Widze, że nadal klapki na oczach. Ręce opadają. W jednym z pierwszych wpisów w tym temacie (teraz już osobnym wątku) pisałem, że są inne niż userscripty rozwiązania (pisałem o ASF, później znalazłem kolejne) ale uparcie zarzynacie kompy skryptami w przeglądarce. Jak działa, to ok, niech będzie, nie ma sensu zmieniać. Jak nie działa, to po cholerę się tak męczyć? Jeden z kolegów już wrzucił tu nawet linka ... ale podobnie jak mnie, wszyscy go olali. Tamtego rozwiązania nie testowałem, ale z opisu wynikało że działa niemal identycznie, jak rozwiązanie z którego sam korzystałem by wbić 9 lvl na głównym i altach (równocześnie), więc nie widzę powodu do niedziałania.
Serio, pomyślcie trochę i zwracajcie uwagę na to co kto pisze. Dostajecie rozwiązanie na tacy, ale wolicie po kilka razy testować coś, co wg was nie działa i ma do tego prawo, bo każda przeglądarka jest inna, ma inne ustawienia i zainstalowane dodatki, a ewentualny słabszy sprzęt też może się do tego przyczynić (nie ma się co łudzić, przeglądarka, gra w JS, dodatkowy skrypt mieszający w jej działaniu = sporo ramu i czasu proca w użyciu).
P.S.
Nie pytajcie, czego używam. Nie ma mnie przy kompie, n8e sprawdzę i nie odpowiem. Oglądam mecz, stawiałem 0:2 i tyle widzę na ekranie
edit:
ad boss-level
dowiedziałem się o nim z commita skryptu, którego używałem (dobiłem 9-tki, więc skończyłem), z którego wynikało, że dodali obsługę boss-levelu
z takiej informacji można co najwyżej wyciągnąć, że taki poziom istnieje ...
a mecz skończył się 1:2 ... damn it