Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Ten Humble Classic wydaje się ciekawą opcją, mam jednak kilka wątpliwości i może ktoś je rozwieje?
1. Czy ten Monthly jest ostatnim przed Humble Choice?
2. Czy jak teraz kupię subskrypcję i wydam 12$ to od razu dostanę kody do tych trzech gier?
3. Jeśli nie anuluję subskrypcji to zachowam status konta Classic?
4. Jeśli nie anuluję subskrypcji to w którym momencie Humble pobiera mi pieniądze za kolejny miesiąc, od razu po pojawieniu się nowego Monthly (ujawnienie pierwszych gier z zestawu), czy dopiero pod koniec nowego Monthly (ujawnienie wszystkich gier z zestawu)?
5. (Wiąże się z 4) Jak działa pauzowanie? Pauzuję w ciemno przed nowym miesiącem, czy mogę pauzować po ujawnianiu pierwszych gier nowego Monthly?
6. Czy można odpauzować zapauzowany miesiąc?
Będę wdzięczny za odpowiedź, bo w sumie od tego zależy czy się na to skuszę
1. Czy ten Monthly jest ostatnim przed Humble Choice?
2. Czy jak teraz kupię subskrypcję i wydam 12$ to od razu dostanę kody do tych trzech gier?
4. Jeśli nie anuluję subskrypcji to w którym momencie Humble pobiera mi pieniądze za kolejny miesiąc, od razu po pojawieniu się nowego Monthly (ujawnienie pierwszych gier z zestawu), czy dopiero pod koniec nowego Monthly (ujawnienie wszystkich gier z zestawu)?
5. (Wiąże się z 4) Jak działa pauzowanie? Pauzuję w ciemno przed nowym miesiącem, czy mogę pauzować po ujawnianiu pierwszych gier nowego Monthly?
Będę wdzięczny za odpowiedź, bo w sumie od tego zależy czy się na to skuszę

A co do pierwszego pytania to prawdopodobnie tak, ale jak im się umyśli to mogą przełożyć nowy plan na jeszcze później. Tu nikt ci nie odpowie ze 100% pewnością.Nesus pisze: 2. Czy jak teraz kupię subskrypcję i wydam 12$ to od razu dostanę kody do tych trzech gier?
Tak
Tak
Mniej więcej tydzień przed planowaną premierą monthly bundla, znane są wtedy tylko early unlocki.
Można zapauzować w dowolnym momencie przed pobraniem opłaty czyli masz 3 tygodnie na zastanowienie się
Nie wiem, prawdopodobnie tak.
- Podziękował: 170 razy
- Podziękowania: 125 razy
- Kontakt:
6) Można, jaialem tak dwa bundle temu. Nie byłem pewien gier, więc miałem pauze. Akurat HB zrobiło wyprzedaż gier Bandai Namco, na którym wziąłem kilka gier (a wcześniej próbowałem sprawdzić, czy mam Mo wszystko 20% zniżki).
Efekt zakupów był taki, że przyszedł mi potem mejl o, skupie monthly (automatycznie sciagnelo kasę z PP, która akurat miałem).
Takze tak, da się odpauzowac miesiąc dany bez problemu. Jako będzie względem Choice wyglądało to nie wiem, ale raczej podobnie.
Efekt zakupów był taki, że przyszedł mi potem mejl o, skupie monthly (automatycznie sciagnelo kasę z PP, która akurat miałem).
Takze tak, da się odpauzowac miesiąc dany bez problemu. Jako będzie względem Choice wyglądało to nie wiem, ale raczej podobnie.
- Discord: 0x1e#0592
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 51 razy
- Kontakt:
Tak. Styczeń 2019 będzie już w nowym systemie.
Tak. Teraz dostaniesz 3 gry.
Jeżeli subskrypcja będzie aktywna (lub zapauzowana) to migracja do nowego planu Classic będzie automatyczna.
Jeżeli to jest twój pierwszy Monthly to pieniądze zostaną pobrane od razu jak zacząłeś suba, w starym planie następna płatność (za następny miesiąc) była by pobrana w ostatni piątek miesiąca, w nowym? Kwota pewnie będzie pobrana w pierwszym tygodniu miesiąca (tak jak teraz się pojawiają unlocki).
W BIEŻĄCYM PLANIE: po pojawieniu się uncloków na dany miesiąc masz czas do ostatniego piątka miesiąca żeby zrobić pauzę. Do tego samego dnia możesz swobodnie wznawiać i pauzować subskrypcję (więc jak zapauzujesz zaraz po unlockach, ale po tygodniu się namyślisz to możesz sobie odpauzować i mieć paczkę bez problemu).
W NOWYM PLANIE: wiadomo że będzie pauzowanie, ale jak będzie przebiegać? Wczoraj gadałem z Wróżbitą Maciejem i jego karty nic nie powiedziały konkretnego

Tak wspomniałem w punkcie (5): tak, masz czas do ostatniego piątku miesiąca żeby odpazować zapauzowany bierzący miesiąc
Mam nadzieję że rozwiałem wątpliwości, jak coś jest dalej nie jasne to rozpiszę się szerzej

- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Dziękuję za odpowiedzi 
Ogólnie to chciałem kupić obecną paczkę (mój pierwszy Monthly) dla Kiwami i opcji Classic, więc wezmę tego Monthly, od razu zrobię pauzę i poczekam na rozwój wypadków

Ogólnie to chciałem kupić obecną paczkę (mój pierwszy Monthly) dla Kiwami i opcji Classic, więc wezmę tego Monthly, od razu zrobię pauzę i poczekam na rozwój wypadków

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Dołączyłem w marcu 2016, ostania pauza w grudniu 2017 i nigdy nie dostałem gifta, ani nawet tej ankiety co kiedyś rozsyłali, także ten "wierny klient"
.
Tak na marginesie to mała anomalia w kluczach:

Nic tam nie ma ciekawego po kliknięciu, ale pewnie tak będzie wyglądać ten Humble Choice.

Tak na marginesie to mała anomalia w kluczach:

Nic tam nie ma ciekawego po kliknięciu, ale pewnie tak będzie wyglądać ten Humble Choice.