Bugi i błędy w Bazarze

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcowego Bazaru
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

Czy tylko ja na bazarze nie mam przycisku przejścia do następnego etapu ? Dzisiaj sprzedałem Surge - klucz wysłałem ale nie mogę kliknąć aby przejść do następnej akcji
Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Możliwe, że przycisk pojawi się po kliknięciu 'Wysłałem płatność' przez kupującego.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

Cholera, nie wpadłem na to - mózg musiałem zostawić gdzieś w łóżku (pierwszy raz taką sytuację miałem że kupujący zapomniał nacisnąć ten przycisk przy wysłaniu płatności :D)
Awatar użytkownika
Łowca

Nie mogę się zarejestrować na bazarze gdyż wyskakuje mi taki komunikat:
http://prntscr.com/l5v4cz

"Exception
Wystąpił wewnętrzny błąd serwera.
Serwer nie może obsłużyć tego żądania.

Przejdź do strony głównej lub sprawdź poprawność wpisanego adresu."
Awatar użytkownika
Webmaster
Discord: rob006
Podziękował: 166 razy
Podziękowania: 205 razy
Kontakt:

Jest już zarejestrowane konto na adres email, którego próbujesz użyć przy rejestracji (jest automatycznie pobierany z forum).
Awatar użytkownika
Łowca

A da się takowe konto usunąć? Bo utracilem dostęp do konta steam które było kiedyś połączone z bazarkiem i założyłem nowe konto na lowcach i zmienilem e-mail na ten z którym właśnie wyskakuje błąd

@Edit
Próbowałem się skontaktować przez formularz kontaktowy ale czekam już ponad tydzień na odpowiedz na ostatnią wiadomość i ponad dwa tygodnie na pierwszą wysłaną więc chyba ciężko będzie z tym usunięciem
Awatar użytkownika
Łowca

Nie mam chyba co liczyć na pomoc ze strony administracji :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 123 razy
Podziękowania: 478 razy
Kontakt:

OverPowered pisze: Nie mam chyba co liczyć na pomoc ze strony administracji :)
Bazar to od około półtora roku martwy/porzucony projekt. Niby działa, ale żyje własnym życiem, bez aktualizacji, bez zmian. Zapomnij o jakim kolwiek wsparciu...
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Remik mówił, że ogarną się z GG i przerzucą moce przerobowe tutaj, więc mam jeszcze nadzieję, że coś się ruszy. No ale na razie nikt się tym nie interesuje totalnie, co jest nieco słabe...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1293 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Może trzeba go zreportować, żeby jakiś mod to zobaczył i pchnął temat dalej :D?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 9 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Gry się nie synchronizują z kontem steam (chodzi o listę życzeń), gdy idę w ustawienia -> Synchronizuj profil Steam.

Wczoraj kupiłem parę gier z bazaru i je aktywowałem. Zsynchronizowałem konto steam, a one dalej wyświetlają mi się gdy zaznaczę, aby mi pokazywało tylko gry z listy życzeń.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

DreamerDream pisze: Gry się nie synchronizują z kontem steam (chodzi o listę życzeń), gdy idę w ustawienia -> Synchronizuj profil Steam.

Wczoraj kupiłem parę gier z bazaru i je aktywowałem. Zsynchronizowałem konto steam, a one dalej wyświetlają mi się gdy zaznaczę, aby mi pokazywało tylko gry z listy życzeń.
Lista życzeń i gier(collection) synchronizuje się z gg.deals (a dawniej z salenauts).
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 9 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Aha to dziękuje za odpowiedź.
Awatar użytkownika
Łowca

Na gg.deals też był użyty ten email tyle, że napisałem tam do pomocy technicznej to mi ktoś odpisał po godzinie(zmienił email i mogłem się zarejestrować) a tu nadal nic po miesiącu heh :/
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

https://bazar.lowcygier.pl/offer/136023 - gra nie ma odnośnika do gg.deals.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Quoyque pisze: https://bazar.lowcygier.pl/offer/136023 - gra nie ma odnośnika do gg.deals.
Poprawione, odnośnik już prowadzi do karty :) Dzięki!
Awatar użytkownika
Hitman
Discord: Ejdrien.#8595
Podziękował: 2423 razy
Podziękowania: 330 razy
Kontakt:

Lego wyszło za friko i bazar aż padł. xD
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Przy wpisaniu Incoming Forces w wyszukiwarkę są dwie te same nazwy. Jedna z nich (ta z ikoną zgodną ze sklepem Steam) powinna mieć prawdopodobnie samą nazwę Incoming Forces i dotyczyć tej gry, a druga Incoming + Incoming Forces
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Wystawiam grę A. Ktoś rozpoczyna rozmowę pod grą A (np. by zapytać czy nie pójdzie taniej, albo za darmo, bo ma horom curke.) Jeśli się nie dogadamy, to rozmowa wisi jako otwarta do czasu, dopóki ktoś jej nie zarezerwuje (wypadałoby dać możliwość ręcznego zamknięcia takich 'rozmów'). Wpadłem na pomysł, by dezaktywować grę i ponownie ją aktywować, co powinno zamknąć automatycznie rozmowę. Dezaktywuję grę, rozmowa się zamyka (tak powinno to działać), po czym ponownie wystawiam tą grę(aktywuję niekatywną) i rozmowa ponownie się otwiera, bo oferta jest znowu dostępna (dla mnie dziwne, ale ok, niech jest...). Gdzie więc leży bug? Po ponownym aktywowaniu tej gdy, gdy rozmowa też zostaje otwarta gra otrzymuje status 'transakcja zakończona' zamiast na rynku. Co ciekawe, kiedy używam filtru 'pokaż tylko na rynku' wyświeta mi też te gry (i tak powinno być), tylko komicznie mają one zielony status 'zakończone'. Bug: Błędnie oznaczony status gier ponownie przywróconych z dezaktywacji, kiedy była prowadzona na ich temat jakaś rozmowa.

Edit: Tak to wygląda przy filtrze 'Na rynku' w sekcji 'moje oferty' -> https://imgur.com/a/wC6hlV8
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Może mnie ktoś oświecić z jedną sprawą? Regulamin mówi, że
"Sprzedający może wystawić na sprzedaż maksymalnie 2 sztuki jednego przedmiotu."
Rok temu sprzedałem grę, kilka miesięcy temu sprzedałem ją drugi raz. Nie chcę jej, a jest dodawana do bundli dość często. Jaka logika stoi za tym, że nie mogę wystawić tej gry trzeci raz? Rozumiem to, że nie chcemy tu 'hurtowników', ale ograniczanie mi możliwości odsprzedania gry, której nie chcę, bo rok temu sprzedałem jedną, a pół roku drugą sztukę jest totalnie bez sensu.
ODPOWIEDZ