Od kiedy to zaczeła byc cenzura na stonie i pokazanie ze cos nie jest promocja konczy sie zablokowaniem mozliwosci komentowania i kasowaniem wpisów ??
Banowanie za Komentarze ?
Jak brzmiał Twój wpis? bo nie chcę mi się wierzyć że sama negatywna opinia mogła wpłynąć na usunięcie wpisu.Spideros pisze: 4 maja 2020, o 19:48 Od kiedy to zaczeła byc cenzura na stonie i pokazanie ze cos nie jest promocja konczy sie zablokowaniem mozliwosci komentowania i kasowaniem wpisów ??
Clipboard01.jpg
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 26 razy
Pewnie w miarę normalnie. "Krzysztof Krawczyk" ma uczulenie na krytykęRefty pisze: 4 maja 2020, o 20:20 Jak brzmiał Twój wpis? bo nie chcę mi się wierzyć że sama negatywna opinia mogła wpłynąć na usunięcie wpisu.

Wkleilem screena z ceneo z opisem ze cena taka sama jak w RTV albo i mniejszaRefty pisze: 4 maja 2020, o 20:20Jak brzmiał Twój wpis? bo nie chcę mi się wierzyć że sama negatywna opinia mogła wpłynąć na usunięcie wpisu.Spideros pisze: 4 maja 2020, o 19:48 Od kiedy to zaczeła byc cenzura na stonie i pokazanie ze cos nie jest promocja konczy sie zablokowaniem mozliwosci komentowania i kasowaniem wpisów ??
Clipboard01.jpg

To nie disc zbanował tylko Łowcy:Dnerka99 pisze: 4 maja 2020, o 20:29Pewnie w miarę normalnie. "Krzysztof Krawczyk" ma uczulenie na krytykęRefty pisze: 4 maja 2020, o 20:20 Jak brzmiał Twój wpis? bo nie chcę mi się wierzyć że sama negatywna opinia mogła wpłynąć na usunięcie wpisu.Ja też od jakiegoś czasu jestem zbanowany na disquisie.
Mowilem dawno, lowcy to teraz kolko roznacowe wzajemnej adroacji... elita troli niebanowana moze robic co chce czy to w komentarzach czy na discordzie, a tutaj widze ze nie mozna wyrazic swojej opinii o pseudopromocji i BAN. Iscie bialoruskie praktyki tu od dawna sie pojawilySpideros pisze: 4 maja 2020, o 19:48 Od kiedy to zaczeła byc cenzura na stonie i pokazanie ze cos nie jest promocja konczy sie zablokowaniem mozliwosci komentowania i kasowaniem wpisów ??
Clipboard01.jpg

- Ci użytkownicy podziękowali pelikulas za ten post (w sumie 2):
- PanieKierowniku • Sairme
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Mnie spotkało dokładnie to samo.Spideros pisze: 4 maja 2020, o 19:48 Od kiedy to zaczeła byc cenzura na stonie i pokazanie ze cos nie jest promocja konczy sie zablokowaniem mozliwosci komentowania i kasowaniem wpisów ??
Clipboard01.jpg
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
To będzie chyba pelikus czy jakoś tak, 90% jego słów nie da się rozczytaćArmin pisze: 4 maja 2020, o 20:07 od początku
edit: ty nie byles ten co pisał "ułomną" polszczyzną dla zabawy?

Ja mam bana na komentarze od paru miesiecy bo pojechałem w nich kmiecia co udostepniał moje dane osobowe, a główny boss łowcowy bardziej przejmowal sie tym ze mi ban sie nalezy za wulagryzymy niz temu kmieciowi co dane osobowe udostepnial xD... więc na 100% to nie bylem jakamil_999666 pisze: 4 maja 2020, o 21:18To będzie chyba pelikus czy jakoś tak, 90% jego słów nie da się rozczytaćArmin pisze: 4 maja 2020, o 20:07 od początku
edit: ty nie byles ten co pisał "ułomną" polszczyzną dla zabawy?![]()

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Dzień dobry 
Zaskakujące, że zawsze najwięcej rabanu robią Ci którzy mają coś na sumieniu.
Miłego dnia Panowie.

Mylisz "uczulenie na krytykę" z pobłażliwością. Ban dostałeś za spamowanie i hejt.nerka99 pisze: 4 maja 2020, o 20:29Pewnie w miarę normalnie. "Krzysztof Krawczyk" ma uczulenie na krytykęRefty pisze: 4 maja 2020, o 20:20 Jak brzmiał Twój wpis? bo nie chcę mi się wierzyć że sama negatywna opinia mogła wpłynąć na usunięcie wpisu.Ja też od jakiegoś czasu jestem zbanowany na disquisie.
"Cenzura" rozpoczęła się od momentu kiedy użytkownicy zaczęli zakładać multikonta, a Disqus załącz przypominać śmietnik.Spideros pisze: 4 maja 2020, o 19:48 Od kiedy to zaczeła byc cenzura na stonie i pokazanie ze cos nie jest promocja konczy sie zablokowaniem mozliwosci komentowania i kasowaniem wpisów ??
Clipboard01.jpg
Zaskakujące, że zawsze najwięcej rabanu robią Ci którzy mają coś na sumieniu.
Miłego dnia Panowie.
- Kontakt:
To może i przy okazji mnie ktoś wyjaśni za co dostałem bana? Od 2014 roku posiadam konto, wysyłałem masę postów o promocjach, oddawałem często w komentarzach zdublowane klucze do gier. Nigdy nikogo nie atakowałem, nie obrażałem. Dostałem bana za to, że wyraziłem opinię na temat promocji dokładając do tejże opinii kilka faktów i podsumowałem, że kiedyś strona była dużo lepiej prowadzona. W konsekwencji - cenzura.

"O partii mówić albo dobrze, albo wcale."
PS. Nawet jeśli uznano moje komentarze za czysty, bezpodstawny hejt, to może wypadałoby dać najpierw jakieś ostrzeżenie? Albo ban czasowy? A nie od razu z grubej rury, uważam, że to o wiele za duża i niezasłużona kara.

"O partii mówić albo dobrze, albo wcale."
PS. Nawet jeśli uznano moje komentarze za czysty, bezpodstawny hejt, to może wypadałoby dać najpierw jakieś ostrzeżenie? Albo ban czasowy? A nie od razu z grubej rury, uważam, że to o wiele za duża i niezasłużona kara.
- Ci użytkownicy podziękowali PanieKierowniku za ten post:
- pelikulas
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Przecież łowcy obecnie to jest jedna wielka reklama elektromarketów.
Wrzucanie na główną "promocji" które promocjami nie są.
Spam jakimiś keyshopami których legalność jest mocno dyskusyjna.
Wrzucanie podejrzanych ofert z allegro.
Myślicie że czemu starej gwardii już dawno tutaj nie ma?
btw. jak tam RDR2 na ps4 z promocji? Paczki już dotarły? xD
Wrzucanie podejrzanych ofert z allegro.
Ostatnio zmieniony 5 maja 2020, o 12:07 przez Grobel, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kontakt:
No tak, admin zamiast chociaż udawać, że szanuje swoich użytkowników wrzuca mema...
Także mnie nic więcej nie zostało.

Także mnie nic więcej nie zostało.

Ostatnio zmieniony 5 maja 2020, o 11:33 przez PanieKierowniku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ci użytkownicy podziękowali PanieKierowniku za ten post:
- Grobel
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Możesz sobie pluć na publikacje o elektromarketach i keyshopach. Tutaj jedyne co mam do powiedzenia to "nie podoba ci się to idź sobie gdzie indziej". Prawda jest taka, że nigdzie indziej aktualnie żadnych przyzwoitych promek nie ma, a ostatnich 20 zakupów sam dokonałem własnie albo w elektromarkecie albo w keyshopie. Patrząc na statystyki sprzedaży, użytkownicy strony mają podobne preferencje zakupowe.Grobel pisze: 5 maja 2020, o 11:20 Przecież łowcy obecnie to jest jedna wielka reklama elektromarketów.
Wrzucanie prywatnych ofert z allegro.
Niemniej za pomówienie, że promujemy prywatne oferty z Allegro otrzymujesz warna. Rzucanie tego typu oskarżeń bez skrawka dowodu to nie tylko prosta droga do bana, ale też po prostu skur**styństwo.