Dzięki ci dobry człowieku za instrukcje kiedyś miałem to już zrobione ale karta straciła ważność i nie pamiętałem jak to zrobićTheLastJedi pisze: Napisałem do HB, mówią że to wina PP, napisałem do PP i mówią że niewiadomo dlaczego nie mogli obciążyć karty(Revolut, więc wiadomo czemu, bo to karta prepaid), więc nie wydębię od nich zwrotu. Więc pozostaje brać pojedynczy miesiąc, anulować i kasować zapisaną płatność paypala za każdym razem od nowa dodając przy kolejnym zakupie.
Co do podpinania RV do PP to kiedyś kolega bugmenot napisał mi na disqusie instrukcję i to mi zadziałało do kupna monthly z REVO po ich zacnym kursie.
"Można to obejść i kupować Monthly, dodając kartę Revolut do PayPal'a, i w HumbleBundle wskazując jako formę zapłaty PP. Uwaga!!! Trzeba tylko pamiętać aby po pierwsze wskazać jako domyślne źródło finansowania kartę a nie saldo, i po drugie koniecznie zmienić aby transakcje z tej karty były rozliczane w walucie oryginalnej, a nie przeliczane po wysokim kursie wymiany PP (aby to zrobić wchodzimy w ustawienia, czyli trybik w prawym górnym roguustawienia płatności
zarządzaj płatnościami automatycznymi
ponownie zarządzaj płatnościami automatycznymi, tym razem w lewej kolumnie
ustaw dostępne źródła finansowania płatności
opcje przeliczania, przy karcie Revolut
proszę obciążyć mój rachunek w walucie wykazanej na fakturze wystawionej przez sprzedającego
Klikamy "Prześlij" i czujemy się spełnieni, że dokopaliśmy się do tak ukrytej opcji
)."
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Humble mogło by już coś zrobić z Glass Masquerada i Meadow skoro wiadomo że nowych kluczy nie roześlą to mogli by wywalić to by nie kłuło w oczy.
Pewnie numeru telefonu nie da się obejść, dawno temu robiłem zakupy u nich bez tego wariactwa, nie lubię podawać swoich numerków...?
Pewnie numeru telefonu nie da się obejść, dawno temu robiłem zakupy u nich bez tego wariactwa, nie lubię podawać swoich numerków...?
- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Humble Indie Bundle 20
https://www.humblebundle.com/games/humb ... le_index_3
https://www.humblebundle.com/games/humb ... le_index_3
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Ashes of the Singularity mam już z jakiegoś bundla, a pozostałe gierki z progu za dolara nie wyglądają zbyt zachęcająco. Dungeons 3 też już posiadam, nawet trochę pograłem, ale za każdym razem jak siadam do tego tytułu dostaję szewskiej pasji przez sterowanie. Szkoda, że nie jest "normalniejsze", bo gra jest niezła i z wyglądu przypomina mi jedną z moich ulubionych strategii - Warcrafta 3. Offworld Trading Company wygląda zacnie, ale nie będę brał BTA dla jednej gry, bo pewnie jeszcze nie raz ją zbundlują.