Banowanie za Komentarze ?

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

remike pisze: 5 maja 2020, o 11:33 Niemniej za pomówienie, że promujemy prywatne oferty z Allegro otrzymujesz warna. Rzucanie tego typu oskarżeń bez skrawka dowodu to nie tylko prosta droga do bana, ale też po prostu skur**styństwo.
Pomówienie mówisz?
A to co było?
https://archiwum.allegro.pl/oferta/gra- ... 83857.html
Wystarczający dowód?

Updejt:
miało być podejrzanych ofert, nie prywatnych. Ostrzeżenie może zostać, bo najwyraźniej jestem dzbanem.
Co nie zmienia mojego przesłania.
Ostatnio zmieniony 5 maja 2020, o 11:46 przez Grobel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Grobel pisze: 5 maja 2020, o 11:20 Przecież łowcy obecnie to jest jedna wielka reklama elektromarketów.
Wrzucanie na główną "promocji" które promocjami nie są.
Spam jakimiś keyshopami których legalność jest mocno dyskusyjna.
Wrzucanie prywatnych ofert z allegro.
Myślicie że czemu starej gwardii już dawno tutaj nie ma?

btw. jak tam RDR2 na ps4 z promocji? Paczki już dotarły? xD
Tak z ciekawości, jeśli nie elektromarkety, jeśli nie keyshopy, jeśli nie Allegro to gdzie według Ciebie powinniśmy szukać promocji? I co oznacza: "promocjami nie są"? Jeżeli boli Cię to, że piszemy o dostępności produktów w sklepach, które są deficytowe, np. o Nintendo Switch, Ring Fit Adventure czy chociażby o FFVII to przykro mi, ale nadal to będziemy robić, bo tego wymagają od nas użytkownicy i statystyki z Analyticsa :) Jesteśmy portalem, który przez lata bardzo się rozrósł i którego community ewoluowało. Albo się dostosujemy... albo nie będzie Łowców.

Staramy się znaleźć balans: zarabiać na utrzymanie serwisów oraz wypłaty, a mimo wszystko być nastawieni "prokonsumencko", dlatego istnieje Bazar, Discord, grupa na Facebooku, powstają poradniki... a w zamian za to musimy borykać się ze "śmieszkami", spamerami i ludźmi pokroju: "jesteście syfem", "sprzedaliście się", "nie dam wam zarobić", "nie wyłączę adblocka, bo...", "usuwacie moje komentarze!".

Przy okazji, m.in. z myślą o "starej gwardii" oprócz Łowców rozwijamy również GG.deals :)
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

PanieKierowniku pisze: 5 maja 2020, o 11:33 No tak, admin zamiast chociaż udawać, że szanuje swoich użytkowników wrzuca mema...
Fajne masz życie, skoro cenisz sobie ludzi, którzy "udają, że cię szanują".

Nie mam zamiaru udawać, że przejmuje mnie twój hejt na newsy o Euro. Ja patrzę na statystyki i tak długo jak ludzie interesują się tymi publikacjami, tak długo będziemy o tych ofertach pisać. Ludzie głosują odsłonami, kliknięciami i zakupami, a strona jest dla większości, a nie dla kilku frustratów z sekcji komentarzy, którym zawsze wszystko źle. Zauważ, że piszemy o każdej jednej promocji np. z GOGa. I co? Kupuje tam garstka userów, kilkadziesiąt razy mniej niż w Euro. I nawet jakbyś chciał, żeby ta strona była głównie o Steamie, GOGu, Chrono i Kickstarterze, to tak niestety nie będzie, bo ludzie wolą kupować w keyshopach i elektromarketach. Mówisz o szacunku. Dla ciebie oferty Euro, Mediamarkt, czy Mediaexpert nie są interesujące, dla innych już tak. USZANUJ fakt, że jesteś w mniejszości i treść strony musi być dopasowana do woli ogółu.

A że wyłapałeś bana? Musiałeś zdenerwować moderatora nagminnym pluciem jadu, tak jak teraz to robisz w tym wątku na forum. Nie licz, że ja lub inny administrator będzie podważać decyzję moda o banie. Robiąc takie prześmiewcze obrazki, tylko utrwalasz mnie w przekonaniu, że mod zareagował poprawnie i sekcja komentarzy bez ciebie będzie lepsza.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Cieszę się, że odniosłeś się do drugiego komentarza, a do pierwszego już nie. Gdzie nie dość, że wszystko wyjaśniam to nawet daję dowód w postaci screena, że nigdy nie miałem na celu hejtowania czegokolwiek czy kogokolwiek.

Powiem więcej. Wystarczyłaby zakładka oddzielająca newsy o sprzęcie i newsy o grach na promocji, wtedy nie musiałbym przekopywać się do tego po co zawsze tu wchodziłem i z pewnością nie dostałym aż takich nerwów wtedy gdy pisałem komentarz. Whatever, myślę, że takim podejściem sobie także szkodzicie. Może nieznacząco, ale mimo wszystko dajecie dowód, że trzeba się tutaj kontrolować, i nie ma swobody wypowiedzi. Szkoda, naprawdę szanowałem was od początku i była to najczęściej odwiedzana strona w sieci przeze mnie w ciągu ostatnich lat.

I na końcu muszę zaznaczyć - NEWSY O EURO MI NIE PRZESZKADZAŁY - zrobiło się ich moim zdaniem po prostu o wiele za dużo.
Ostatnio zmieniony 5 maja 2020, o 11:59 przez PanieKierowniku, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Grobel pisze: 5 maja 2020, o 11:38 Pomówienie mówisz?
A to co było?
https://archiwum.allegro.pl/oferta/gra- ... 83857.html
Wystarczający dowód?
Ta oferta została usunięta ze strony głównej po 15 minutach. Redaktor zobaczył post na konkurencyjnej stronie, pośpieszył się z publikacją i nie sprawdził dokładnie sprzedawcy. Zwróciłem mu uwagę od razu jak to zobaczyłem i oferta została natychmiastowo skasowana. Niestety nie jestem w stanie kontrolować wszystkiego przez 24/h, a ludzie nie są maszyną i czasami robią błędy. Z tego co wiem, Allegro ofertuję jakąś ochronę kupujących, więc ta pomyłka raczej nie powinna mieć dużych konsekwencji dla userów. Przyznaję, ta publikacja była pomyłką i nie powinna się zdarzyć.

Co innego jednak zrobić jeden błąd bez złych intencji i skasować po 15 minutach. Co innego sugerować, że forsujemy na stronie prywatne oferty na Allegro...
Grobel pisze: 5 maja 2020, o 11:38Ostrzeżenie może zostać, bo najwyraźniej jestem dzbanem.
Dzięki za pozwolenie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Proszę o usunięcie tego użytkownika z disqusa, było tego dużo więcej:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
cytaty z tego newsa:

https://lowcygier.pl/aktualnosci/assass ... astun-gry/
Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post:
jobjoxPL
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Widzę ani jedna strona ani druga strona nie umie dostrzeć argumentów tej przeciwnej.

Drodzy Userzy (głównie ci co są tu już trochę). ŁG ewoluowało. Czy wam się to podoba czy nie. Wcześniej Remike zarabiał głównie sam (+ew pare osób do pomocy), a info z promkach szukał samemu lub my w tym pomagaliśmy. Zarobki? Pewnie niskie i bardziej z reflinków i reklam na stronie (które i tak my cebularze mieliśmy w większości off). Jednak czasy się zmieniły. Strona (czy też po prostu ŁG) rozrosło się. Wizualnie zmienili nasze kochane forum, SB chyba juz nie działa, doszła masa nowych użytkowników oraz głównie dla nich powstał discord. Strzele, ale zdziwiłbym się gdybym sie mylił, ale głównie to młodzi userzy. 20 lat i mniej co na pewno też nie podchodzi ludziom, bo z tego co mi się wydaje większość osób, które są tu od dawna jest po 30. Łowcy ewoluowali, my też musimy. Stare czasy nie wrócą, bo internet też poszedł do przodu. Teraz kanałów komunikacji jest wiele, rządzą tam nowi ludzie, których jest masa albo też nowi moderatorzy, którzy nie wiedzą, że ty postowałeś promocje na ŁG kiedy on srał w pieluchy (dobra, zgaduje ze jednak moderacje macie starsza w stylu 25+, ale jednak porównanie tak mi sie podoba, ze zostawię). Ci ludzie popełniają błędy, sam jeden z nich mocno wytknąłem (polecam sprawdzić mój watek), ale spoko. Sprawa zgłoszona i mam nadzieje, ze się pozytywnie zakończy, bo wszyscy chcemy by to było dobre dla nas miejsce. Każdy dostosowuje się do sytuacji jak może i ja również to zrobiłem (o tym więcej niżej). Remike teraz przerodził ŁG w firmę. Takowa musi zarabiać, więc kliknięcia i reklamy mają większy priorytet niż paru narzekaczy (o tym też niżej się rozpisze), szczególnie, że statystyki pokazują, że jest zapotrzebowanie na taki content, więc sorry, jesteście w mniejszości.

Droga administracjo
Patrzenie na główną czasami, aż boli. Rozumiemy, że płacą wam za reklamę euro (bo nie wierze, że sami to wrzucacie w takiej ilości), ale TEGO JEST ZA DUZO. I tak, takie mamy zdanie. Możecie się nie zgadzać, ale my możemy je wyrazić. Nie są one targetowane do mnie, w życiu nie kupie tak drogiego sprzętu, zniżki jak wiele osób pisze to iluzja lub raptem parę % (a taka cebula jak ja się na takie nie rzuca). I o tym dajemy znać. Jeśli według zbieranych przez was danych jednak to się podoba to okej, postójcie i zarabiajcie, ale my dajemy wam feedback. jak macie umowy z euro ze macie postowac X produktów w Y newsach, nie możecie napisać wprost ze to reklama i wam za to płacą TO OKEJ ROZUMIEM. Biznes to biznes. Ale mrugnijcie 3 razy czy jak to reklama. Domyślam się, że jak ktoś szuka sprzętu to dla niego te ofert są bardzo spoko, dla mnie i widać innych nie, bo narzekanie jest na to ogromne. Zresztą ogółem zauważam od pewnego czasu, że ekipa się rozrasta, biuro otwarte (zero potrzeb :D) a ŁG jest jakie było prawie. Promek podobnie jest (choć to bardziej dyktują sklepy), zmieniło się forum, szata graficzna oraz ilość poradników/publicystyki. I to kosztuje tyle czasu i pieniędzy? Dla mnie to dalej ci sami ŁG, bo połowa tych bajerów jest moim zdaniem zbędna. Ale ja jestem staruchem, wymierających gatunkiem w przypływie młodych userów. Kiedyś śledziłem wszystko co było na stronie. Komentarze na discusie, forum. Zawsze aktywny, pare razy dziennie odpalałem forum i komentowałem. A teraz? Doszedł discord, na głównej coraz mniej promocji dla mnie oraz ogołem mniejsze zainteresowanie grami (zmieniłem hobby, dalej lubie gry video ale to juz nr 2 moich zainteresowań). Pamiętam jak sam postowałem by robić discorda, a teraz sam na niego nie wchodzę i z chęcią bym go usunął, że jak wcześniej było wszystko ładnie na stronie i forum. Ale trudno, zmieniło się, ja mniej przesiaduje, mniej kupuje i mniej się udzielam. Chyba trochę wyczerpałem temat i pomysły w głowie. Apeluję, pamiętajcie kto z wami był przez lata. Ja wiem, że my narzekamy teraz głównie, ludzi i mnie *zad* boli bo zmiany. Ale zrozumcie to. A WY USERZY PAMIETAJCIE ZE TO NIEUNIKNIONE ZA WASZYM POZWOLENIEM CZY BEZ. Pamietaj droga administracjo, że w druga strone też nie ma co przedobrzyć. Sprzedawczyków z toną gównianych reklam nikt nie lubi, a niektóre serwisy w takie coś ewoluują. Pamiętajcie również, że są tu ludzie związani z wami od lat. Ponarzekają, ale ŁG znaczy dla nich więcej niż powiedzą, bo jednak tu siedzą i komentują to wszystko.
Ci użytkownicy podziękowali Hardkor za ten post (w sumie 4):
PanieKierownikuAwiatonMaikeruscigant
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Hardkor pisze: 5 maja 2020, o 12:46 Pamiętajcie również, że są tu ludzie związani z wami od lat. Ponarzekają, ale ŁG znaczy dla nich więcej niż powiedzą, bo jednak tu siedzą i komentują to wszystko.
Administracja się nie przejmuje stażem pojedynczej jednostki, ani nawet całą grupą "starych wyjadaczy". Wszystko jest odbierane jako próba ataku (wystarczy przeczytać cały ten wątek). Na dodatek nie ma szans na dialog, administracja rządzi w sposób totalitarny. To już nie jest ten serwis co kiedyś, i nie chodzi o reklamy RTV, czy innych partnerów, którzy byli obecni od dawna. Chodzi o kompletne rozdzielenie administracji i użytkowników, kiedyś ten serwis był mocno integracyjny, dużo osób nie tylko rozmawiało na forum, ale i planowało wspólne zakupy, czy postowało często o znalezionych promocjach. Dziś nie pozostał nawet cień tych czasów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 26 razy

spooklevski pisze: 5 maja 2020, o 10:49 Ban dostałeś za spamowanie i hejt.
Ani jedno ani drugie nie miało miejsca. Proponuje zapoznać się z definicja spamu, bo to, że regularnie odpowiadałem to chyba nie zbrodnia. Twoja piaskownica i twoje foremki ale nie róbmy z ludzi idiotów. Remike przynajmniej się nie wygłupia i pisze tu wprost, że interesują go statystyki. Strone macie po to by zarobić i ok ale przynajmniej się szanujmy i nie udawajmy głupców.
Ci użytkownicy podziękowali nerka99 za ten post:
PanieKierowniku
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

A mi się bardzo podobają te wszystkie informacje o promocjach z marketów na telewizory, gamingowe laptopy, konsole, słuchawki, gry i tam inne rzeczy. Co z tego, że po 5 czy 8 tysięcy. Jak ktoś szuka dobrego sprzętu w rozsądnej cenie to właśnie z ofert na łowcach. Tu chociaż wiemy co warto brać w zalewie towaru. Bardzo dziękuję za te wszystkie wrzutki o promocjach każdemu userowi i całej administracji. :piwo:
Ci użytkownicy podziękowali MDA za ten post:
remike
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

MDA pisze: 5 maja 2020, o 13:12 A mi się bardzo podobają te wszystkie informacje o promocjach z marketów na telewizory, gamingowe laptopy, konsole, słuchawki, gry i tam inne rzeczy. Co z tego, że po 5 czy 8 tysięcy. Jak ktoś szuka dobrego sprzętu w rozsądnej cenie to właśnie z ofert na łowcach. Tu chociaż wiemy co warto brać w zalewie towaru. Bardzo dziękuję za te wszystkie wrzutki o promocjach każdemu userowi i całej administracji. :piwo:
Nagrodę, zgodnie z tym jak się umawialiśmy, podeślę w ciągu 48 godzin. :trollface:
Ci użytkownicy podziękowali remike za ten post (w sumie 2):
MDAHardkor
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

Jak chodzi o oferty z elektromarketów, to one są często bardzo dobre, tylko część ludzi patrzy przez pryzmat cyfrowej sprzedaży i pamiętania promocji w przeszłości. Czasami się znajdą jakieś absurdy, ale czy wcześniej tak się nie działo? Przecież tygodniowe promocje na Steamie były na głównej a w innych miejscach spokojnie można było zakupić gry o wiele taniej. Z kolei te Steam-owe promocje mnie męczyły bo były powtarzane co tydzień i nic nie mogłem znaleźć taniej, ale rozumiałem potrzebę ludzi którzy nagromadzili środki sobie na koncie Steamowym i dla nich to była okazja. Nie wiem też skąd takie rozgoryczenie tymi ofertami Euro/Media Markt. Ja bardzo dziękuję Łowcom za podawanie tych ofert. Zakupiłem jak dla mnie tanio pudełkowe wersje Gears 5 czy No Man Sky PS4 czy nawet ostatnio Astral Chain. Nie dajmy się zwariować i patrzmy szerzej nie tylko na nasze potrzeby.
Ci użytkownicy podziękowali Refty za ten post:
MDA
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Armin pisze: 5 maja 2020, o 12:43 Proszę o usunięcie tego użytkownika z disqusa, było tego dużo więcej:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
cytaty z tego newsa:

https://lowcygier.pl/aktualnosci/assass ... astun-gry/
Zrobione. Ciekawe czyje "główne" konto oberwie rykoszetem ;)
PanieKierowniku pisze: 5 maja 2020, o 13:02
Hardkor pisze: 5 maja 2020, o 12:46 Pamiętajcie również, że są tu ludzie związani z wami od lat. Ponarzekają, ale ŁG znaczy dla nich więcej niż powiedzą, bo jednak tu siedzą i komentują to wszystko.
Administracja się nie przejmuje stażem pojedynczej jednostki, ani nawet całą grupą "starych wyjadaczy". Wszystko jest odbierane jako próba ataku (wystarczy przeczytać cały ten wątek). Na dodatek nie ma szans na dialog, administracja rządzi w sposób totalitarny. To już nie jest ten serwis co kiedyś, i nie chodzi o reklamy RTV, czy innych partnerów, którzy byli obecni od dawna. Chodzi o kompletne rozdzielenie administracji i użytkowników, kiedyś ten serwis był mocno integracyjny, dużo osób nie tylko rozmawiało na forum, ale i planowało wspólne zakupy, czy postowało często o znalezionych promocjach. Dziś nie pozostał nawet cień tych czasów.
Gdybyśmy się nie przejmowali to nie udzielalibyśmy się w tym temacie :) Na dialog jest zawsze szansa. Ochłoń i przypomnij mi się za jakiś czas, może mój totalitaryzm złagodnieje. Przy okazji, kiedyś to było...
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Refty pisze: 5 maja 2020, o 13:27 Jak chodzi o oferty z elektromarketów, to one są często bardzo dobre, tylko część ludzi patrzy przez pryzmat cyfrowej sprzedaży i pamiętania promocji w przeszłości. Czasami się znajdą jakieś absurdy, ale czy wcześniej tak się nie działo? Przecież tygodniowe promocje na Steamie były na głównej a w innych miejscach spokojnie można było zakupić gry o wiele taniej. Z kolei te Steam-owe promocje mnie męczyły bo były powtarzane co tydzień i nic nie mogłem znaleźć taniej, ale rozumiałem potrzebę ludzi którzy nagromadzili środki sobie na koncie Steamowym i dla nich to była okazja. Nie wiem też skąd takie rozgoryczenie tymi ofertami Euro/Media Markt. Ja bardzo dziękuję Łowcom za podawanie tych ofert. Zakupiłem jak dla mnie tanio pudełkowe wersje Gears 5 czy No Man Sky PS4 czy nawet ostatnio Astral Chain. Nie dajmy się zwariować i patrzmy szerzej nie tylko na nasze potrzeby.
O tym sam pisałem wyżej. Też już wiele razy skorzystałem i kupiłem masę rzeczy w świetnych cenach. Czasem są bardzo dobre oferty. :dziadek:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Jak już mowa o ofertach z marketów, to mi osobiście one nie przeszkadzają choć uważam, że jest ich trochę za dużo (remike chyba pisał kiedyś coś o małej ilości newsów na pierwszej stronie i że trzeba uważać co się dodaje; już nie jest tak?) i często wydaje się, że wrzucane są bez większego researchu czy gdzieś indziej jest taniej.
Ci użytkownicy podziękowali nigihayami za ten post:
boskiapollo
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 371 razy
Kontakt:

Trochę nie rozumiem problemu. Sam nic z tych ofert nie kupiłem, czasem tylko sprawdzam, czy może Rival 110 nie ma historical low, ale poza tym najzwyczajniej w świecie je przewijam. To wykłócanie się i uszczęśliwianie innych na siłę prawdą objawioną, że gdzieś tam jest to 5 zł taniej jest irracjonalne. Wyrażenie opinii, że oferty są średnio opłacalne jest najzupełniej w porządku, ale wielka krucjata przeciw tym reklamom elektromarketu zakrawa o absurd :)
Ci użytkownicy podziękowali Nesus za ten post:
kmpt
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

spooklevski pisze: 5 maja 2020, o 11:41 Tak z ciekawości, jeśli nie elektromarkety, jeśli nie keyshopy, jeśli nie Allegro to gdzie według Ciebie powinniśmy szukać promocji? I co oznacza: "promocjami nie są"?
Ale ja nie mam nic przeciwko elektromarketom i allegro (keyshopów nie skomentuje). Tak długo jeżeli promocja lądująca na głównej jest rzeczywiście promocją, a nie kolejną powieloną ofertą. Serio uważacie że użytkownicy nie ogarniają historii cen na ceneo?

Bo kiedy praktycznie co tydzień, na głównej ląduje taka sama "super" oferta euro, gdzie przewijają się te same produkty w tych samych cenach - to c'mon.
Jak na stronę główną wjeżdża oferta miernego telewizora TCL, która nie ma się nijak do tematyki portalu - to c'mon.
Klawiatury, myszki, monitory, laptopy - strona główna jest już od dawna nieczytelna - zamiast konkretnych ofert, przebijam się przez reklamy. Od tego są lepsze i czytelniejsze portale.
Chyba każdy rozumie że portal jakoś musi zarabiać, ale tego jest po prostu za dużo.
Ostatnio zmieniony 5 maja 2020, o 14:38 przez Grobel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Zabawne, temat dotyczy banowania na disqus, a cała dyskusja znowu zeszła stricte na RTV. Samo to już mówi dużo, gorący temat dla wszystkich.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Nesus pisze: 5 maja 2020, o 14:33 Trochę nie rozumiem problemu. Sam nic z tych ofert nie kupiłem, czasem tylko sprawdzam, czy może Rival 110 nie ma historical low, ale poza tym najzwyczajniej w świecie je przewijam. To wykłócanie się i uszczęśliwianie innych na siłę prawdą objawioną, że gdzieś tam jest to 5 zł taniej jest irracjonalne. Wyrażenie opinii, że oferty są średnio opłacalne jest najzupełniej w porządku, ale wielka krucjata przeciw tym reklamom elektromarketu zakrawa o absurd :)
Wielkiej krucjaty nie widzę, sam chyba napisałem dopiero o tym jednego posta :). Natomiast do tej pory było tak, że jak coś lądowało na głównej to sprawdzać innych źródeł nie trzeba było. Teraz kiedy chcę kupić powiedzmy, akurat jakąś grę na ps4 z promocji w markecie to zazwyczaj jest ona taniej gdzieś indziej. Przykłady z dzisiaj: nioh 2 i fallen order.
Żeby nie było, że tylko narzekam. Trafiają się naprawdę fajne promocje. Po prostu bardziej uważam.
PanieKierowniku pisze: 5 maja 2020, o 14:37 Zabawne, temat dotyczy banowania na disqus, a cała dyskusja znowu zeszła stricte na RTV. Samo to już mówi dużo, gorący temat dla wszystkich.
Tezą wątku jest, że banuje się za informację, że gdzieś jest taniej. Nie trzeba było wróżki, że dyskusja zejdzie na elektromarkety :).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 246 razy
Kontakt:

nigihayami pisze: 5 maja 2020, o 15:14
Nesus pisze: 5 maja 2020, o 14:33 Trochę nie rozumiem problemu. Sam nic z tych ofert nie kupiłem, czasem tylko sprawdzam, czy może Rival 110 nie ma historical low, ale poza tym najzwyczajniej w świecie je przewijam. To wykłócanie się i uszczęśliwianie innych na siłę prawdą objawioną, że gdzieś tam jest to 5 zł taniej jest irracjonalne. Wyrażenie opinii, że oferty są średnio opłacalne jest najzupełniej w porządku, ale wielka krucjata przeciw tym reklamom elektromarketu zakrawa o absurd :)
Wielkiej krucjaty nie widzę, sam chyba napisałem dopiero o tym jednego posta :). Natomiast do tej pory było tak, że jak coś lądowało na głównej to sprawdzać innych źródeł nie trzeba było. Teraz kiedy chcę kupić powiedzmy, akurat jakąś grę na ps4 z promocji w markecie to zazwyczaj jest ona taniej gdzieś indziej. Przykłady z dzisiaj: nioh 2 i fallen order.
Żeby nie było, że tylko narzekam. Trafiają się naprawdę fajne promocje. Po prostu bardziej uważam.
PanieKierowniku pisze: 5 maja 2020, o 14:37 Zabawne, temat dotyczy banowania na disqus, a cała dyskusja znowu zeszła stricte na RTV. Samo to już mówi dużo, gorący temat dla wszystkich.
Tezą wątku jest, że banuje się za informację, że gdzieś jest taniej. Nie trzeba było wróżki, że dyskusja zejdzie na elektromarkety :).
też napisałem 1 posta odnośnie spamowania 7 przedmiotów w osobnych newsach pod rząd z tego samego sklepu to sam remike odpisał w 4 minuty tak więc coś jest na rzeczy
Zablokowany