Windowsa 10 nie tykam, to nie wiem co sie tam za cudaczne rzeczy dziejo.
Ile czasu by przejść całą bibilioteke steama?
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
powiem ci że po przesiadce z win8.1 na win10 z pół roku temu jakies takie drobne subtelne różnice na plus dla dziesiątki i jeśli można tak powiedzieć to jest bardziej ergonomiczny w codziennej pracy, jedyna "wada" to srednio co tydzien jakiś update
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 2 razy
Ja mam skromne 212 dni i 19 godzin, co ciekawe niby jest policzone 361 gier z 381 gier, a w rzeczywistości mam 367 gier na Steamie. Natomiast cała moja kolekcja tj. ze Steama, uPlay, Origin, GoGa, Epic Store, CD-Action, DRM Free, oraz inne gry głównie starsze (oczywiście oryginalne) na płytach CD i DVD liczy przeszło 900 gier, GG.deals pokazuje mi aktualnie 897 gier, lecz wszystkich pozycji tam nie ma niestety, wiem bo ręcznie dodawałem te które nie szło w inny sposób dodać jak tylko ręcznie te z uPlaya, Epic Store, z płyt CD, DVD, CD-Action, oraz DRM Free.
- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2416 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
365 Days 11 Hours - idealnie na roczną sesyjkę 
Ale niektóre gierki F2P typu Clicker Heroes, mają sztucznie podane godziny do ukończenia, to zależy od każdego czy będzie godziny idlował czy cisnął do przodu żeby szybko ukończyć.

Ale niektóre gierki F2P typu Clicker Heroes, mają sztucznie podane godziny do ukończenia, to zależy od każdego czy będzie godziny idlował czy cisnął do przodu żeby szybko ukończyć.
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
I jak się gra w FPP FPSy i strategie (turowe i RTS), bo to 2 podstawowe rodzaje gier jak dla mnie. Próbowałem pograć na konsoli w gry z serii Borderlands i XCOM i po prostu padem nie jestem w stanie. Na kontrolerze to mogę dla relaksu popykać w Raymana czy wyścigi na kierownicy, ale nie FPP i strategie :/
P.S.
1529 Days 10 Hours
1116 Days 21 Hours
na dwóch głównych, kilku dodatkowych z unikalnymi grani nie powtarzającymi się na tych (wiem błąd ale to stare czasy gdy steam nie był tym co teraz ~2006-2007 r.), a zwłaszcza botów nie liczę.
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
1135 Days 4 Hours, ale biorąc pod uwagę że jestem fanem biegania od krańca mapy do krańca, zaglądania pod każdy parapet czy schody, a i na zwyczajnym bieganiu dla frajdy też się zdarzy spędzić tu czy tam czas to jest to zupełnie nieadekwatne. Plus kilka gierek Online nie wliczanych do podsumowania, które mają średnio podane po 1500h trochę takich 500+ więc no mocno niedoszacowane.
Ale i tak miło sobie sprawdzić XD
Ale i tak miło sobie sprawdzić XD