Saliens - 2018 Summer Sale Event

q51
Awatar użytkownika
q51
Robin Hood
Podziękował: 22 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

a gdzie o nim uslyszales?

a ja wlasnie (na jednym ze steamowych for) przeczytalem o skrypcie, ktory w kilka sekund zalatwia poziom z maksymalnymi punktami. nie czeka dwoch minut tylko odpala gre ponownie i ponownie. ponoc valve, po kilku takich akcjach zawiesza konto... na ok. 10 minut. :lol:
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

mori pisze: pisalem, zrobic update skryptu i hula :P jak sztim znowu cos zmieni, to koles pewnie zmodyfikuje kolejny raz :)
Nic nie hula bo nie dodaje pkt!
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

jak zdobyć ten mysterybox?
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Kontakt:

Behereit pisze: Tutaj https://www.reddit.com/r/salien/comment ... ng_script/ jest skrypt który działa bez zarzutu.

Instrukcja:
1. Włącz przeglądarkę
2. Wciśnij F12
3. Wklej skrypt i Enter

Jak dotąd jedyny który u mnie zadziałał.
Też nie dodaje pkt. :(
Awatar użytkownika
Łowca

Wam też teraz cały czas wyskakuje ten komunikat?
"Wystąpił błąd podczas wczytywania wymaganej zawartości gry. Twoja gra zostanie uruchomiona ponownie."
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

MDA pisze:
mori pisze: pisalem, zrobic update skryptu i hula :P jak sztim znowu cos zmieni, to koles pewnie zmodyfikuje kolejny raz :)
z ciekawosci odpalilem na alcie z zerowym przebiegiem, po kilku rundach lvl up...
takze nie transponuj wlasnej nieporadnosci na dzialanie skryptu :gwizdany:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

czemu przez ff ciągle przestaje działać i trzeba wpisywać "zezwalaj na wklejanie"
przez chrome i opere działa a ff co chwile wychodzi do mapy planety
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

na 11 lvl jest 4 rank odznaki :>
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Za takie zabawy jakiegoś bana nie będzie? ;) Pytam z czystej ciekawości. Czy można też używać tego na dwóch kontach jednocześnie?
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Kontakt:

mori pisze:
MDA pisze:
z ciekawosci odpalilem na alcie z zerowym przebiegiem, po kilku rundach lvl up...
takze nie transponuj wlasnej nieporadnosci na dzialanie skryptu :gwizdany:
Gurła, no działa, widzę co robi ale xp nie nabija i tyle. Skrypt wklejony w konsoli bez problemu.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

skoro xp nie nabija to jakim sposobem lvl up? magia? :E
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

mariohyper pisze: Za takie zabawy jakiegoś bana nie będzie? ;) Pytam z czystej ciekawości.
Jak była ta gierka-clicker, to ludzie osiągali chore wyniki, których za nic nikt by normalnie nie wbił. Zamiast kogokolwiek banować... dodali odznaki dla tych szaleńców. Więc raczej nie mają problemu z takimi zabawami.
Awatar użytkownika
Łowca

mariohyper pisze: Za takie zabawy jakiegoś bana nie będzie? ;) Pytam z czystej ciekawości. Czy można też używać tego na dwóch kontach jednocześnie?
Trzy lata temu goście jechali na botach i zdobywali takie ilości punktów, że nie było możliwości zdobycia takiej ilości punktów normalnie. W nagrodę za to valve rozdawało specjalne odznaki.
Awatar użytkownika
Łowca
Discord: 0x1e#0592
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 51 razy
Kontakt:

gwolfpl304 pisze: jak zdobyć ten mysterybox?

MysteryBox jest teraz już nie do zdobycia (wpadał po zrobieniu kilku rzeczy na poprzednim evencie (sprzątaniu).

mori pisze: skoro xp nie nabija to jakim sposobem lvl up? magia? :E

nabija nabija, mi w godzinę wpadły 3 lvl i 6 przedmiotów :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

ładnie idzie na 3 konta edge chrome i opera, tylko trzeba zaglądać bo chyba czasami się zatrzymuje
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Rasiek pisze: czemu przez ff ciągle przestaje działać i trzeba wpisywać "zezwalaj na wklejanie"
przez chrome i opere działa a ff co chwile wychodzi do mapy planety
Mi na FF działa ładnie i bez problemu, dzisiaj już parę ładnych godzin idzie w tle. Zatrzymuje się tylko, tak mi się wydaje, gdy kończą się pola z aktualnym poziomem trudności. Czyli dopóki są "hard" to skrypt działa, jak się skończą to na "medium" trzeba jeszcze raz gierkę odpalić. I potem na "easy" to samo.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Widze, że nadal klapki na oczach. Ręce opadają. W jednym z pierwszych wpisów w tym temacie (teraz już osobnym wątku) pisałem, że są inne niż userscripty rozwiązania (pisałem o ASF, później znalazłem kolejne) ale uparcie zarzynacie kompy skryptami w przeglądarce. Jak działa, to ok, niech będzie, nie ma sensu zmieniać. Jak nie działa, to po cholerę się tak męczyć? Jeden z kolegów już wrzucił tu nawet linka ... ale podobnie jak mnie, wszyscy go olali. Tamtego rozwiązania nie testowałem, ale z opisu wynikało że działa niemal identycznie, jak rozwiązanie z którego sam korzystałem by wbić 9 lvl na głównym i altach (równocześnie), więc nie widzę powodu do niedziałania.
Serio, pomyślcie trochę i zwracajcie uwagę na to co kto pisze. Dostajecie rozwiązanie na tacy, ale wolicie po kilka razy testować coś, co wg was nie działa i ma do tego prawo, bo każda przeglądarka jest inna, ma inne ustawienia i zainstalowane dodatki, a ewentualny słabszy sprzęt też może się do tego przyczynić (nie ma się co łudzić, przeglądarka, gra w JS, dodatkowy skrypt mieszający w jej działaniu = sporo ramu i czasu proca w użyciu).

P.S.
Nie pytajcie, czego używam. Nie ma mnie przy kompie, n8e sprawdzę i nie odpowiem. Oglądam mecz, stawiałem 0:2 i tyle widzę na ekranie :)

edit:
ad boss-level
dowiedziałem się o nim z commita skryptu, którego używałem (dobiłem 9-tki, więc skończyłem), z którego wynikało, że dodali obsługę boss-levelu
z takiej informacji można co najwyżej wyciągnąć, że taki poziom istnieje ...

a mecz skończył się 1:2 ... damn it
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Ja używam https://github.com/SteamDatabase/SalienCheat

Obrazek

Tylko podmieniłem ID grupy na inne
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Coś robili ostatnio bo u mnie ci kosmici dostali dużego speeda i biegną szybciej.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

ja tez wbiłem już 9ty poziom na tym skrypcie php co post wyżej
ODPOWIEDZ