Wrażenia z Bazaru

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcowego Bazaru
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

krzykr pisze:
Revan pisze: ...
To nie była reklama, ale ironia.
Sorka jestem jak serialowy Scheldon ciężko mi wyczuć ironię w tekście pisanym (sugeruje dodanie emotikony ale pojęcia nie mam jak by miała wyglądać ) :oops:
Dałem ikonę ;) Może na drugi taka: :E będzie ok? albo któraś z tych: :bananjedzie: :banannarty: :bananrock: :banantecza: :bananskakanka: :banangitara: :bananpics: :bananblond: :bananrasta: :bananpalec: :banananiol: :bananmechanik: :banan: :bananafro: :banantanczy: :bananninja: ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 65 razy
Kontakt:

Wyslalem do moda :) Kolega 5 miesacy niewystawy komentraz, ja zrobie 2x bump i jestem spamer :))

Prosze o edit komentarze.... 23:00 | 2018-09-07 zarezwerwowana gra 23:08 | 2018-09-07 wyslana gra i wystaveny moj komentarz 09:02 | 2018-10-12 pierwszy bump o komentarz ( po 1 miesacy) .... 00:49 | 2019-01-20 drugy bump o komentarz ( po 4 miesacych) .... 14:54 | 2019-01-20 DOBRY GOŚĆ, ALE TROCHE MI SPAMOWAŁ ZEBYM WYSTAWIŁ KOMENTARZ

To ja mial bym byc niezadowolony :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

czy ten tu ma najwiecej repa czy ktoś ma wiecej:

https://bazar.lowcygier.pl/user/Zyrus91

dzisiaj chyba pierwszy raz mialem z nim styczność, nie pamietam go z wczesniejszych transakcji
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Tak ten ma na 99% najwiencej. Niewiem o nikom kdo by mial wiecej. I tez niewiem o nikom, kdo by wiecej zarobil na bazaru :lol:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Quoyque pisze: Nic do nikogo nie mam, ale w sumie jak włączyliście moduł CSI:Bazar Łowców gier:
- konto Denionet (https://bazar.lowcygier.pl/user/Denionet) i Daniond (https://bazar.lowcygier.pl/user/Daniond) to alty tego samego użytkownika. Drugi podpięty pod bazar zapewne w celu sprzedaży więcej niż dwie sztuki danej gry.
Trochę odkopię temat, bo dawno nie zaglądałem na forum, a dopiero teraz odkryłem, że mówią o mnie xD
Powiem tak, jedno konto jest moje, a drugie na syna. Zobacz sobie jakie gry mam na Steam Daniond, większość dla dzieci, chociaż muszę przyznać, że też nieraz tam gram, bo nie będę kupować niektórych gier dwa razy jak np. Rocket League. Po drugie nie chce żeby miał dostęp do mojego konta Steam (czyt. do strzelanek itp) dlatego muszę mieć dwa konta.
Także te konta są na dwie inne osoby, a i jeszcze przecież mogę mieć trzecie konto na narzeczoną.
Nie muszę się tłumaczyć, ale jak już zacząłeś całemu światu mówić to muszę się bronić 8-)

Mam nadzieję że korzystasz z bazaru tylko na tym koncie.
:dziadek:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

To teraz tylko czekać na coś w tym stylu, tylko zamiana miejscami i o bazarze :trollface:
Obrazek

No niestety, na alty poza donosem nic nie poradzisz, ale tutaj sytuacja już na szczęście wyjaśniona :E
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Acha okej chyba rozumiem mój błąd, myślałem że jedna osoba może mieć jedno konto - i tak mam. Ale rozumiem, że za kogoś nie można korzystać z konta, dlatego usunąłem wszystkie oferty xD i korzystam tylko z jednego konta na bazarku: Denionet
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

buaahaha i to tak se wisi w próżni ponad 2 lata (bo bazar zaokrągla ten czas w górę) ;D

Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Zaczynam dostrzegać i denerwuje nie to, że cwaniactwo kupuje gry i wystawia je ponownie, drożej. Co robicie w takich przypadkach? Sprawdzacie to w ogóle, że koleś kupuje grę, którą ma w ofertach?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

nie rozumiem w czym problem?

co się stanie ze sprzedaną grą to już nie Twoja sprawa heh
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

HangmansTree pisze: Zaczynam dostrzegać i denerwuje nie to, że cwaniactwo kupuje gry i wystawia je ponownie, drożej. Co robicie w takich przypadkach? Sprawdzacie to w ogóle, że koleś kupuje grę, którą ma w ofertach?
To lepiej nie sprawdzaj pingwinów i innych aledrogo :trollface:
Mnie to tam wisi, deją ile chce, to co mnie to, co z nim robia ;)
Jeśli mowisz o kwestii czysto bazarowej, to nie tyle, co cwaniactwo, co po prostu szybki i prosty sposob wbicia repa :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 85 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

No i dochodzimy do sedna, ten bazar to w większości sztuczny ruch i miejsce bicia lvlu sprzedaży ...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Teoretycznie mi to wisi (taki dżołk heh) ale wolałbym aby kluczyk poszedł po taniości do kogoś kto chciał tą grę kupić dla siebie... taki ekscentryk ze mnie ^^
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

HangmansTree pisze: Teoretycznie mi to wisi (taki dżołk heh) ale wolałbym aby kluczyk poszedł po taniości do kogoś kto chciał tą grę kupić dla siebie... taki ekscentryk ze mnie ^^
Dzień dobry, witamy w realnym życiu w którym jakże śliczne i wspaniale brzmiące postulaty dotowania ludzi będących w potrzebie biorą mniej lub bardziej w łeb ponieważ nigdy nie będziesz w stanie ich odsiać od całej masy cwaniaków (ewentualnie da się, ale koszt tego odsiania jest niewspółmiernie wysoki do ewentualnej dotacji) :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

osobiście bałbym się ponownie sprzedawać zakupiony klucz. W końcu po otrzymaniu pozytywa sprzedawca może klucz udostępnić na stronach lub nawet aktywować go na alcie. Prędzej zakupione klucze aktywuje a swoja kopie sprzedaje drożnej jeśli z rozdawnictwa...

wisi 2 lata bo przelew paypale teraz modne a robienie przelewu dla ,50 grosza to mech....
elherejo
Awatar użytkownika
elherejo
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Jestem nowy na bazarze, na razie wrażenia są pozytywne, mam tylko problem z jednym sprzedającym.
Kupiłem klucz 13.11, od razu przelałem pieniądze, sprzedający był online 15.11, czyli wie że sprzedał grę i dostał pieniądze, a klucza dalej nie dostałem. Gdzie mam zgłosić gościa?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

elherejo pisze: Jestem nowy na bazarze, na razie wrażenia są pozytywne, mam tylko problem z jednym sprzedającym.
Kupiłem klucz 13.11, od razu przelałem pieniądze, sprzedający był online 15.11, czyli wie że sprzedał grę i dostał pieniądze, a klucza dalej nie dostałem. Gdzie mam zgłosić gościa?
Wyslij wiadomosc z upomnieniem, poczekaj 1-2 dni albo dopoki nie jest online i wtedy mozesz zglosic.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

elherejo pisze: Jestem nowy na bazarze, na razie wrażenia są pozytywne, mam tylko problem z jednym sprzedającym.
http://prntscr.com/pyoo5d
ODPOWIEDZ