rob006 pisze: loginnuss pisze: Edit: To jest najprawdopodobniej bug. Najstarsza z gier, która została na wishliście, była kupowana 2 miesiące temu na bazarze.
Czy mógłbyś podać przykłady takich gier?
Wszystkie gry już manualnie zdjąłem z wishlisty, ale te, co pamiętam, to podaję jako przykłady:
Bazar łowców: Toy Odyssey: The Lost and Found, RePete, Shelter 2, One Final Breath, Spy Chameleon - RGB Agent, Aporia: Beyond The Valley, D: The Game, Die With Glory, Divide By Sheep, Fearless Fantasy, Bit Blaster XL (to był mój najstarszy zakup, który nadal wisiał, o czym wyżej wspominam).
Fanatical: to gry z roseVeRte Complete Bundle, a więc seria East Tower, How to take off your mask, how to fool a lair king i cafe 0: sleeping beast (resztę bundla miałem wcześniej, ale typuję, że one też się mogły pojawić).
Steam: Kopanito All-Stars Soccer, Book of Demons, Avalon Legends Solitaire 2 (z bundla razem z Solitairica, choć ona się nie pojawiła), Endless Fables 3 (z bundla Endless Fabless) i Warlords Battlecry III.
Ściągałem też z wishlisty grę Vampyr, którą kupiłem z okazji Black Friday z Euro RTV w pudełku.