Epic Games - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Radujcie się ludziska bo Walking Dead: The Final Season, Operencia i Genesis Alpha One są już po 19,99 teraz :P
Co za dynamiczna promocja.
PS. Jeszcze RollerCoaster Tycoon Adventures, chyba wszystko co było tuż pod promocją poprawili :E
Ostatnio zmieniony 17 maja 2019, o 19:53 przez Vatiel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

Nie ma za co :E
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Niektórzy narzekali, że zniknęły flash sale na steamowych wyprzedażach, to proszę bardzo, Epic dostarcza podobnych wrażeń :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

TWD wzięte. Co prawda na Xboxie już raz skończone, ale co tam. Spolszczenie kiedyś tam wyjdzie to się zagra drugi raz, a nawet jak kiedyś wyjdzie na Steamie, to tak tanio szybko nie będzie.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 453 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

Jak kogoś bardzo korci to Hadesik po tej promce z Epica będzie miał wyższą cenę z 19,99$ na 24,99$ (u nas to cena może wróci na stare 50zł jak to było na początku)
Obrazek

Jak ktoś chce czekać na Steama to gierka ma się pojawić prawdopodobnie jeszcze w tym roku u Gejbena jak wyjdzie z wczesnego dostępu
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

Tymczasem zupełnie bez fajerwerek Epic otwiera się na chiński rynek, złośliwi powiedzą że na własną ojczyznę :]
https://www.gamesindustry.biz/articles/ ... s-in-china

co ciekawe nie używają swojego launchera (jak to robi np. Steam), nie zezwolili im
musieli zawrzeć umowę z chińską firmą by ci im pomogli
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 91 razy
Podziękowania: 259 razy
Kontakt:

I robią dokładnie to samo co Steam (gray market), mimo iż zapowiadali, że nie będą się uciekać do takich taktyk. Powinni robić karierę w polityce, a nie w grach :U
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Vatiel pisze: Radujcie się ludziska bo Walking Dead: The Final Season, Operencia i Genesis Alpha One są już po 19,99 teraz :P
PS. Jeszcze RollerCoaster Tycoon Adventures, chyba wszystko co było tuż pod promocją poprawili :E
Dzięki!!! To mi się podoba :macha: Czaiłem się na Operencia i już miałem kupić jak było za 51 a tu proszę :D :D :D jednak cierpliwe czekanie jest nagradzane.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

GThoro pisze: I robią dokładnie to samo co Steam (gray market), mimo iż zapowiadali, że nie będą się uciekać do takich taktyk. Powinni robić karierę w polityce, a nie w grach :U
e tam polityka, w branży gier możesz traktować graczy otwarcie jak idiotów i tak kasa płynie, do tego usadowisz się wyżej na stołkach (tzn. nie pracujesz bezpośrednio nad grą, bez crunchy itd.) i życie staje się piękne
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

https://www.gry-online.pl/newsroom/prob ... bl/zc1c1d3 - żałosny sklep = żałosna wyprzedaż. Niech już upadnie ten śmieszny Epic!
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

Przygi pisze:
Vatiel pisze: Radujcie się ludziska bo Walking Dead: The Final Season, Operencia i Genesis Alpha One są już po 19,99 teraz :P
Dzięki!!! To mi się podoba :macha: Czaiłem się na Operencia i już miałem kupić jak było za 51 a tu proszę :D :D :D jednak cierpliwe czekanie jest nagradzane.
Operencia jest przecież w GamePass i Xbox Play Anywhere więc jeśli jest nadal promocja na 3 miesiące za 4zł to można kupić
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Preorder na BL3 też zniknął z EGS :O Co tam się dzieje?!
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 246 razy
Kontakt:

GThoro pisze: Preorder na BL3 też zniknął z EGS :O Co tam się dzieje?!
klimat jak na chińskim targu, samowolka
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Awiaton pisze:
Przygi pisze:
Operencia jest przecież w GamePass i Xbox Play Anywhere więc jeśli jest nadal promocja na 3 miesiące za 4zł to można kupić
Wiem, niestety w czasie gdy ją w ten sposób odpalałem nie można było przynajmniej w tej wersji zmienić rozdzielczości co było mega słabe. Robienie tego przez plik konfiguracyjny też nie wchodziło w rachubę ponieważ katalog w którym się znajdował był zaszyfrowany także w ostatecznym rozrachunku słaba opcja :lol:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Ostatnia część Walking Dead jest exclusivem rocznym dla Epica czy na stałe i nigdy się na steam nie ukaże (a przynajmniej nic o tym nie wiadomo) ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz

Nie wiemy czy roczny (ale pewnie tak) ale czasowy na 100%:
https://www.trustedreviews.com/news/exc ... ty-3684656
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

A co to się stało, że gry UBI zniknęły z EpicStore?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz

Jakieś problemy z integracją z UPlayem ponoć.

https://twitter.com/EpicGames/status/11 ... 8751213571
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Oxygen Not Included jest not included.
Vampire nie ma.
Gier Ubi nie ma.
Borderlands 3 nie ma (mimo iż Randy Whineford reklamował zniżkę https://sun1-21.userapi.com/c850136/v85 ... nnNDek.jpg po czym usunął wpis).

Pół biblioteki im wywiało :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

A to poczekam z Walking Dead :)
ODPOWIEDZ