Według https://howlongtobeat.com/steam.php wyszło mi że 520 Days 17 Hours mam już grania na steamie. Licząc średnio 2 godziny na granie dziennie to starczy mi na 17 lat grania
Może już na to moje wcielenie mi wystarczy i i mogę przestać kupować?
Jak tam u was, starczy wam grania na kilka reinkarnacji? Szybciej steam upadnie niż chociaż zagracie w 50% kupki wstydu?
311 dni i pare godzin. IMHO wykonalne. Obecnie na przebiegu mam blisko 18k godzin. Chociaż część gier posiadam z sentymentu, łudząc się, że może kiedyś najdzie ochota na ponowne przejście.
Garrus pisze: 422 dni i 18h, srednio niech bedzie 4-5h dziennie grania przez 5/7 tygodnia to wychodzi mi cos kolo 10 lat, a ja nie mam w co grac
Tyle "zabawy" w dobre krapy, a ja przeszedlem na konsole
możesz mi napisać co to jest to na stimie Wallpaper engine? bo widzialem to u sporej ilosci osób i co to jest zwykły pokaz slajdów obrazkow jako tapetki? jesli tak to w czym to lepsze od systemowego wygaszacza ekranu i na ciorta ludzie to kupują? ;d
1103 Days 14 Hours
Chociaż moim zdaniem spokojnie mogę przemnożyć przez 10 bo śmiech mnie bierze gdy widzę że dla Baldura 2 określono czas na 77 godzin więc chyba tylko policzono główny wątek a ja każdą grę przechodzę na 100% ze wszystkimi osiągnięciami.
Najlepszy przykład: Max Payne 3 podają 11 godzin a wymaksowanie zajęło mi 108 godzin.
498 Days 9 Hours
większość tego czasu nabija Warframe (350h) także lol...
część gier przeszedłem, część nie ruszę nigdy a do puli dorzucili gry sieciowe.
Path of Exile - 48h?
Spędziłem ponad półtora tysiąca godzin w grze i za cholerę nie wiem co te 48h ma znaczyć. Kampania główna? Znacznie krótsza, przynajmniej 2-3 razy mniej mimo że dołożyli dodatkowe 5 aktów...
Warframe - 350h? Nie ma tam końca.
edit
dobra, zauważyłem że gry multiplayer są wyłączone z podsumowania
niemniej trzeba pewnej dozy sceptycyzmu do wyników na tej stronie, co zresztą wielu ludzi ma podobne odczucie
Ostatnio zmieniony 5 cze 2019, o 19:08 przez EdmundBA, łącznie zmieniany 1 raz.