Saliens - 2018 Summer Sale Event

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Damn, nie wiem jakim cudem botom na altach poszło lepiej z expieniem i są bliżej lvl 9 niż na moim głównym ... a z brakiem "hardów", to teraz z jakieś 5-6 godzin na ten level poczekam. Chyba czas zakończyć zabawę na jakiś czas.

P.S.
szkoda, że tych szmatek nie można na gemy przerobić. teraz to nawet sprzedać się ich nie da, bo wszystkie po 3 grosze i brak ofert kupna :P dobrze, że choć kilka pierwszych opchnąłem za parę groszy ...
pst
Awatar użytkownika
pst
Robin Hood
Podziękował: 124 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Otwieraliście ten "mystery box"? Co z niego wypada?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

pst pisze: Otwieraliście ten "mystery box"? Co z niego wypada?
Ciuszki dla Zniżkosmity.
q51
Awatar użytkownika
q51
Robin Hood
Podziękował: 22 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Armin pisze: narzekacie na gry z indie gali a gracie godzinami w te guano z alienami
w moim przypadku same sie graja. mysle, ze dotyczy to przewazajacej wiekszosci z nas.
inna sprawa, ze po uzyskaniu 9 lvl chyba nie ma sensu. grube godziny grindu ryzykownym skryptem za wyzszy poziom odznaki dajacy +25 xp? ja podziekuje.
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Czy ktoś też tak ma,że żaden skrypt czy bot nie dodaje pkt, choć gra się nie wywala?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

MDA pisze: Czy ktoś też tak ma,że żaden skrypt czy bot nie dodaje pkt, choć gra się nie wywala?
Tak.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Też tak mam, jeszcze rano boty działały, jakoś ok 10 wszystko padło ^^
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

MadHunter pisze: Też tak mam, jeszcze rano boty działały, jakoś ok 10 wszystko padło ^^
W moim przypadku nie dzialalo juz od wczoraj od okolo 24, dzisia rano o 9 tez nie - gralem recznie zeby sprawadzic czy bot nei dziala, czy gra.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Ja podobnie - ograniczenie do 9 poziomu i kart :) Nie ma sensu dla dodatkowych być może 100XP się z tym pieprzyć. A boty oczywiście działają ... nawet kilka na raz :D
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Kontakt:

Mi zatrzymało się na 64k pkt i 6 lvl. Nie mogę dobić wyżej. Jedynie ręczne granie nalicza pkt. Jednak nie chce mi się grać w głupią gierkę ale odznakę bym wymaksował.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Soul Reaver pisze: Ja podobnie - ograniczenie do 9 poziomu i kart :) Nie ma sensu dla dodatkowych być może 100XP się z tym pieprzyć. A boty oczywiście działają ... nawet kilka na raz :D
Próbowałem kilku skryptów każdy powoduje że punktów nie otrzymuję. Myślę, że to przez to, że za każdym razem liczba punktów wynosi xxxx,01. Ta końcówka po przecinku to jakiś śmietnik którego wcześniej nie miałem i nie mam pojęcia dlaczego nagle się pojawił. W każdym razie punktów potrzeba tyle na kolejne lvl, że nie ma sensu się użerać skoro nie działa.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 113 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

U mnie też niestety boty nie dają doświadczenia, problemy z tym miałem już wczoraj - raz exp był, raz nie. Ktoś ma jakiś namiar na działającą metodę ;) Przynajmniej odznakę dobrze byłoby ogarnąć :D
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Kontakt:

taniec_chochola pisze: U mnie też niestety boty nie dają doświadczenia, problemy z tym miałem już wczoraj - raz exp był, raz nie. Ktoś ma jakiś namiar na działającą metodę ;) Przynajmniej odznakę dobrze byłoby ogarnąć :D
Nie ma a też jedynie dla odznaki chcę to wbić. :(
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

https://github.com/meepen/salien-bot

U mnie ten bot działa, jako jedyny. Te działające w przeglądarce zaczęły się chrzanić, blokować, wywalać. A ten wesoło buczy, jest fajnie :macha: Z tym, że musiałem nieco przerobić skrypt, bo inaczej uciekał mi z planety. W headless.js wystarczy podmienić

Kod: Zaznacz cały

let CARE_ABOUT_PLANET = false;
na

Kod: Zaznacz cały

let CARE_ABOUT_PLANET = true;
i będzie farmić okupowaną przez was planetę.
Do 21:34 powinienem wbić 10 poziom :E Ale to kwestia tego, że pozostałem na planecie, na której są już tylko łatwe kwadraciki.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

w nocy byl update tego skryptu z gifthuba :> pierwsza wersja tez mi przestawala dzialac

ps. nowa planeta sie pojawila
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

pisalem, zrobic update skryptu i hula :P jak sztim znowu cos zmieni, to koles pewnie zmodyfikuje kolejny raz :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 113 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

mori pisze: pisalem, zrobic update skryptu i hula :P jak sztim znowu cos zmieni, to koles pewnie zmodyfikuje kolejny raz :)
Update robiłem jakieś dwie godziny temu, nic nie pomogło. A chwilę temu znikąd zaczęło działać. Cuda :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Padło mi całkowicie, ani zagrać ani opuścić planety nie mogę, ciągle tylko resetuje grę. Bez skryptów to samo.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Wg wyliczeń, jeśli są dostępne trudne poziomy, awans z 9 na 10 poziom zajmie "jedyne" 9:30. Dane z pierwszego alta, który dobił do 9-tki na ponad godzinę przed głównym. Kolejny poziom pewnie ze 2x tyle i ... już widzę, jak ktoś klikając ręcznie dociera do 18-go poziomu, na sekundę przed końcem wyprzedaży ... https://www.youtube.com/watch?v=yOEe1uzurKo

Widzę, że przyzwyczajenie do userscriptów w narodzie silne.

P.S.
ktoś coś wie, czym jest Boss-level?
Ostatnio zmieniony 23 cze 2018, o 12:51 przez Soul Reaver, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Tutaj https://www.reddit.com/r/salien/comment ... ng_script/ jest skrypt który działa bez zarzutu.

Instrukcja:
1. Włącz przeglądarkę
2. Wciśnij F12
3. Wklej skrypt i Enter

Jak dotąd jedyny który u mnie zadziałał.
ODPOWIEDZ