 2 bo zwlekałem z roznych względów, tylko już nie pamietam na ktorej platformie dawali za free dwójkę ;d

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ile czasu może sobie leżeć zakupiony Steam gift w oczekiwaniu na akceptację przez odbiorcę? Chodzi mi konkretnie o taki myk - chcę kupić sobie gift z alta i przesłać na główne konto, ale nie jestem do końca pewny, czy go dodam do biblioteki, bo liczę na to, że kupię tą samą grę w promocji na HumbleBundle w najbliższej przyszłości za kasę z reflinka (bo niedawną promkę właśnie niedawno tam przegapiłem). Czy gift ma jakiś termin ważności? Czy są jakieś negatywne skutki nie przyjęcia/odrzucenia/przedawnienia gifta?