A kiedy naprawicie filtry? Coś przebąkiwaliście, że po zmianie silnika forum.remike pisze: 2 mar 2020, o 13:32 Przerobiliśmy top strony głównej. Wywaliliśmy metki z cenami, a zamiast nich pojawił się licznik komentarzy. Urozmaiciliśmy też trochę układ i wkorzystaliśmy więcej miejsca w poziomie.
Jak wam się podoba ta zmiana?![]()
Opinie o stronie
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 258 razy
- Kontakt:
Ja nigdy na te kafle nie patrzyłem ale po wprowadzeniu metek z ilościami komentarzy według mnie zachęcają do kliknięcia.
Zawsze interesowały mnie wszystkie Wasze newsy dlatego filtr może być dla mnie usunięty
Cieszy mnie zwiększona ilość ostatnich postów na forum chociaż chciałbym też je widzieć na głównej i na podstronach.
No i ta java musi być włączona, żeby komentarze w newsach można było czytać, kiedyś nie trzeba było jej włączać i poczytać, co tam userzy piszą :/
PS. Czy już jest dark mode? Pytam, bo nadal na Stylusie siedzę.
Zawsze interesowały mnie wszystkie Wasze newsy dlatego filtr może być dla mnie usunięty

Cieszy mnie zwiększona ilość ostatnich postów na forum chociaż chciałbym też je widzieć na głównej i na podstronach.
No i ta java musi być włączona, żeby komentarze w newsach można było czytać, kiedyś nie trzeba było jej włączać i poczytać, co tam userzy piszą :/
PS. Czy już jest dark mode? Pytam, bo nadal na Stylusie siedzę.
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
O właśnie. Super jakby udało się zrobić coś takiego.Kuwejt pisze: 3 mar 2020, o 23:24 Cieszy mnie zwiększona ilość ostatnich postów na forum chociaż chciałbym też je widzieć na głównej i na podstronach.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Nie wiem kto na to wpadł, ale bardzo dobry pomysł na publikowanie gier w danych przedziałach cenowych/ gatunkach etc Naprawdę. Mi się nie przyda, bo kupka wstydu ogromna, ale na pewno dodam trochę do wishlist, zaś innym użytkownikom już bardziej podejdzie
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Remike a czemu nie dajecie już info o paczkach od Indie Gali?? wiem że ich jakość nie powala ale są tam czasem fajne okazje warto też wspomnieć że od dawna już nic nie piszecie również o dailyindiegame.com, wiem że u nich to najczęściej crapy ale jednak znowu to okazje dla łowców bo czasem coś się trafi sensownego....
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Właśnie dlatego.marula79 pisze: 25 mar 2020, o 15:37 Remike a czemu nie dajecie już info o paczkach od Indie Gali?? wiem że ich jakość nie powala
Ogólnie na stronie głównej jest ograniczone miejsce (20 na pierwszej stronie paginacji) i spamowanie o wszystkim jest problematyczne. Staramy się publikować rzeczy, które trafiają w szerokie gusta odbiorców. Paczki z byle jakimi indykami są tylko dla koneserów.
Nie op takie łowcygier nic nie robilem... zeby sie nie dalo czytac wiadomosci prywatnych xD
"
Informacje
Nie masz uprawnień, by czytać oczekujące prywatne wiadomości."
Edit cos znalazlem ale zeby cokowiek teraz wyszukac to czeba udlubac... To przedtem limity na starych lowcach byly 500 wiadomosci prywatnych a teraz są zmniejsone? Jak nikt sobie tego nie usuwal ma teraz takie cyrki. Barco niełatnie.
Meh pousuwalem na szybkjiego wszystko i tym oto sposobem całe 7 lat wspaniełej historii poszlo w kosz... wspaniale wiadomosci z ostrzezeaniami od admina/moderatorów... az sie łezka w oku zakrecila....
"
Informacje
Nie masz uprawnień, by czytać oczekujące prywatne wiadomości."
Edit cos znalazlem ale zeby cokowiek teraz wyszukac to czeba udlubac... To przedtem limity na starych lowcach byly 500 wiadomosci prywatnych a teraz są zmniejsone? Jak nikt sobie tego nie usuwal ma teraz takie cyrki. Barco niełatnie.
Meh pousuwalem na szybkjiego wszystko i tym oto sposobem całe 7 lat wspaniełej historii poszlo w kosz... wspaniale wiadomosci z ostrzezeaniami od admina/moderatorów... az sie łezka w oku zakrecila....
Niby jak moge przeroczyc limit wiadomosci... na starych łowcach mialem skrzynke 500 wiadomosci... nowe łowcy mają tylko 250... stad to przeroczenie sie wzielo....Hardkor pisze: 6 kwie 2020, o 01:27 Przecież jest jak byk napisane, że przekroczyłes limit wiadomości xd
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 258 razy
- Kontakt:
Ty bogolu!pelikulas pisze: 6 kwie 2020, o 01:44 Niby jak moge przeroczyc limit wiadomosci... na starych łowcach mialem skrzynke 500 wiadomosci... nowe łowcy mają tylko 250... stad to przeroczenie sie wzielo....
Ja mam:
13 z 50 wiadomości możliwych do przechowywania.
Jestem wielkim fanem Waszej pracy, ale nie mogę zrozumieć dlaczego blokowane są komentarze pod ofertami? Przykładem jest: "Huawei P smart 2021 smartfon dla gracza za jedyne 899 zł"
Tym bardziej, że w treści wpisu mamy taki tekst
"Łowcy, jakie macie doświadczenia z telefonami Huawei? Jak podoba się wam Huawei P Smart 2021? Co sądzicie o stosunku cena/jakość oferowanym przez ten telefon?"
Ja rozumiem, że jest część Łowców ponarzeka na to i na tamto, ale żeby blokować komentarze? Przypominacie sobie jak inni twórcy blokowali komentarze na innych portalach i czy to było ok? Zawsze byliście otwarci co się zmieniło, co przelało czarę goryczy?
Edit:
A to co mnie jeszcze rozczarowuje w tym newsie, że nie ma informacji o tym, że ten telefon nie będzie miał usług Google-a. Dla części użytkowników zapewne to będzie ważna informacja.
Tym bardziej, że w treści wpisu mamy taki tekst
"Łowcy, jakie macie doświadczenia z telefonami Huawei? Jak podoba się wam Huawei P Smart 2021? Co sądzicie o stosunku cena/jakość oferowanym przez ten telefon?"
Ja rozumiem, że jest część Łowców ponarzeka na to i na tamto, ale żeby blokować komentarze? Przypominacie sobie jak inni twórcy blokowali komentarze na innych portalach i czy to było ok? Zawsze byliście otwarci co się zmieniło, co przelało czarę goryczy?
Edit:
A to co mnie jeszcze rozczarowuje w tym newsie, że nie ma informacji o tym, że ten telefon nie będzie miał usług Google-a. Dla części użytkowników zapewne to będzie ważna informacja.
- Ci użytkownicy podziękowali Refty za ten post:
- TheLastJedi
- Discord: Otherside#4109
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
No to blokowanie, usuwanie komentarzy to jest jakaś żenada w ostatnim czasie. Oczywiście innych telefonów nie zobaczę tutaj? Tylko ten był sponsorowany?
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Wpis jest wyraźnie oznaczony jako sponsorowany. Jest to więc reklama, której obecność umożliwia nam utrzymanie i rozwój naszych stron. Treść na Lowcygier.pl jest darmowa, więc pojawiają się tu reklamy. Wchodzimy w okres zakupowy, więc reklam jest nieco więcej, ale w ogólnym rozrachunku nie ma tych sponsorowanych artykułów aż tak dużo (https://lowcygier.pl/author/wpis-sponsorowany/).
Dzięki reklamom nasz zespół rośnie i możemy skupiać się rozwoju naszych projektów - np. teraz pracujemy nad nowym layoutem GG.deals, który jest już niemal zaprojektowany i będzie stopniowo wdrażany, poczynając od newsów, które są już live (https://gg.deals/deal/steam-digital-tabletop-fest/). Pracujemy też nad lepszą integracją keyshopów na GG i optymalizacją strony. W grafiku prac mamy całą masę usprawnień GG, ŁG i Bazaru, które nieustannie nam zgłaszacie. Cały czas rosną też serwery ŁG, GG i Bazaru, więc ich utrzymanie staje się coraz droższe.
Zdaję sobie sprawy, że reklamy mogą uprzykrzać korzystanie ze strony. Ja też ich nie lubię, korzystając z innych stron. Nie zmienia to faktu, że ich obecność zapewnia nam spokojniejszy budżet i większe możliwości rozwoju. Wydaje mi się, że wyłączanie komentarzy w postach sponsorowanych jest dobrym kompromisem. Fajnie jest sobie wejść w post o reklamie i podzielić się żalami lub kpinami, niemniej w przypadku reklam jest to działanie na niekorzyść strony i może sprawić, że reklamodawca już do nas nie powróci.
Dzięki reklamom nasz zespół rośnie i możemy skupiać się rozwoju naszych projektów - np. teraz pracujemy nad nowym layoutem GG.deals, który jest już niemal zaprojektowany i będzie stopniowo wdrażany, poczynając od newsów, które są już live (https://gg.deals/deal/steam-digital-tabletop-fest/). Pracujemy też nad lepszą integracją keyshopów na GG i optymalizacją strony. W grafiku prac mamy całą masę usprawnień GG, ŁG i Bazaru, które nieustannie nam zgłaszacie. Cały czas rosną też serwery ŁG, GG i Bazaru, więc ich utrzymanie staje się coraz droższe.
Zdaję sobie sprawy, że reklamy mogą uprzykrzać korzystanie ze strony. Ja też ich nie lubię, korzystając z innych stron. Nie zmienia to faktu, że ich obecność zapewnia nam spokojniejszy budżet i większe możliwości rozwoju. Wydaje mi się, że wyłączanie komentarzy w postach sponsorowanych jest dobrym kompromisem. Fajnie jest sobie wejść w post o reklamie i podzielić się żalami lub kpinami, niemniej w przypadku reklam jest to działanie na niekorzyść strony i może sprawić, że reklamodawca już do nas nie powróci.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Jak nie macie obowiązku włączac komentarzy to brzmi to jak dobry pomysł, zawsze mniej szamba. Samemu całe życie omijałem wasze "promocje" sponsorowane na laptopy, ale w końcu muszę kupić coś za 3000-3500 zł i tak od paru tygodni czekam, aż wrzucicie jeden z interesujących mnie modeli. Niestety jego brak, zaś ciągle są droższe w cenach 4-6k. Swoją drogą moglibyście dodać w artykule info, że jest sponsorowany. tak wiem, że jest w takowej kategorii, ale gdybyś tutaj nie napisał, że takowy jest to bym w życiu nie zwrócił uwagę, że jest kategoria "wpis sponsorowany".