Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Armin pisze: działa wam ten Augmented steam? dzis niby jakas jego aktualizacja i mi nie działa
U mnie działa bez problemów na firefoksie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Ło pany. Ło jacie jaki news. Yakuza Kiwami 2 będzie na sztim :o Premiera 9 maja. 4K, bez locka na fps... dobrze, że nie brałem na konsolę, to nie będzie trzeba się męczyć w 30fps :) Może na serio będą wszystkie na końputr. Fajnie by było w 6 zagrać :twisted:
https://store.steampowered.com/app/9273 ... _Kiwami_2/

Jak na razie wygląda, że najtaniej jest na fanatical, bo coś koło 103 zeta :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy

bolesna prawda pisze: Jak na razie wygląda, że najtaniej jest na fanatical, bo coś koło 103 zeta :E
spoko, będzie w Monthly ;
Awatar użytkownika
Wiedźmin

buck pisze: spoko, będzie w Monthly ;
No wiadomo, ale najpierw kiwami 1 :trollface:

Niech jeszcze tylko się potwierdzą ploty o Octopath Traveler na PC :gwizdany:
Heh, no i potwierdzili Octopath :trollface: Ale że to square to pewnie cene dowalą z kosmosu :E aby potem ostro obniżać :twisted:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Rogue Trooper Redux za 22,50 zł: https://store.steampowered.com/app/5294 ... per_Redux/

Jak z jakością tego remastera? Jest szansa, że będzie w bundlu? :e

PS. Pozostałe gierki Rebellion też mają obniżki, ale ceny niespecjalne.

Edit:
Ok, dzięki to czekam na bundla :E
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2019, o 19:47 przez kmpt, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Był price bug na beamdog kolekcję ?
Awatar użytkownika
Wiedźmin

kmpt pisze: Rogue Trooper Redux za 22,50 zł: https://store.steampowered.com/app/5294 ... per_Redux/

Warto? Jak z jakością tego remastera? Jest szansa, że będzie w bundlu? :e
0. Było taniej (z tego, co pamiętam, gra do dzisiaj nie ma locka)
1. Jak nie grałeś w oryginał, to jo
2. Jak nie grałeś w oryginał, to remaster wyjdzie ci na dobre
3. Szansa jest zawsze
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

kmpt pisze: Rogue Trooper Redux za 22,50 zł: https://store.steampowered.com/app/5294 ... per_Redux/

Jak z jakością tego remastera? Jest szansa, że będzie w bundlu? :e

PS. Pozostałe gierki Rebellion też mają obniżki, ale ceny niespecjalne.

Edit:
Ok, dzięki to czekam na bundla :E
Możesz się nie doczekać, podstawka mimo tylu lat na karku wciąż nie była w bundlu. Redux mam, ale jeszcze nie grałem, oryginał jednak wspominam bardzo miło, lata temu nawet w coopa w multi grałem. Jest szansa, że taniej znajdziesz u Ruskich, bo gra nie ma locka, w cenie pokroju tej z tego newsa:
https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/p ... im-yuplay/
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

kiedy bedzie jakis sale na steamie najlepiej anime bo posucha straszna ;/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy

Dobre gierki anime raczej maja i tak słabe promocje
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

dopiero co miałeś Humbla Ero Bundla :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Cześć, mam zamiar kupić divinity original sin 2 i z tego co widzę, na g2a jest najtaniej (140 zł). Orientuje się ktoś czy jest możliwa jakaś promocja w najbliższym czasie? Czy raczej brać na g2a?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Poczekaj do wyprzedaży wiosennej, będzie taniej.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

O ile będzie wyprzedaz Wiosenna, wiadomo ze będzie letnia.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

reloxart14 pisze: Cześć, mam zamiar kupić divinity original sin 2 i z tego co widzę, na g2a jest najtaniej (140 zł). Orientuje się ktoś czy jest możliwa jakaś promocja w najbliższym czasie? Czy raczej brać na g2a?
Najbliższa zapowiedziana promocja jest za jakieś 10 tygodni (na podstawie whereisthenextsteamsale czy jak im tam). Może być też niezapowiedziana ale tego nikt nie wie. Może też sama gra mieć promocję z jakieś tam okazji (jak publikacja większego materiału z nadchodzącej kolejnej gry Larian+LogicArts), kto wie :gwizdany:
DOS2 co jakiś czas jest w różnych promocjach, na samym Steamie za ok 120zł, dawanie więcej tym kanciarzom z G2A nie jest dobrym pomysłem.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Na gogu i steam średnio co 2-3 miechy gry z serii są przeceniane + wypże. Wiosene wyprzedaże pewnie będą jeszcze w paru sklepach or z innej okazji na G2A bym nie ryzykował zakupu.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

Dostałem poniższego maila, wygląda na to że ktoś chciał użyć na swoim koncie klucza, który został przypisany do mojego konta. Da się jakoś zweryfikować o jaką grę chodziło? Chciałbym zweryfikować skąd mam ten klucz, może ktoś uzyskał dostęp do mojego w jakimś sklepie.
Dear Steam user,
This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this CD key.

Steam account name: xxx

If you requested this query, please use the above account name to log in to Steam. If you cannot remember your password, click on the “Retrieve lost account” button on the Steam login screen.

If you did not request this query, please ignore this message.

Users cannot gain access to your account via the Find Account By CD Key process without access to your email account.

E-Mail Verification:
http://support.steampowered.com/kb_arti ... -RUAS-1543

Account Security Recommendations:
http://support.steampowered.com/kb_arti ... -OAFV-8478
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Desolator pisze: Dostałem poniższego maila, wygląda na to że ktoś chciał użyć na swoim koncie klucza, który został przypisany do mojego konta. Da się jakoś zweryfikować o jaką grę chodziło? Chciałbym zweryfikować skąd mam ten klucz, może ktoś uzyskał dostęp do mojego w jakimś sklepie.
Nie da się zweryfikować.
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Desolator pisze: Dostałem poniższego maila, wygląda na to że ktoś chciał użyć na swoim koncie klucza, który został przypisany do mojego konta. Da się jakoś zweryfikować o jaką grę chodziło? Chciałbym zweryfikować skąd mam ten klucz, może ktoś uzyskał dostęp do mojego w jakimś sklepie.
Nie korzystałeś z jakichś rozdawnictw albo nie wklepywałeś klucza od kogoś, kto umieścił go np. w komentarzach na łowcach ;)? Wydaje mi się, że to to może być problemem. Dla bezpieczeństwa możesz jednak pozmieniać hasła w tych sklepach co z nich korzystasz.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

Seyonne pisze:
Nie korzystałeś z jakichś rozdawnictw albo nie wklepywałeś klucza od kogoś, kto umieścił go np. w komentarzach na łowcach ;)? Wydaje mi się, że to to może być problemem. Dla bezpieczeństwa możesz jednak pozmieniać hasła w tych sklepach co z nich korzystasz.
Pewnie korzystałem ale to było dawno temu ;) Napisałem do supportu w tej sprawie, ciekaw jestem co odpiszą.
ODPOWIEDZ