No tak, czyli wszystko poza fartnajtem. I o tą wartość się rozchodzi.
Epic Games - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 91 razy
- Podziękowania: 259 razy
- Kontakt:
Na 2020 rok zapowiedziano wishlisty i curator reviews tylko. Myślę, że w 2022/2023 może będą osiągnięcia, Steam wprowadził je jakieś 4 lata po starcie, a EGS wydaje się być na "Valve time" bardziej niż samo Valve.
- Kontakt:
Inna ciekawostka wynikająca z tych infografik to to, że na aż 108M userów przygarnięto 200M kopii darmowych gier, to wychodzi, że przeciętny user z tych 73 darmówek klepnął raptem dwie. Strasznie pasywny userbase.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 246 razy
- Kontakt:
od początku mówiłem, że przeciętny użytkownik fortnite nie kupi indyka w cenie 100 zł na kilka godzin gry, woli wydać 100 zł na skiny do najpopularniejszej gry w którą gra codziennie i pewnie przez najbliższe lata
- Podziękował: 106 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Krótko mówiąc, istnienie sklepu zależy od Fortnite.
Edit:
"Wyniki sprzedaży exclusive'ów Epic Games Store"
https://www.gry-online.pl/newsroom/wyni ... re/z41d3f6
słabo to wygląda
Edit:
"Wyniki sprzedaży exclusive'ów Epic Games Store"
https://www.gry-online.pl/newsroom/wyni ... re/z41d3f6
słabo to wygląda
Ostatnio zmieniony 16 sty 2020, o 18:49 przez Nosterex, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kontakt:
Zapowiedziane jeszcze w październiku i nie gotowe w grudniu to jedyne rzeczy nad którymi pracują, a przynajmniej publicznie przyznali się. Co więcej te oceny krytyków to będą zaciągane z OpenCritic, więc odpada im praca nad dodawaniem, edycją - ogólnie całym zarządzaniem wpisami. Zwykły fetch/cache z OpenCritic i wyświetlenie pod grą. Bez jaj, takie rzeczy to stażyści robią w dzień, a potem nawet tydzień na szlifowanie wizualnie UI, ale dwa miesiące? Ugh.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
no już coś podobnego czytałem pare razy, na każdego przyjdzie jego pora ;d
a mam pytanie czy Epic obsluguje już zapisy w chmurze?