Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2423 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
Witajcie, czy jest możliwość płatności za zakupy w sklepie Steam, bezpośrednio z PayPala albo konta bankowego, bez pobierania kasy w Portfela?
Bo chciałem sobie coś kupić, a hajs w Portfelu odkładam na jakąś inną okazję.
Bo chciałem sobie coś kupić, a hajs w Portfelu odkładam na jakąś inną okazję.
Przez cały okres promocji jak wpadałem w sklepie na coś ciekawego to wrzucałem do koszyka, zebrało się 35 produktów za 380 złotych.
Wczoraj chciałem zapłacić ale Steam ciągle wywalał jakiś błąd przetwarzania, dzisiaj było jeszcze gorzej.
Po n-tej próbie zakupu zwyczajnie skasowało mi koszyk, za to teraz mogę już kupować, szkoda tylko że nie pamiętam większości pozycji które miałem w koszyku.
Brawo Steam, kolejna wielka promocja i kolejna kompromitacja z serwerami. Oni chyba tak naprawdę nie chcą zarobić, inaczej nie jestem w stanie zrozumieć takiego sabotażu własnego sklepu.
Wczoraj chciałem zapłacić ale Steam ciągle wywalał jakiś błąd przetwarzania, dzisiaj było jeszcze gorzej.
Po n-tej próbie zakupu zwyczajnie skasowało mi koszyk, za to teraz mogę już kupować, szkoda tylko że nie pamiętam większości pozycji które miałem w koszyku.
Brawo Steam, kolejna wielka promocja i kolejna kompromitacja z serwerami. Oni chyba tak naprawdę nie chcą zarobić, inaczej nie jestem w stanie zrozumieć takiego sabotażu własnego sklepu.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
kilka godzin temu zamiast strony steama odpaliło mi się steamstats czy jak to się nazywa - info, że steam padł
kolejki na spokojnie można przeglądać "dnia następnego", czyli kilka/kilkanaście godzin po odblokowaniu kolejnych 3 kolejek z kartami
kolejki na spokojnie można przeglądać "dnia następnego", czyli kilka/kilkanaście godzin po odblokowaniu kolejnych 3 kolejek z kartami
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 455 razy
- Kontakt:
Ameryki zes nie odkryl zadnej kazdy z lowcow juz we krwi ma ze podczas wyprz dzieja sie jakies mnie lub bardziej magiczne rzeczy ze steamemplacekzkeczupem pisze: Przez cały okres promocji jak wpadałem w sklepie na coś ciekawego to wrzucałem do koszyka, zebrało się 35 produktów za 380 złotych.

- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2423 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
Nie wiem, czy to odpowiedni temat, ale nie znalazłem temat dotyczącego ogólnie gier.
1. Czy po skończeniu fabuły w Batmanie Arkham City, można tak jak w GTA, latać po mieście oraz pozaliczać wszystkie poboczne misje, zagadki, trofea itd?
2. To samo tyczy się Portala 1 i 2, a mianowicie, czy załadowanie danego poziomu i ukończenie go w sposób wymagany do osiągnięcia, zaliczy osiągnięcie?
1. Czy po skończeniu fabuły w Batmanie Arkham City, można tak jak w GTA, latać po mieście oraz pozaliczać wszystkie poboczne misje, zagadki, trofea itd?
2. To samo tyczy się Portala 1 i 2, a mianowicie, czy załadowanie danego poziomu i ukończenie go w sposób wymagany do osiągnięcia, zaliczy osiągnięcie?
- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:
No dobra tylko czy były kiedyś takie cyrki przez całą promocję? To że na początek (potem dzień, dwa) były cuda ale nie dłużej, chyba.
Może poza dniem kiedy Steam wrzucał ludzi na cudze profile...
Może poza dniem kiedy Steam wrzucał ludzi na cudze profile...
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowania: 53 razy
- Kontakt:
1.W batman arkham asylum się dało, więc w city pewnie też skoro to następna część.Ejdrien. pisze: Nie wiem, czy to odpowiedni temat, ale nie znalazłem temat dotyczącego ogólnie gier.
2.W portalu 1 dało się wczytywać level, więc się da, w dwójce nie pamiętam.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
W City na pewno się da, bo robiłem jakieś achievementy po skończeniu gry.Ejdrien. pisze: Nie wiem, czy to odpowiedni temat, ale nie znalazłem temat dotyczącego ogólnie gier.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
Ktoś się spotkał z czymś takim?Access Denied
You don't have permission to access "http://store.steampowered.com/" on this server.
Edit:
ok, wystarczyło wyczyścić cache, ale ciekaw jestem co w tym keszu spowodowało, że nie chcieli mnie na serwer wpuścić
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Możesz spróbować, czy nie masz tu zapisanego koszyka:placekzkeczupem pisze: Przez cały okres promocji jak wpadałem w sklepie na coś ciekawego to wrzucałem do koszyka, zebrało się 35 produktów za 380 złotych.
https://help.steampowered.com/pl/accoun ... artHistory
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Jeśli komuś zostały grosze w steam wallet i zastanawia się na co je wydać to polecam Quantum Conundrum w super cenie 3,62 zł: https://store.steampowered.com/app/2000 ... Conundrum/
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Lepiej kupić edycję kompletną która jest tańsza o 3 groszekmpt pisze: Jeśli komuś zostały grosze w steam wallet i zastanawia się na co je wydać to polecam Quantum Conundrum w super cenie 3,62 zł: https://store.steampowered.com/app/2000 ... Conundrum/

https://store.steampowered.com/sub/15157/