Saliens - 2018 Summer Sale Event

Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

MerlinPL pisze: To jest fizycznie niemożliwe aby osiągnąć 18 poziom bez bota (a nawet z botem może być ciężko). Dobiłem lvl 7 sam. I licząc bota od około 17 nadal nie osiągnąłem lvl 9 (mignęło mi że mam jakieś 320k na 400k coś) który uważałem za ostatni.
Coś mi się wydaje że ktoś gdzieś się pomylił albo poszedł na łatwiznę z programistów Valve stąd takie chore liczby wyższych poziomów.
Jak był ten clicker rok czy tam 2 lata temu to ludzie nabijali po kilkaset tysięcy lvli o ile dobrze pamiętam, dzięki clickerom-programom, więc mnie już serio nic nie zdziwi :P .
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Clicker czyli poprzednik tego co mamy teraz, gra z alienami? To było 3 lata temu, wiem, bo ze względu na świeżość konta nie mogłem sprzedać zdobytych kart, wymiana też mi nie poszła, więc ... no nie uzbierałem pełnego setu, choć kart miałem na więcej niż jeden ... i nie wiedziałem o co chodzi z wymianą na gemy T_T
bolesna prawda pisze:
Soul Reaver pisze: Z ciekawości, ktoś może mi powiedzieć co te boty robią? klikają i zabijają mobsy aktywnie? czy tylko czekają na zakończenie gry i wznawiają ją?
Z tego, co ludzieje tu pisali to wygląda, że działa to tak, że wybierają hard (najwięcej punktów), killują ufoki, a po zakończeniu gry wznawiają kolejną serię i tak do wyczerpania zapasów.
Czyli albo klikają, albo "podpuszczają" stima, wysyłając fałszywe requesty :) Jeśłi to drugie (a skoro ASF to potrafi, to na 99% to drugie), to używanie do tego przeglądarki jest wysoce nieefektywne :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Gram uczciwie mam 306k, alieny właśnie coś przyspieszyły :D zmienili coś w grze
Czy level ma znaczenie w losowaniu gry? Jeśli wbiję 9 level to jaki sens będzie wbijać dalej?
Samo przebywanie na planecie powoduje wzrost szans na wygraną? Czy tylko level?
Jeśli samo przebywanie to po co grać skoro taka sama szansa jak grając
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Rasiek pisze: Czy level ma znaczenie w losowaniu gry?
Nie
Rasiek pisze: Jeśli wbiję 9 level to jaki sens będzie wbijać dalej?
To zależy czy zależy Ci na odznace z wyższego lvlu i nowych ciuszkach.
Rasiek pisze: Samo przebywanie na planecie powoduje wzrost szans na wygraną? Czy tylko level?
Masz wszystko w FAQ. Lvl nie ma wpływu na losowanie, ale na nowe umiejętności, drop itemów dla Aliena(co level nowy) i wyższą odznakę.
Rasiek pisze: Jeśli samo przebywanie to po co grać skoro taka sama szansa jak grając
By mieć wyższy poziom odznaki i nowe ciuszki dla swojego Simsa/zwierzątka.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 364 razy
Kontakt:

Revan pisze: By mieć wyższy poziom odznaki i nowe ciuszki dla swojego Simsa/zwierzątka.
Jak to jest z tą odznaką i levelem na niej?
Podzióbdziałem trochę w gierkę, mam tam aliena na lvl5 - a na odznace wciąż jak wół "Salien Rank 1 - 50XP"
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

lewriczin pisze:
Revan pisze: By mieć wyższy poziom odznaki i nowe ciuszki dla swojego Simsa/zwierzątka.
Podzióbdziałem trochę w gierkę, mam tam aliena na lvl5 - a na odznace wciąż jak wół "Salien Rank 1 - 50XP"
Drugi poziom odznaki jest za 6lvl aliena.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

lewriczin pisze:
Niecałą stronę wcześniej ktoś pisał jak jest z lvlami, co zresztą teraz skopiowane wklejam, starajcie się chociaż stronę wcześniej poszukać odpowiedzi, bo się ogólnie robi mały chaos przez powtarzające się te same pytania.
Wiadomo, że każdy ceni swój, ale w tym przypadku serio odpowiedzi są kilka postów wcześniej:
"Jest 6 poziomów odznaki. Każda co 3 lvl w grze.
Lvl 1.
Lvl 2.
Lvl 3.
Lvl 4.
Lvl 5.
Lvl 6."
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Rasiek pisze: Gram uczciwie mam 306k, alieny właśnie coś przyspieszyły :D zmienili coś w grze
Odpaliłem przed chwilą, alieny faktycznie przyspieszyły, hard jest już wyzwaniem (przynajmniej bez wszystkich skilli). Teraz tym bardziej bez bota będzie ciężko wbić coś wyżej jak 9 (co samo w sobie łatwe nie jest).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

Soul Reaver pisze:
Rasiek pisze: Gram uczciwie mam 306k, alieny właśnie coś przyspieszyły :D zmienili coś w grze
Odpaliłem przed chwilą, alieny faktycznie przyspieszyły, hard jest już wyzwaniem (przynajmniej bez wszystkich skilli). Teraz tym bardziej bez bota będzie ciężko wbić coś wyżej jak 9 (co samo w sobie łatwe nie jest).
szkoda że to przyspieszenie nie niesie za soba większej ilości punktów,
dodatkowo coś już gra nie działa z botem :>
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

dziala, jak pisalem w watki Snake'a, trzeba sprawdzac githuba, jest aktualizacja :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Soul Reaver pisze:
Wydawało mi się że już o tym pisałem ale w to grać nie trzeba. Wchodzisz w wybraną strefę. Kosmita ląduje i pojawia się licznik włączamy inną kartę. Stworki się nie robią a pkt się nabijają. Tylko trzeba wrócić w ciągu tych 2 minut do karty. Bo jak wbije ci więcej niż te 2340 pkt ( na trudnym) to gra się zwiesi i wyskoczy błąd z połączeniem i ci nie doda pkt.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

mori pisze: dziala, jak pisalem w watki Snake'a, trzeba sprawdzac githuba, jest aktualizacja :)
A mógłbyś wrzucić zaktualizowany scrypt do tego wątku bo jestem niepełnosprytny w tym temacie i nawet jeżeli być mi podał linka do githuba to i tak nie będę wiedział co tam mam skopiować, ale skrypt od biedy wkleję w tampermonkey.

Faktycznie wczoraj działało, dziś już nie
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Bez bota, raz na kilka gier, wywala mi błąd ze nie może zliczyc pkt. Mega irytujace.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

kamil_999666 pisze:
mori pisze: dziala, jak pisalem w watki Snake'a, trzeba sprawdzac githuba, jest aktualizacja :)
A mógłbyś wrzucić zaktualizowany scrypt do tego wątku bo jestem niepełnosprytny w tym temacie i nawet jeżeli być mi podał linka do githuba to i tak nie będę wiedział co tam mam skopiować, ale skrypt od biedy wkleję w tampermonkey.

Faktycznie wczoraj działało, dziś już nie
jak masz tampermonkey, to dokladnie tak samo, ten sam link wklejasz w polu adresu i wyskoczy nowa zakladka -> klikasz ''update'' i po bolu

Kod: Zaznacz cały

https://github.com/meepen/salien-bot/raw/master/index.user.js
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

Dzięki, dałem radę.
q51
Awatar użytkownika
q51
Robin Hood
Podziękował: 22 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

nie rozumiem, dlaczego pierwszy skrypt (ten krotki tylko pod chroma) mogl zabijac potwory automatycznie gdy tylko sie pojawily (ja widzialem tylko rozbryzgi na krawedzi ekranu), a te ostatnie, takie rozbudowane uzywaja tych umiejetnosci (i nie uzywaja dziala), a potwory czasem rozwalaja mi stacje i trace punkty?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

narzekacie na gry z indie gali a gracie godzinami w te guano z alienami
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

W Steamowym wątku zrobił się lekki bałagan, więc zgodnie z sugestiami użytkowników zrobiłem osobny temat.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

łokur wagon - właśnie widze ze zmienili ze zamiast 20 punktow za kill leci teraz az 10
-_- powalilo ich
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Po prostu skończyły się pola z wysokim poziomem trudności, trzeba czekać na nową planetę.
ODPOWIEDZ