Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Revan pisze:
Dejw pisze: Jak to jest z referelami? Jak ktos wejdzie z mojego linku, to musi kupic dla siebie Monthly, nie gifta?
Za gifta nie ma refów, gifta to Ty możesz komuś zrobić, ale jest to jak sama nazwa wskazuje - forma prezentu i Ty za to płacisz a nie osoba obdarowana, więc nie dostajesz refa.
Dzieki, za potwierdzenie.
MadHunter pisze: Burdel to ma HB u siebie. Właśnie dostałem drugi zwrot, a kupowałem tylko jedną kopię.
No, a ja dostalem jeden zwrot, a kupilem dwa klucze :E
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Za Interstellar i Door Kickers nie zwracają na chwile obecną. Kurde akurat mam nadzieję, że Interstellar mi zostanie.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Seyonne pisze: Za Interstellar i Door Kickers nie zwracają na chwile obecną. Kurde akurat mam nadzieję, że Interstellar mi zostanie.
ta gra na normalnych promkach chodzi po 0.49 usd .. wiec duzej straty nie bedziesz mial
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

No dobra, trochę czasu minęło od rozpoczęcia zwrotów.
Wielu z was dostało więcej zwrotów niż powinno (ja dostałem za 2 kopie, kupiłem 1)?
Co w tej sytuacji, oddać im to, czy czekać aż sami się zgłoszą?
Niby to tylko grosze ale jak zrobili tych zwrotów o wiele za dużo to jednak tej kaski się zbierze pewnie.
Awatar użytkownika
Hitman
Discord: Ejdrien.#8595
Podziękował: 2423 razy
Podziękowania: 330 razy
Kontakt:

Super oddali mi 4 groszy, tylko ja już nie kupię za to drugiego klucza xD
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 364 razy
Kontakt:

A tak w ogóle, to wywaliło komuś któreś już zainstalowane klucze ze sztima po zwrocie?
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Przed chwilą grałem w Mad Dojo, więc póki co nie chyba
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

lewriczin pisze: A tak w ogóle, to wywaliło komuś któreś już zainstalowane klucze ze sztima po zwrocie?
Wszystkie gry są na chwilę obecną :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

No właśnie. Kupiłem sobie wszystkie gierki po dwie kopie jak bozia przykazała, z każdej pary jedna zainstalowana a druga jako backup na "inne okazje". Na razie nic mi ze sztima nie wyleciało, być może któreś kopie mi się okażą niedobre - no nic, póki co czekam...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

znowu save the money bundle :(
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Hildunio pisze: znowu save the money bundle :(
Humble Niema Bundle. :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 221 razy
Podziękowania: 122 razy
Kontakt:

humble widzę nadal ssie po całości. Bundle coraz rzadziej, a jak są to tak słabej jakości że szok...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 52 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Dungeon of the Endless, Endless Space i Planetary Annihilation: TITANS za $1 to słaba jakość? Może przy 3000 grach na koncie Humble Bundle jest słabej jakości. Ja tam uważam, że HB jest nadal super.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

himalaya pisze: Dungeon of the Endless, Endless Space i Planetary Annihilation: TITANS za $1 to słaba jakość? Może przy 3000 grach na koncie Humble Bundle jest słabej jakości. Ja tam uważam, że HB jest nadal super.
Jak ktoś nie lubi strategii a wnioskuję, że taka osoba pisała post wyżej to dla niego taki bundel jest tyle samo warty co z chińskimi bajkami. Niestety brakuje obiektywizmu i tolerancji co do jakości innych gatunków gier.
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

muniek1555 pisze: humble widzę nadal ssie po całości. Bundle coraz rzadziej, a jak są to tak słabej jakości że szok...
Ale wiesz, że mógłbyś na tym jeszcze zarobić parę groszy? Obecnie Planetary + Dungeon = niecałe 5 złotych na bazarze
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Revan pisze:
himalaya pisze: Dungeon of the Endless, Endless Space i Planetary Annihilation: TITANS za $1 to słaba jakość? Może przy 3000 grach na koncie Humble Bundle jest słabej jakości. Ja tam uważam, że HB jest nadal super.
Jak ktoś nie lubi strategii a wnioskuję, że taka osoba pisała post wyżej to dla niego taki bundel jest tyle samo warty co z chińskimi bajkami. Niestety brakuje obiektywizmu i tolerancji co do jakości innych gatunków gier.
Uroczo zabrzmiał ten wykład z tolerancji wobec innych gatunków gier - zwłaszcza w kontekście twojego postawienia chińskich bajek jako coś nic nie wartego z definicji :roll:
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ejdrien. pisze:
muniek1555 pisze: humble widzę nadal ssie po całości. Bundle coraz rzadziej, a jak są to tak słabej jakości że szok...
Ale wiesz, że mógłbyś na tym jeszcze zarobić parę groszy? Obecnie Planetary + Dungeon = niecałe 5 złotych na bazarze
No oczywiście bo ja kupuje bundle po to aby na nich zarabiać a nie zagrać w którąś z gier to takie oczywiste, a ja durny o tym nie pomyślałem. W ogóle ja durny chodzę do pracy zamiast zacząć robić interesy w domu na bundlach przecież do tego służą...
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

lewriczin pisze:
Revan pisze:
Uroczo zabrzmiał ten wykład z tolerancji wobec innych gatunków gier - zwłaszcza w kontekście twojego postawienia chińskich bajek jako coś nic nie wartego z definicji :roll:
Chińskie bajki to stan umysłu czy tam mem, sam w kilka zagrałem czy nawet przeszedłem i na forum nawet kilkukrotnie broniłem te lepsze bundle tego typu (choćby właśnie od Humble Bundle), więc nie trafiłeś z tą tolerancją. Celowo przyrównałem przykład wyżej do chińskich bajek, bo to najczęściej hejtowane bundle i stereotypowo są traktowane jako coś ssącego.
Jedni lubią strategie, inni małe dziewczynki z dużymi oczyma, ale jeśli w danym bundlu są przedstawiciele
gatunku z najwyższej półki to hejtowanie bundla staje się już tylko ignorancją.
Anyway w moich czasach nawet młodzi/gimby jarali się strategiami, nie wiem skąd obecnie takie dziwne podejście do tego gatunku. Wszystko staje się causal i gry wymagające myślenia odchodzą do lamusa (przede wszystkim przygodówki czy wspomniane strategie).
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ale wiesz, że mógłbyś na tym jeszcze zarobić parę groszy? Obecnie Planetary + Dungeon = niecałe 5 złotych na bazarze[/quote]

No oczywiście bo ja kupuje bundle po to aby na nich zarabiać a nie zagrać w którąś z gier to takie oczywiste, a ja durny o tym nie pomyślałem. W ogóle ja durny chodzę do pracy zamiast zacząć robić interesy w domu na bundlach przecież do tego służą...[/quote]
Masz blisko cztery tysiące gier. Kupujesz je, by w nie grać.[/quote]

to teraz wkleję to co napisałem a ty przeczytaj jeszcze raz uważnie:

"No oczywiście bo ja kupuje bundle po to aby na nich zarabiać a nie zagrać w którąś z gier to takie oczywiste, a ja durny o tym nie pomyślałem. W ogóle ja durny chodzę do pracy zamiast zacząć robić interesy w domu na bundlach przecież do tego służą..."

Podkreśliłem i pogrubiłem słowa klucz- w bundlu interesuje mnie jedna z kilku gier którą ogram i to już jest motywacja żeby go kupić jasne że wszystkich nie ogram zgadzam się ale pozostałe aktywuje do kolekcji a nie sprzedaję a może kiedyś mnie najdzie i znajdę czas aby te pozostałe ograć albo chociaż sprawdzić
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

W sumie to robisz wzorowo dla HB bo kupujesz cały bundel(nawet dla jednej gry) i cały aktywujesz bez rozdawania i resselingu, jak HB przykazał w regulaminie. Więc nie hejtujmy kolegi, wspiera charity i gra fair. Nie to co my, handlarze januszowi ;)
ODPOWIEDZ