Bugi i błędy w Bazarze
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
Czy tylko ja na bazarze nie mam przycisku przejścia do następnego etapu ? Dzisiaj sprzedałem Surge - klucz wysłałem ale nie mogę kliknąć aby przejść do następnej akcji

- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
Cholera, nie wpadłem na to - mózg musiałem zostawić gdzieś w łóżku (pierwszy raz taką sytuację miałem że kupujący zapomniał nacisnąć ten przycisk przy wysłaniu płatności
)

Nie mogę się zarejestrować na bazarze gdyż wyskakuje mi taki komunikat:
http://prntscr.com/l5v4cz
"Exception
Wystąpił wewnętrzny błąd serwera.
Serwer nie może obsłużyć tego żądania.
Przejdź do strony głównej lub sprawdź poprawność wpisanego adresu."
http://prntscr.com/l5v4cz
"Exception
Wystąpił wewnętrzny błąd serwera.
Serwer nie może obsłużyć tego żądania.
Przejdź do strony głównej lub sprawdź poprawność wpisanego adresu."
A da się takowe konto usunąć? Bo utracilem dostęp do konta steam które było kiedyś połączone z bazarkiem i założyłem nowe konto na lowcach i zmienilem e-mail na ten z którym właśnie wyskakuje błąd
@Edit
Próbowałem się skontaktować przez formularz kontaktowy ale czekam już ponad tydzień na odpowiedz na ostatnią wiadomość i ponad dwa tygodnie na pierwszą wysłaną więc chyba ciężko będzie z tym usunięciem
@Edit
Próbowałem się skontaktować przez formularz kontaktowy ale czekam już ponad tydzień na odpowiedz na ostatnią wiadomość i ponad dwa tygodnie na pierwszą wysłaną więc chyba ciężko będzie z tym usunięciem
- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
Remik mówił, że ogarną się z GG i przerzucą moce przerobowe tutaj, więc mam jeszcze nadzieję, że coś się ruszy. No ale na razie nikt się tym nie interesuje totalnie, co jest nieco słabe...
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Gry się nie synchronizują z kontem steam (chodzi o listę życzeń), gdy idę w ustawienia
Synchronizuj profil Steam.
Wczoraj kupiłem parę gier z bazaru i je aktywowałem. Zsynchronizowałem konto steam, a one dalej wyświetlają mi się gdy zaznaczę, aby mi pokazywało tylko gry z listy życzeń.

Wczoraj kupiłem parę gier z bazaru i je aktywowałem. Zsynchronizowałem konto steam, a one dalej wyświetlają mi się gdy zaznaczę, aby mi pokazywało tylko gry z listy życzeń.
Lista życzeń i gier(collection) synchronizuje się z gg.deals (a dawniej z salenauts).DreamerDream pisze: Gry się nie synchronizują z kontem steam (chodzi o listę życzeń), gdy idę w ustawieniaSynchronizuj profil Steam.
- Podziękował: 1292 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
https://bazar.lowcygier.pl/offer/136023 - gra nie ma odnośnika do gg.deals.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Poprawione, odnośnik już prowadzi do kartyQuoyque pisze: https://bazar.lowcygier.pl/offer/136023 - gra nie ma odnośnika do gg.deals.

- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Przy wpisaniu Incoming Forces w wyszukiwarkę są dwie te same nazwy. Jedna z nich (ta z ikoną zgodną ze sklepem Steam) powinna mieć prawdopodobnie samą nazwę Incoming Forces i dotyczyć tej gry, a druga Incoming + Incoming Forces
- Podziękował: 1292 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Wystawiam grę A. Ktoś rozpoczyna rozmowę pod grą A (np. by zapytać czy nie pójdzie taniej, albo za darmo, bo ma horom curke.) Jeśli się nie dogadamy, to rozmowa wisi jako otwarta do czasu, dopóki ktoś jej nie zarezerwuje (wypadałoby dać możliwość ręcznego zamknięcia takich 'rozmów'). Wpadłem na pomysł, by dezaktywować grę i ponownie ją aktywować, co powinno zamknąć automatycznie rozmowę. Dezaktywuję grę, rozmowa się zamyka (tak powinno to działać), po czym ponownie wystawiam tą grę(aktywuję niekatywną) i rozmowa ponownie się otwiera, bo oferta jest znowu dostępna (dla mnie dziwne, ale ok, niech jest...). Gdzie więc leży bug? Po ponownym aktywowaniu tej gdy, gdy rozmowa też zostaje otwarta gra otrzymuje status 'transakcja zakończona' zamiast na rynku. Co ciekawe, kiedy używam filtru 'pokaż tylko na rynku' wyświeta mi też te gry (i tak powinno być), tylko komicznie mają one zielony status 'zakończone'. Bug: Błędnie oznaczony status gier ponownie przywróconych z dezaktywacji, kiedy była prowadzona na ich temat jakaś rozmowa.
Edit: Tak to wygląda przy filtrze 'Na rynku' w sekcji 'moje oferty'
https://imgur.com/a/wC6hlV8
Edit: Tak to wygląda przy filtrze 'Na rynku' w sekcji 'moje oferty'

Może mnie ktoś oświecić z jedną sprawą? Regulamin mówi, że
"Sprzedający może wystawić na sprzedaż maksymalnie 2 sztuki jednego przedmiotu."
Rok temu sprzedałem grę, kilka miesięcy temu sprzedałem ją drugi raz. Nie chcę jej, a jest dodawana do bundli dość często. Jaka logika stoi za tym, że nie mogę wystawić tej gry trzeci raz? Rozumiem to, że nie chcemy tu 'hurtowników', ale ograniczanie mi możliwości odsprzedania gry, której nie chcę, bo rok temu sprzedałem jedną, a pół roku drugą sztukę jest totalnie bez sensu.
"Sprzedający może wystawić na sprzedaż maksymalnie 2 sztuki jednego przedmiotu."
Rok temu sprzedałem grę, kilka miesięcy temu sprzedałem ją drugi raz. Nie chcę jej, a jest dodawana do bundli dość często. Jaka logika stoi za tym, że nie mogę wystawić tej gry trzeci raz? Rozumiem to, że nie chcemy tu 'hurtowników', ale ograniczanie mi możliwości odsprzedania gry, której nie chcę, bo rok temu sprzedałem jedną, a pół roku drugą sztukę jest totalnie bez sensu.