Umiejętność czytania ze zrozumieniem by się przydała. Zaznaczyłem, że nie chodzi mi o efektywność "grania". Chodziło wyłącznie o zasobożerność ... choć i tu nie mam do końca wiedzy jak jest (zdanie zacząłem od "zakładam", więc ewentualny błąd powinien być wybaczony

W przypadku php instalacja to ... pobierz, wypakuj, jest. Ok, pewnie jakiś pakiet z pythonem tak samo.
Oczywiście. To nie współpracuje z klientem, tylko bezpośrednio z serwerem gry.
ad 1. kolega odpowiedział - po tokenie, a w temacie grupy - jak usuniesz bądź zmodyfikujesz linijkę kodu w tym skrypcie, to nawet nie musisz do grupy się zapisywaćRatoshi pisze: Mam 3 pytania odnośnie tego skryptu w php.
1. Skąd skrpyt wie, ze moje konto to to konto. Wiem, że po dodaniu do grupy, ale: Czy muszę mieć odpalonego steama jako program i być zalogowanym, czy być zalogowanym w przeglądarce, czy jak?
2. Czy jak odpalę kilka skryptów na jednym komputerze to to zadziała?
3. Czy jak odpalę kilka skryptów na kilku komputerach (po jednym na sztukę), to czy będzie wbijać x razy szybciej?
ad 2. działa, testowałem

ad 3. obawiam się, że nie, a wręcz wolniej, bo requesty mogą się na siebie nakładać i będziesz co chwilę zaczynał grę na nowo, nigdy jej nie kończąc ... ale nie wiem, nie próbowałem.