A mnie nawet to nie przekonuje tyle zaległości na Steam że choćby dawali premierówki za darmo na Epicu i tak bym nie wziął

A mnie nawet to nie przekonuje tyle zaległości na Steam że choćby dawali premierówki za darmo na Epicu i tak bym nie wziął
Muniek, ja mam troszkę inaczej. Uważam, że granie to tak jakby praca. lolmuniek1555 pisze: 6 lut 2020, o 22:20A mnie nawet to nie przekonuje tyle zaległości na Steam że choćby dawali premierówki za darmo na Epicu i tak bym nie wziął![]()
Z mojej perspektywy - tak sobie, szkoda tej zniżki akurat na to. Ale ja miałem podstawkę z Monthly, natomiast dodatki interesowały mnie tylko fabularne i za nie dałem 20 zł na Humblu. Reszta śmieci z przepustki dla mnie nie jest warta złamanego grosza. To tylko jakieś skiny, boosty i jedna misja na statku (5 minut, do obejrzenia na yt).kmpt pisze: 3 mar 2020, o 18:04 Aktualnie można zgarnąć na epiku Assassin's Creed Origins Gold Edition za 50 zł z "kuponem świątecznym", jak myślicie opłaca się?
GOG ma zapisy w chmurze, ale wymaga to zainstalowania klienta/lunchera galaxy i chyba nie działa we wszystkich grach, szczególnie tych starszych. Zazwyczaj w opisie jest czy gra to obsługuje.MYTCHOS pisze: 10 mar 2020, o 17:39 zadam głupie pytanie Epic Games ma zapisy gier w chmurze czy jak gog..?