Eso plus w ESO online podwaja miejsce na rzeczy u bohatera i w banku... wiec jak w falloucie jest nieskonczone dla abonetowców to lepiej niz w eso.lukan246 pisze: 16 kwie 2020, o 07:05 Ja nie mam zastrzeżeń do mikropłatności pod warunkiem, że nie dają przewagi powodując zmianę rozrywki na P2W. Jedynie co mnie "smuta" to bodajże nieograniczona przestrzeń skrzyni we F76 dla posiadaczy abonamentu (chyba, że już to zmienili), a reszta jak darmowe miesięczne "falloutowe pienionrzki", strój czy inne graficzne cuda w ogóle mnie nie interesują. Każdy zarabia i wydaje na co chce swoją kasę.
Przechodząc do meritum sprawy - nie ma co płakać jeżeli komuś udało się wyrwać tytuł za te ~30-40 zł, bo za tę cenę nawet warto ograć, na dodatek, gdy czekamy na premierę jakiś bardziej ciekawszych tytułów. A abonament też nie stanowi na szczęście jakiś problem np.: nie jest wymagany, aby grać online jak w WOWie czy na konsolach.
A tak w ogole to w falouta 76 da sie grac samemu? W sensie to ma fabule i misje jak ESO? czy tylko rakowe PvP?