Yuplay.ru - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Jeśli ktoś chciałby wiedzieć: kupiłem o 14:00 wersję obsidian Pillars of Eternity II na yuplay. Aktywowała się normalnie przed chwilą.
EDIT: Przy okazji, jak sprawdzić czy mam właśnie wersję obsidian (może mi wcisnęli jednak normalną
)
EDIT: Przy okazji, jak sprawdzić czy mam właśnie wersję obsidian (może mi wcisnęli jednak normalną

W licencjach na Steam łatwo zweryfikować jaką wersję aktywowałeś - link.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
Można jeszcze gdzieś tanio wyrwać Pillars Of Eternity II (zależy mi na samej podstawce) ? Patrzyłem na yuplay, gamagama ale już zdjęli ofertę 
EDIT: Znacznie drożej niż u ruskich - pozostaje mi czekać, dzięki za info

EDIT: Znacznie drożej niż u ruskich - pozostaje mi czekać, dzięki za info
Ostatnio zmieniony 8 maja 2018, o 19:08 przez Awiaton, łącznie zmieniany 1 raz.
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Z ciekawości, bo nie śledziłem zbytnio tego tematu - ile płaciło się za Pillarsy w rosyjskich sklepach? Widzę na cdkeys podstawową edycją za sto złotych uwzględniając rabat, ale na yuplayu pewnie było dużo taniej?
- Podziękował: 728 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:
Ja się skusiłem za 50zł. Klucz przyszedł poprawnie, choć od innego sprzedawcy. Gra ma loka na aktywacje, więc oddałem znajomemu ze zdolnością do teleportacji. On odpalił i pograł, działa wszystko łącznie z wersją pl. Oczywiście piszę to tylko w celu ostrzeżenia użytkowników o wersji z lokiem sprzedawanej na plati ruRevan pisze:Wg linku wysyłka kluczy za 9 godzin:harrygiewont pisze: jakby kto chciał jeszcze bardziej przycebulić, ale i zaryzykować to jeszcze jest opcja na plati
https://plati.ru/itm/pillars-of-eternit ... er/2464473
tak, też jest info o braku języka polskiego i aktywacji tylko na terenie cis itd. ale w przypadku jupleja się to nie sprawdziło, może to te same klucze?![]()
cena jeszcze bardziej atrakcyjna bo 51zł za obsidiana
sprzedawca na tamtejszej stronie bardzo legitny, sama stronka raczej też, kupowałem dwa klucze i było ok bez niespodzianek.
Release date: 2018-05-07 23:00 (wait is 0 days 9 hours 2 mins 29 secs)

EDIT
Doszło kolejne 5 kodów, w sumie 50/55 i kilka petówpst pisze: Widzę, że tutaj dużo Pillarowców, to łapcie linka do: Scavenger Hunt, tutaj wszystkie kody. Domyślnie 10 jakiś pierdółek na początek gry.

Cześć, PoE2 pojawiło się ponownie w sklepie, niestety co do region lock - pozostaje zagadką.
https://yuplay.ru/product/14769467/
Jak ktoś będzie "weryfikował" niech się podzieli informacją

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Po Steam SUB_ID wygląda, że nie ma. Cena kusi, ale jeszcze nie ograłem PoE1Trax pisze:Cześć, PoE2 pojawiło się ponownie w sklepie, niestety co do region lock - pozostaje zagadką.

Niestety tylko podstawka, nie ma już Obsidiana.Trax pisze:Cześć, PoE2 pojawiło się ponownie w sklepie, niestety co do region lock - pozostaje zagadką.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
kodów Scavengerowych do Deadfire jest już 56 (o 1 więcej niż trzeba), więc temat darmowych dodatków już się zamyka.
@PiteroS
Trochę będzie trzeba czekać, żeby dostać to samo w tej cenie
ale jeśli nie masz PoE1 (chyba, że leży na kupce), to chyba faktycznie nie warto się aż tak napalać, choć można zacząć i bez ogrywania PoE1
@PiteroS
Trochę będzie trzeba czekać, żeby dostać to samo w tej cenie

ale jeśli nie masz PoE1 (chyba, że leży na kupce), to chyba faktycznie nie warto się aż tak napalać, choć można zacząć i bez ogrywania PoE1
- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 18 razy
obisidian z lockiem? ktory to sub, bo jak przejzalem steamdb, to tylko delux/podstawka byla
(na igromagazie jest obsidian za 999r., bym nawet sprawdzil ale nie moge znalezc simki :faceplam:)
dobra: toto https://steamdb.info/sub/268408/ , jedna 'apka' mniej - preorder bonus niet, czyli przez przypadek sie uratowalem
(na igromagazie jest obsidian za 999r., bym nawet sprawdzil ale nie moge znalezc simki :faceplam:)
dobra: toto https://steamdb.info/sub/268408/ , jedna 'apka' mniej - preorder bonus niet, czyli przez przypadek sie uratowalem
- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2423 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
Może to nieodpowiedni temat, ale jeśli chodzi o klucze z innych sklepów (niekoniecznie z tego), które maja blokade RU czy RU/CIS (tak jak na g2a), to można je aktywować, czy lepiej tego nie ruszać, bo można wyłapać bana?
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
A jakiego bana? I gdzie? Nie ma zakazu podróży do krajów RU/CIS, tam możesz kupić i aktywować wszystko.
A znasz kogoś, kogo ścigano i zbanowano TYLKO za użycie VPN (i to w sumie tylko do logowania na konto, a nie korzystania ze sklepu Steam z nieswojego regionu)?