Tak. Przetestowane. : >
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Witam, czy znalazłaby się jakaś osoba, której mógłbym przesłać pieniądze na zagiftowanie mi obecnego Humble Monthly, a następnie przesłanie linku ? Sam niestety nie mogę zapłacić przez problem z kartą.
Ostatnio zmieniony 3 maja 2018, o 12:38 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 43 razy
Kiedy powinienem "odsubskrybować" monthly jak nie chcę kolejnego miesiąca a zarazem chcę ustrzec się przed pobraniem kasiory przez Humbla? I czy trzy ostatnie gry pojawią się w dniu w którym powinienem zmienić swój "plan subskrypcji" (domyślam się, że będzie to piątek). Sorka za tak zapewnie "łatwe" pytania ale pierwszy raz zdecydowałem się na monthly i dlatego dopytuję. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Możesz odsubskrybować od razu po zakupie, pozostałe unlocki dostaniesz normalnie kiedy skończy się możliwość kupienia danego miesiąca (np. z tego co teraz jest unlocki dostaniesz w piątek)spqpl pisze: Kiedy powinienem "odsubskrybować" monthly jak nie chcę kolejnego miesiąca a zarazem chcę ustrzec się przed pobraniem kasiory przez Humbla? I czy trzy ostatnie gry pojawią się w dniu w którym powinienem zmienić swój "plan subskrypcji" (domyślam się, że będzie to piątek). Sorka za tak zapewnie "łatwe" pytania ale pierwszy raz zdecydowałem się na monthly i dlatego dopytuję. Z góry dziękuje za odpowiedź.

- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Możesz od razu, ale gdybyś zapomniał, to masz czas do dnia na tydzień przed nowym bundlem. Wtedy dostaje się maila o early unlockach i wtedy też powinno pobrać kasę za następny miesiąc.Daken pisze:Możesz odsubskrybować od razu po zakupie, pozostałe unlocki dostaniesz normalnie kiedy skończy się możliwość kupienia danego miesiąca (np. z tego co teraz jest unlocki dostaniesz w piątek)spqpl pisze: Kiedy powinienem "odsubskrybować" monthly jak nie chcę kolejnego miesiąca a zarazem chcę ustrzec się przed pobraniem kasiory przez Humbla? I czy trzy ostatnie gry pojawią się w dniu w którym powinienem zmienić swój "plan subskrypcji" (domyślam się, że będzie to piątek). Sorka za tak zapewnie "łatwe" pytania ale pierwszy raz zdecydowałem się na monthly i dlatego dopytuję. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Mówiłem o tych steamowych. Mnie trailery przekonały świetną muzyką, szkoda, że soundtracka nie dają

- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
Dokładnie, w ostatnim Codemasters bundlu było wsio, co obecnie jest na stimie dostępne aż do 2016 włącznie + kupon na F1 2017 w edycji z jedynym DLC ... co ciekawe, samo DLC też było częścią bundla

P.S.
też chętnie ujrzę "nowego Gothica", niezależnie od tego, ile Gothica w tym tytule jest