Yuplay.ru - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Lightning pisze: Faktycznie, poprosiłem kumpla z Visą o pomoc i płatność przeszła bez problemu, z 3d secure.
Jaka metoda płatności przeszła? Bo ja ostatnio też chciałem płacić Visą 3d, ale koniec końców musiałem skorzystać z oferty gama-gama, bo yuplay nie chciał współpracować.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Niriles pisze:
Lightning pisze: Faktycznie, poprosiłem kumpla z Visą o pomoc i płatność przeszła bez problemu, z 3d secure.
Jaka metoda płatności przeszła? Bo ja ostatnio też chciałem płacić Visą 3d, ale koniec końców musiałem skorzystać z oferty gama-gama, bo yuplay nie chciał współpracować.
RBK.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Mi tez w końcu się udało ale dopiero zagraniczną kartą (obecnie mieszkam poza PL) i co ciekawe - Mastercardem.

Teraz tylko liczę, że uda się normalnir aktywować Pillars 2
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

moj mc tez bez problemu dziala
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 43 razy
Kontakt:

Pojawiły się paczki z lockiem w SteamDB na Pillarsy 2 https://steamdb.info/app/560130/subs/. Gra zniknęła ze sklepu. Ciekawe czy te co sprzedali będą miały locka i czy grę da się aktywować np. na Ukrainie a grać w Polsce lub pobrać i grać bez Stima jak to jest z pierwszą częścią.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

oba nowe wpisy to tylko lock na aktywacje
Awatar użytkownika
Łowca

gnoll pisze: Pojawiły się paczki z lockiem w SteamDB na Pillarsy 2 https://steamdb.info/app/560130/subs/. Gra zniknęła ze sklepu. Ciekawe czy te co sprzedali będą miały locka i czy grę da się aktywować np. na Ukrainie a grać w Polsce lub pobrać i grać bez Stima jak to jest z pierwszą częścią.
Czy masz gdzies zapisany Steam ID ktory byl wczesniej?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 43 razy
Kontakt:

Dagon pisze: Czy masz gdzies zapisany Steam ID ktory byl wczesniej?
Mam screen zakładki w sklepie z widocznym ID ( 238819 )
Awatar użytkownika
Łowca

No to super, czy mógłbym w razie czego liczyć na dostanie tego screena od Ciebie, gdyby faktycznie zamienili nam wersje?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

petras_36 pisze: Jeśli nie przechodzi płatność na yuplay to chyba nie ma co próbować na gamazavr?
To chyba nie ma znaczenia jaki sklep - jeśli RBK nie przyjmuje w jednym, to w drugim też nie przyjmie (przed chwilą sprawdzone). W końcu i tak zakupy trafiają na stronę operatora i tam dopiero zaczynają się schody. Moja Visa nie dochodzi nawet do 3d, po wpisaniu danych dostaję te same komunikaty, które parę postów wcześniej zamieścił @Lightning. Ktoś ma inne doświadczenia?
A na darmowych VPNach poznikały rosyjskie serwery, więc nawet nie mam jak sprawdzić, czy to kwestia tego, że RBK przestało lubić polskie (albo w ogóle nie-rosyjskie) IP, czy może się tylko na wybrane karty obraziło?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 455 razy
Kontakt:

Obrazek
karta millenium banku (visa) na koncie zablokowane 9,9pln i zandego vpn ...
Awatar użytkownika
Łowca

Jakby ktoś chciał się zaopatrzyć w Assasin's Creed Origins to na yuplay jest obecnie za 1199 rubli (67 zł)
Co do najważniejszych DLC to na plati ru znalazłem:
- Hidden Ones za 558 rubli (ok. 32 zł)
- Curse of the Pharaohs za 1029 rubli (ok. 58 zł)

Cena robi wrażenie - ok. 150zł w porównaniu do 370zł na ubimarkecie/steamie.
Niestety kody są na platformę Uplay, kody na steama wychodzą o wiele drożej.

Zaopatrzyłem się w tenże towar, na obydwóch marketach MasterCard z 3D secure dał rade, kody do aktywacji otrzymałem po paru sekundach.

W Uplay przed logowaniem VPN musi być (użyłem programiku VPN Gate Client Plug in with SoftEther VPN Client), inaczej nici z aktywacji. Po aktywacji kluczy VPN można wyłączyć i nie trzeba go już nigdy włączać.

Przez noc pobiorę (65 GB pobierania) jestem ciekaw jak z językiem w grze.
Awatar użytkownika
Łowca

Orientujecie się czy Far Cry 5 musi być aktywowana przez VPN?
Awatar użytkownika
Robin Hood

Ruskie odrzucają płatności MasterCard/Visa... Ma ktoś jakiś pomysł?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Squerol pisze: Jakby ktoś chciał się zaopatrzyć w Assasin's Creed Origins to na yuplay jest obecnie za 1199 rubli (67 zł)
Co do najważniejszych DLC to na plati ru znalazłem:
- Hidden Ones za 558 rubli (ok. 32 zł)
- Curse of the Pharaohs za 1029 rubli (ok. 58 zł)

Cena robi wrażenie - ok. 150zł w porównaniu do 370zł na ubimarkecie/steamie.
Niestety kody są na platformę Uplay, kody na steama wychodzą o wiele drożej.

Zaopatrzyłem się w tenże towar, na obydwóch marketach MasterCard z 3D secure dał rade, kody do aktywacji otrzymałem po paru sekundach.

W Uplay przed logowaniem VPN musi być (użyłem programiku VPN Gate Client Plug in with SoftEther VPN Client), inaczej nici z aktywacji. Po aktywacji kluczy VPN można wyłączyć i nie trzeba go już nigdy włączać.

Przez noc pobiorę (65 GB pobierania) jestem ciekaw jak z językiem w grze.
Juz o dluzszego czasu (division, a moze i wczesniej) ruskie klucze na uplaya sa tylko po rosyjsku. Do gier uplayowych zasadniczo nie ma kodów na steama. Są tylko kopie kupione przez steam z podwójnym drm (steam+uplay).
Awatar użytkownika
Łowca

Marcin89 pisze: Tak jest polski. Tylko nie wiem jak będzie po jakimś czasie, czy blokują czy usuwają gry...
Marcin, czy potrzebna jest aktywacja VPN do gry czy nie? Bo nie wiem czy kupować...
Awatar użytkownika
Robin Hood

Sry pomyliło mi się ze steamem. Na uplay nie trzeba ale gra będzie miała jedynie język Rosyjski...
Awatar użytkownika
Łowca

Marcin89 pisze: Sry pomyliło mi się ze steamem. Na uplay nie trzeba ale gra będzie miała jedynie język Rosyjski...

Kurczę właśnie się zastanawiam, bo znalazłem dobry zakup https://yuplay.ru/product/14769145/ i nie wiem czy korzystać z niego. Niby po Polsku ma być gra...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

mlody1899 pisze: Kurczę właśnie się zastanawiam, bo znalazłem dobry zakup https://yuplay.ru/product/14769145/ i nie wiem czy korzystać z niego. Niby po Polsku ma być gra...
Opis się nie zgadza gra ma język ang, rosyjski nie ma nawet polskich napisów.
Wymaga aktywacji przez VPN.

Być może wszystko zależy od losowania jaki klucz się dostanie xd
ODPOWIEDZ