Yuplay.ru - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Zły dobór sklepu? :) Poproś o odsetki za przetrzymywanie ... pięciu dyszek?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Soul Reaver pisze: Zły dobór sklepu? :) Poproś o odsetki za przetrzymywanie ... pięciu dyszek?
6 dyszek. Jaki zły dobór sklepu, skoro w momencie zakupu to była jedyna opcja by kupić grę poniżej 110 zł?
Skąd mogłem wiedzieć, że Pillarsy wrócą potem na Yuplay? Zresztą teraz ich w ogóle nie ma.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Ah faktycznie, nie pamiętałem, jaka była "Twoja droga" do Pillarsów :) Moja zakładała, że jak nie kupię, to poczekam aż zejdzie do tej lub podobnej ceny (a zejdzie, mam czas) :P
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Jeśli ktoś chciałby wiedzieć: kupiłem o 14:00 wersję obsidian Pillars of Eternity II na yuplay. Aktywowała się normalnie przed chwilą.

EDIT: Przy okazji, jak sprawdzić czy mam właśnie wersję obsidian (może mi wcisnęli jednak normalną :P)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 4 razy

gall108 pisze: Jeśli ktoś chciałby wiedzieć: kupiłem o 14:00 wersję obsidian Pillars of Eternity II na yuplay. Aktywowała się normalnie przed chwilą.

EDIT: Przy okazji, jak sprawdzić czy mam właśnie wersję obsidian (może mi wcisnęli jednak normalną :P)
W licencjach na Steam łatwo zweryfikować jaką wersję aktywowałeś - link.
Awatar użytkownika
Łowca

Mag7c pisze:
W licencjach na Steam łatwo zweryfikować jaką wersję aktywowałeś - link.
Dzięki. Sprawdziłem. Jednak Obsidian :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

Można jeszcze gdzieś tanio wyrwać Pillars Of Eternity II (zależy mi na samej podstawce) ? Patrzyłem na yuplay, gamagama ale już zdjęli ofertę :(

EDIT: Znacznie drożej niż u ruskich - pozostaje mi czekać, dzięki za info
Ostatnio zmieniony 8 maja 2018, o 19:08 przez Awiaton, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Awiaton pisze: Można jeszcze gdzieś tanio wyrwać Pillars Of Eternity II (zależy mi na samej podstawce) ? Patrzyłem na yuplay, gamagama ale już zdjęli ofertę :(
https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/d ... lad-ofert/

U ruskich już nie kupisz.
Awatar użytkownika
Zbanowany

Z ciekawości, bo nie śledziłem zbytnio tego tematu - ile płaciło się za Pillarsy w rosyjskich sklepach? Widzę na cdkeys podstawową edycją za sto złotych uwzględniając rabat, ale na yuplayu pewnie było dużo taniej?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Behape pisze: Z ciekawości, bo nie śledziłem zbytnio tego tematu - ile płaciło się za Pillarsy w rosyjskich sklepach? Widzę na cdkeys podstawową edycją za sto złotych uwzględniając rabat, ale na yuplayu pewnie było dużo taniej?
Najtanie bylo za okolo 75 zł ta najdrozsza wersja ;p
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

Revan pisze:
harrygiewont pisze: jakby kto chciał jeszcze bardziej przycebulić, ale i zaryzykować to jeszcze jest opcja na plati

https://plati.ru/itm/pillars-of-eternit ... er/2464473

tak, też jest info o braku języka polskiego i aktywacji tylko na terenie cis itd. ale w przypadku jupleja się to nie sprawdziło, może to te same klucze? ;)

cena jeszcze bardziej atrakcyjna bo 51zł za obsidiana

sprzedawca na tamtejszej stronie bardzo legitny, sama stronka raczej też, kupowałem dwa klucze i było ok bez niespodzianek.
Wg linku wysyłka kluczy za 9 godzin:
Release date: 2018-05-07 23:00 (wait is 0 days 9 hours 2 mins 29 secs)
Ja się skusiłem za 50zł. Klucz przyszedł poprawnie, choć od innego sprzedawcy. Gra ma loka na aktywacje, więc oddałem znajomemu ze zdolnością do teleportacji. On odpalił i pograł, działa wszystko łącznie z wersją pl. Oczywiście piszę to tylko w celu ostrzeżenia użytkowników o wersji z lokiem sprzedawanej na plati ru :trollface:

EDIT
pst pisze: Widzę, że tutaj dużo Pillarowców, to łapcie linka do: Scavenger Hunt, tutaj wszystkie kody. Domyślnie 10 jakiś pierdółek na początek gry.
Doszło kolejne 5 kodów, w sumie 50/55 i kilka petów :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

już są mody do gry, które odblokowują wszystkie unlocki :P
Awatar użytkownika
Łowca

Awiaton pisze: Można jeszcze gdzieś tanio wyrwać Pillars Of Eternity II (zależy mi na samej podstawce) ? Patrzyłem na yuplay, gamagama ale już zdjęli ofertę :(

Cześć, PoE2 pojawiło się ponownie w sklepie, niestety co do region lock - pozostaje zagadką.

https://yuplay.ru/product/14769467/

Jak ktoś będzie "weryfikował" niech się podzieli informacją :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

Trax pisze:

Cześć, PoE2 pojawiło się ponownie w sklepie, niestety co do region lock - pozostaje zagadką.

Po Steam SUB_ID wygląda, że nie ma. Cena kusi, ale jeszcze nie ograłem PoE1 :?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Trax pisze:

Niestety tylko podstawka, nie ma już Obsidiana.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

kodów Scavengerowych do Deadfire jest już 56 (o 1 więcej niż trzeba), więc temat darmowych dodatków już się zamyka.

@PiteroS
Trochę będzie trzeba czekać, żeby dostać to samo w tej cenie :)
ale jeśli nie masz PoE1 (chyba, że leży na kupce), to chyba faktycznie nie warto się aż tak napalać, choć można zacząć i bez ogrywania PoE1
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

radzę uważać, bo już na buka są z lockami obsidiany :/
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

obisidian z lockiem? ktory to sub, bo jak przejzalem steamdb, to tylko delux/podstawka byla
(na igromagazie jest obsidian za 999r., bym nawet sprawdzil ale nie moge znalezc simki :faceplam:)

dobra: toto https://steamdb.info/sub/268408/ , jedna 'apka' mniej - preorder bonus niet, czyli przez przypadek sie uratowalem
Awatar użytkownika
Hitman
Discord: Ejdrien.#8595
Podziękował: 2423 razy
Podziękowania: 330 razy
Kontakt:

Może to nieodpowiedni temat, ale jeśli chodzi o klucze z innych sklepów (niekoniecznie z tego), które maja blokade RU czy RU/CIS (tak jak na g2a), to można je aktywować, czy lepiej tego nie ruszać, bo można wyłapać bana?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Ejdrien. pisze: Może to nieodpowiedni temat, ale jeśli chodzi o klucze z innych sklepów (niekoniecznie z tego), które maja blokade RU czy RU/CIS (tak jak na g2a), to można je aktywować, czy lepiej tego nie ruszać, bo można wyłapać bana?
A jakiego bana? I gdzie? Nie ma zakazu podróży do krajów RU/CIS, tam możesz kupić i aktywować wszystko.
A znasz kogoś, kogo ścigano i zbanowano TYLKO za użycie VPN (i to w sumie tylko do logowania na konto, a nie korzystania ze sklepu Steam z nieswojego regionu)?
ODPOWIEDZ