lewriczin pisze: Revan pisze: himalaya pisze: Dungeon of the Endless, Endless Space i Planetary Annihilation: TITANS za $1 to słaba jakość? Może przy 3000 grach na koncie Humble Bundle jest słabej jakości. Ja tam uważam, że HB jest nadal super.
Jak ktoś nie lubi strategii a wnioskuję, że taka osoba pisała post wyżej to dla niego taki bundel jest tyle samo warty co z chińskimi bajkami. Niestety brakuje obiektywizmu i tolerancji co do jakości innych gatunków gier.
Uroczo zabrzmiał ten wykład z tolerancji wobec innych gatunków gier - zwłaszcza w kontekście twojego postawienia chińskich bajek jako coś nic nie wartego z definicji

Chińskie bajki to stan umysłu czy tam mem, sam w kilka zagrałem czy nawet przeszedłem i na forum nawet kilkukrotnie broniłem te lepsze bundle tego typu (choćby właśnie od Humble Bundle), więc nie trafiłeś z tą tolerancją. Celowo przyrównałem przykład wyżej do chińskich bajek, bo to najczęściej hejtowane bundle i stereotypowo są traktowane jako coś ssącego.
Jedni lubią strategie, inni małe dziewczynki z dużymi oczyma, ale jeśli w danym bundlu są przedstawiciele
gatunku z najwyższej półki to hejtowanie bundla staje się już tylko ignorancją.
Anyway w moich czasach nawet młodzi/gimby jarali się strategiami, nie wiem skąd obecnie takie dziwne podejście do tego gatunku. Wszystko staje się causal i gry wymagające myślenia odchodzą do lamusa (przede wszystkim przygodówki czy wspomniane strategie).