Jaka metoda płatności przeszła? Bo ja ostatnio też chciałem płacić Visą 3d, ale koniec końców musiałem skorzystać z oferty gama-gama, bo yuplay nie chciał współpracować.
Yuplay.ru - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
Pojawiły się paczki z lockiem w SteamDB na Pillarsy 2 https://steamdb.info/app/560130/subs/. Gra zniknęła ze sklepu. Ciekawe czy te co sprzedali będą miały locka i czy grę da się aktywować np. na Ukrainie a grać w Polsce lub pobrać i grać bez Stima jak to jest z pierwszą częścią.
Czy masz gdzies zapisany Steam ID ktory byl wczesniej?gnoll pisze: Pojawiły się paczki z lockiem w SteamDB na Pillarsy 2 https://steamdb.info/app/560130/subs/. Gra zniknęła ze sklepu. Ciekawe czy te co sprzedali będą miały locka i czy grę da się aktywować np. na Ukrainie a grać w Polsce lub pobrać i grać bez Stima jak to jest z pierwszą częścią.
Aragami za ok. 10zł https://yuplay.ru/product/14761664/
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
To chyba nie ma znaczenia jaki sklep - jeśli RBK nie przyjmuje w jednym, to w drugim też nie przyjmie (przed chwilą sprawdzone). W końcu i tak zakupy trafiają na stronę operatora i tam dopiero zaczynają się schody. Moja Visa nie dochodzi nawet do 3d, po wpisaniu danych dostaję te same komunikaty, które parę postów wcześniej zamieścił @Lightning. Ktoś ma inne doświadczenia?
A na darmowych VPNach poznikały rosyjskie serwery, więc nawet nie mam jak sprawdzić, czy to kwestia tego, że RBK przestało lubić polskie (albo w ogóle nie-rosyjskie) IP, czy może się tylko na wybrane karty obraziło?
Jakby ktoś chciał się zaopatrzyć w Assasin's Creed Origins to na yuplay jest obecnie za 1199 rubli (67 zł)
Co do najważniejszych DLC to na plati ru znalazłem:
- Hidden Ones za 558 rubli (ok. 32 zł)
- Curse of the Pharaohs za 1029 rubli (ok. 58 zł)
Cena robi wrażenie - ok. 150zł w porównaniu do 370zł na ubimarkecie/steamie.
Niestety kody są na platformę Uplay, kody na steama wychodzą o wiele drożej.
Zaopatrzyłem się w tenże towar, na obydwóch marketach MasterCard z 3D secure dał rade, kody do aktywacji otrzymałem po paru sekundach.
W Uplay przed logowaniem VPN musi być (użyłem programiku VPN Gate Client Plug in with SoftEther VPN Client), inaczej nici z aktywacji. Po aktywacji kluczy VPN można wyłączyć i nie trzeba go już nigdy włączać.
Przez noc pobiorę (65 GB pobierania) jestem ciekaw jak z językiem w grze.
Zaopatrzyłem się w tenże towar, na obydwóch marketach MasterCard z 3D secure dał rade, kody do aktywacji otrzymałem po paru sekundach.
W Uplay przed logowaniem VPN musi być (użyłem programiku VPN Gate Client Plug in with SoftEther VPN Client), inaczej nici z aktywacji. Po aktywacji kluczy VPN można wyłączyć i nie trzeba go już nigdy włączać.
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Juz o dluzszego czasu (division, a moze i wczesniej) ruskie klucze na uplaya sa tylko po rosyjsku. Do gier uplayowych zasadniczo nie ma kodów na steama. Są tylko kopie kupione przez steam z podwójnym drm (steam+uplay).Squerol pisze: Jakby ktoś chciał się zaopatrzyć w Assasin's Creed Origins to na yuplay jest obecnie za 1199 rubli (67 zł)
Kurczę właśnie się zastanawiam, bo znalazłem dobry zakup https://yuplay.ru/product/14769145/ i nie wiem czy korzystać z niego. Niby po Polsku ma być gra...
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Opis się nie zgadza gra ma język ang, rosyjski nie ma nawet polskich napisów.mlody1899 pisze: Kurczę właśnie się zastanawiam, bo znalazłem dobry zakup https://yuplay.ru/product/14769145/ i nie wiem czy korzystać z niego. Niby po Polsku ma być gra...
Wymaga aktywacji przez VPN.
Być może wszystko zależy od losowania jaki klucz się dostanie xd