Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 129 razy
Podziękowania: 287 razy
Kontakt:

marula79 pisze: da sie dopłacać?
Tak. Przetestowane. : >
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Revan pisze: kusi mnie też ten UAYEB z BTA -> gra miała w styczniu premierę i ma dobre oceny,
Zainteresowałeś mnie i popatrzyłem w necie, ale jedyne recenzje, które znalazłem są mocno negatywne, więc nie wiem czy piszemy o tej samej grze :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Witam, czy znalazłaby się jakaś osoba, której mógłbym przesłać pieniądze na zagiftowanie mi obecnego Humble Monthly, a następnie przesłanie linku ? Sam niestety nie mogę zapłacić przez problem z kartą.
Ostatnio zmieniony 3 maja 2018, o 12:38 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 43 razy

Kiedy powinienem "odsubskrybować" monthly jak nie chcę kolejnego miesiąca a zarazem chcę ustrzec się przed pobraniem kasiory przez Humbla? I czy trzy ostatnie gry pojawią się w dniu w którym powinienem zmienić swój "plan subskrypcji" (domyślam się, że będzie to piątek). Sorka za tak zapewnie "łatwe" pytania ale pierwszy raz zdecydowałem się na monthly i dlatego dopytuję. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Awatar użytkownika
Łowca

spqpl pisze: Kiedy powinienem "odsubskrybować" monthly jak nie chcę kolejnego miesiąca a zarazem chcę ustrzec się przed pobraniem kasiory przez Humbla? I czy trzy ostatnie gry pojawią się w dniu w którym powinienem zmienić swój "plan subskrypcji" (domyślam się, że będzie to piątek). Sorka za tak zapewnie "łatwe" pytania ale pierwszy raz zdecydowałem się na monthly i dlatego dopytuję. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Możesz odsubskrybować od razu po zakupie, pozostałe unlocki dostaniesz normalnie kiedy skończy się możliwość kupienia danego miesiąca (np. z tego co teraz jest unlocki dostaniesz w piątek) :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Daken pisze:
spqpl pisze: Kiedy powinienem "odsubskrybować" monthly jak nie chcę kolejnego miesiąca a zarazem chcę ustrzec się przed pobraniem kasiory przez Humbla? I czy trzy ostatnie gry pojawią się w dniu w którym powinienem zmienić swój "plan subskrypcji" (domyślam się, że będzie to piątek). Sorka za tak zapewnie "łatwe" pytania ale pierwszy raz zdecydowałem się na monthly i dlatego dopytuję. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Możesz odsubskrybować od razu po zakupie, pozostałe unlocki dostaniesz normalnie kiedy skończy się możliwość kupienia danego miesiąca (np. z tego co teraz jest unlocki dostaniesz w piątek) :D
Możesz od razu, ale gdybyś zapomniał, to masz czas do dnia na tydzień przed nowym bundlem. Wtedy dostaje się maila o early unlockach i wtedy też powinno pobrać kasę za następny miesiąc.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Seyonne pisze:
Revan pisze: kusi mnie też ten UAYEB z BTA -> gra miała w styczniu premierę i ma dobre oceny,
Zainteresowałeś mnie i popatrzyłem w necie, ale jedyne recenzje, które znalazłem są mocno negatywne, więc nie wiem czy piszemy o tej samej grze :D
Mówiłem o tych steamowych. Mnie trailery przekonały świetną muzyką, szkoda, że soundtracka nie dają :( .
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Araven pisze: Witam, czy znalazłaby się jakaś osoba, której mógłbym przesłać pieniądze na zagiftowanie mi obecnego Humble Monthly, a następnie przesłanie linku ? Sam niestety nie mogę zapłacić przez problem z kartą.
Jeśli aktualne to napisz na priv
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

No i czekamy na nowe Monthly. Wszystko, byle nie F1'17, za ktore dalem 15 na steam 4 dni temu :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Natan pisze: No i czekamy na nowe Monthly. Wszystko, byle nie F1'17, za ktore dalem 15 na steam 4 dni temu :E

przeciez to bylo w zwyklym bundlu
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

17 nie, 16 była.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 43 razy
Kontakt:

Mogliby rzucić Elexem jako unlock w kolejnym bo z tego jak na razie to tylko jedna gra mi podchodzi.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Kontakt:

A może coś od Bethesdy rzucą dzisiaj? :) Prey (jutro kończy roczek), czy The Evil Within 2, bo na takiego Fallouta 4 czy nowego Wolfensteina nie ma co liczyć.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

gnoll pisze: Mogliby rzucić Elexem jako unlock w kolejnym bo z tego jak na razie to tylko jedna gra mi podchodzi.
Oj Elexem to też bym nie pogardził :) Obyś był dobrą wróżką ;D

Od Bethesdy to lepiej już nic niech nie rzucają, lepiej kupić wersję goty niż ich gołe podstawki.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Armin pisze:
Natan pisze: No i czekamy na nowe Monthly. Wszystko, byle nie F1'17, za ktore dalem 15 na steam 4 dni temu :E

przeciez to bylo w zwyklym bundlu
Natan pisze: 17 nie, 16 była.
Dokładnie, w ostatnim Codemasters bundlu było wsio, co obecnie jest na stimie dostępne aż do 2016 włącznie + kupon na F1 2017 w edycji z jedynym DLC ... co ciekawe, samo DLC też było częścią bundla :P

P.S.
też chętnie ujrzę "nowego Gothica", niezależnie od tego, ile Gothica w tym tytule jest :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Destiny 2...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Destiny 2 w następnym monthly. Łał.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

jaki żal...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Chyba graczy nie ma, to szybko w bundlu, ale must have dodatki, to nie tak super, ale zawsze idzie pograć.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

dodatki zawsze też mogą trafić do monthleya :P

... co teraz zrobić z tym kluczem, na bazar za niski "level"
ODPOWIEDZ